Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 16, 2011

Haa! :D

Viime yönä näpsyttelin tuohon viimeisen hassuttelualoitukseen liittyen, että alunperin tilasin yhden toisen Nooan arkki mallin, mutta sainkin sitten tilalle tuon, minkä eilen aloitin. Olen metsästänyt sitä alkuperäistä yli kolme vuotta, mutten ole onnistunut löytämään siitä edes kuvaa. Nyt aloin tehdä salapoliisityötä ihan tosissani ja löysinkin tiedon valmistajasta! :) Se ei suinkaan ole Teresa Wentzler, kuten kommenteissa oli ehdotettu, vaikka Teresa Wentzlerin Noah's Ark onkin ihan nätti (en uskalla kopioida kuvaa tänne, mutta linkki vie kuvaan).

Mutta se valmistaja on StitchWorld, ja jos linkki toimii, niin kuva pitäisi löytyä täältä. Tuo siis on se, jonka silloin aikanaan Kirjokkaasta tilasin, mutta oli loppunut valmistajalta, eikä sitä sitten enää saa mistään, tai en ole löytänyt, mutta nyt kun tiedän valmistajan, niin täytynee yrittää etsiä jostain vaikka käytetyn mallin. Jos ei jollain blogini lukijalla sattuisi olemaan. :) Pystyn kyllä elämään ilmankin, tuo nyt aloittamani Nooan arkki -malli on myös ihan nätti, ja riittäähän noita samanaiheisia malleja vaikka kuinka maailmassa, jos tämän jälkeen vielä aihe alkaa uudestaan kiinnostamaan. :)

Eipä muuta tällä erää, piti tämä nyt vain tarkentaa tuohon viime yön pitkään kirjoitukseen. ;)

3 kommenttia:

  1. Ooooh mikä malli. Nuo Wentzlerin mallit ovat aina huikean upeita.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä, ettämtuo kaipaamasi malli on kauniimpi kuin muut (vaikka nekin on kivoja). Siinä on niin raikkaat värit.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä sun arkkis näyttää. Itse etsin vuosi sitten Nooan arkki mallia tuokin malli käväisi mielessäni, mutta päädyin sitten Stoney Creekin arkkiin. Malli ei ole noin värikäs vaan hyvin ruskean eri sävyinen. Olinkin tukehtua hiekkaan ennenkuin se valmistui.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)