Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, tammikuuta 04, 2011

Hassuttelua osa 3

Tällä kertaa en kirjoita mistään muusta kuin tuosta kolmannen päivän hassuttelusta, että ehtii joskus nukkumaankin. Meni tänään iltapuolelle tuon aloitus, joten myöhään piti pistelläkin, että on edes jotain näytettävää.


Arvatkaa, mitä tänään olen pistellyt - kyllä, valkoisella langalla valkoiselle kankaalle. Koittakaa löytää tuosta nyt sitten ne suurimmat urakoinnit, mallihan on lumiukko (kokonaiskuvaa näkyvissä edellisessä postauksessa), joten tässä on sitä valkoista yllin kyllin. Tekaisin kyllä tuossa ennen puolta yötä tuon ruskean kepakon tuohon vähän väriläiskäksi, ettei ole ihan valkoista ja harmaata vaan, ja muutenkin on jatkossa helpompi suunnistaa pistoja oikeille kohdilleen, kun on tuo aurauskeppi maamerkkinä. ;) (se on oikeasti lintulaudan jalka)

Huomenna (tai siis tänään, voisin periaatteessa aloittaa jo, jollei väsyttäisi niin kamalasti) on sitten vuorossa jälleen - lumiukko! :D Alan jo muistaa ulkoa, mikä merkki tarkoittaa valkoista lankaa... ;) Yritän ehtiä pistellä tällä kertaa vähän pidempään, katsotaan sitten taas iltasella, mitä on saatu aikaan.

Pistelyintoa kaikille kanssahassuttelijoille ja kaikille muille vierailijoille intoa omiin askareisiinne! :) Ja kiitos kommenteistanne, niitä on aina niin hauskaa lukea!

9 kommenttia:

 1. Huh, valkoisella langalla valkoiselle kankaalle; taitaisi jäädä minulta tekemättä ainakin näillä nykyisillä engergialampuilla:)

  VastaaPoista
 2. Hyvin passaa valkoinen lanka valkoiselle kankaalle näin keskellä tammikuun valkoisia hankia. :) Hieno aloitus.

  VastaaPoista
 3. Valkoista valkoiselle, urheasti olet aloittanut!

  VastaaPoista
 4. Minusta se on kaikkein tympeintä pistellä sellaisella värillä, joka ei kankaasta juuri erotu. Mutta jos sen tekee ensiksi niin sittenpä sekin on tehty =)

  VastaaPoista
 5. Voipi olla aikamoista tuskaa, ainakin valokuvaus ;) Toivotan malttia ja pitkää mieltä, pidä vain kaunis lopputulos mielessä!

  VastaaPoista
 6. Hassuttelu vaikuttaa aika hauskalta, jos ristipistot on niinku enempi hanskassa. Tänä vuonna miäkin lupaan tehä ainakin 10 ristipistoa! (mutta vain yhteen työhön...)

  VastaaPoista
 7. Valkoinen ei kyllä ole mikään kiitollisin väri pistellä!
  Intoa kyllä riittää Hassutteluun, mutta aikaa ei niinkään, vaan pääasiahan on että aloitettua tulee edes muutaman piston verran.

  VastaaPoista
 8. Miten sun kantti kestää noihin hitaisiin töihin ?
  Minun on aina saatava äkkiä valmista :)

  VastaaPoista
 9. Juu, sie se oot niin kurinalainen, että teet "altapois"-töitä. Semmoiset multa jää tekemättä loppujenlopuksi, kun haluan tehdä aina hauskimmat ensin. (Olisihan se kamalaa, jos elo loppuisi kesken, eikä ehtisikään niitä hauskimpia käsitöitä tekemään ikinä ;D.)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)