Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Hassuttelua osa 12

Tänä aamuna ehdin ennen töihinlähtöä aamupalaa syödessäni suupalojen välillä pistellä uutta hassutusta alkuun. Täytyy nämä pistelyajat näemmä vaan jostain repiä päivästä toiseen... ;) Blogien lukemisessa olen nyt pari päivää jäljessä - eipä ole ennen tällaista tilannetta ollut muuta kuin silloin, jos olen ollut reissussa. Aiemmin olen työpäivien/iltojen jälkeen valvonut yömyöhään, että olen saanut blogit luettua, mutta eihän siinä toki mitään järkeä ole. Kyllä ne blogit odottavat, uni ei. :)

Vaan tässä se aamun muutaman minuutin hurja saldo:


Tämä onkin nyt sitten viimeinen näistä Janlynnin joulukoristeista. Ihana on tämäkin, ainakin jouluiseksi lintumalliksi. ;) Tässä on melkein parasta nuo pihlajanmarjat - pihlajahan on lempipuuni erityisesti syksyisessä asussaan. :) Vai liekö nuo kuitenkaan pihlajanmarjoja? Jotain niitä muistuttavia kuitenkin - tämähän on jenkkimalli, niin mistäs sen tietää, mitä marjoja nuo linnut siellä päin maailmaa syövät...

Huomenna sitten pitäisi aloittaa jotain muuta kuin Janlynnin malleja. Toivottavasti jää vähän enemmän aikaa pistelyyn kuin tänään, ainakin juoksevat asiat on nyt tältä viikolta juostu, luullakseni. :)

Tässä kun olen nyt kiertänyt ympäri kaupunkia jakamassa mainoksia ihan omasta vapaasta tahdostani, niin mainostanpa täälläkin, vaikkei liity mitenkään käsitöihin. Mutta jos sattuisi, että teissä blogini lukijoissa tai teidän lähipiirissänne olisi raskaana olevia naisia Oulun seudulta, niin pistän tähän linkin Synnytyslaulun kurssille (linkin pitäisi viedä Oulun kansalaisopiston sivuille kurssin esittelytekstiin). Olisi niin kiva päästä opettamaan jälleen aihetta, josta tein aikanaan opinnäytetyöni, joten täytyy käyttää kaikki tilaisuudet hyväkseen markkinoida. :) Kiitos ja anteeksi! ;)

Ehkä lukaisen tässä vielä jokusen blogin ennen kuin käyn katselemaan uusinta unilähetystä. :) Kiva, kun jaksatte käydä täällä kurkkimassa ja kommentoimassa, yritän itsekin jossain vaiheessa taas aktivoitua kommentaattorina. Hyvää loppuviikkoa! :)

7 kommenttia:

 1. Voi, mä olisin tarvinnut tommoista kurssia silloin 19 vuotta sitten! Toivottavasti tulee riittävästi innokkaita äitejä.

  Noi marat saattaa olla piikkipaatsamaa, mutta väliäkö sillä, punaisia ovat ja kauniita. ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo punaiset "joulu"linnut on aina niin ihania. Mutta kyllä suomalainen punatulkkukin on söpö. Hyvä aloitus.

  VastaaPoista
 3. Kaunista jälkeä.
  Toi synnytyslaulu on ihan uusi juttu, en ole ennen kuullutkaan.

  VastaaPoista
 4. En oo tuommosesta kurssista kuullu minäkään, mut kuulostaa aika luovalta touhulta. Onhan se samalla yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa. Saa varmaan muutakin tukea oloonsa ja eloonsa.
  Noita pistelyitä tulin kattomaan.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää. Ovat loppua kohti aina vain mukavamman näköisiä nämä pikku joulukoristeesi.

  VastaaPoista
 6. Harmi ettei täällä pönkeröllä ole tuollaisia kursseja. Enkä tiedä onko minulla sellaiselle enää tarvettakaan... Ihania pistelyitä sinulla täällä ja tämä kardinaali on tosi kaunis. En ole ennen tainnut ko. mallia nähdäkään.

  Joo, kyllä meillä kesäisin on aina kanoja. Talveksi pistetään pois, kun ei ole missä niitä pitäisi talven yli. Ollaan munituskanaloista "pelastettu" aina jokunen tipu ja kukkokin aina kesäksi "eläkepäivien viettoon". Kanat ovat aluksi ihan hukassa, kun pääsevät pihalle, mutta kyllä ne vaistot vaan pian herää ja pihamaata kuopsutellaan jo vauhdikkaasti ja pesäänkin löytävät munimaan melko äkkiä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)