Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, joulukuuta 24, 2010

Zombi ;)

Ei taida tulla siitä esikoisen valokuvasta tehdystä ristipistotyöstä mitään kaunista katseltavaa. Kuva näyttää lähinnä mädänneeltä ruumiilta... isäntä käytti kauniimpaa nimitystä "zombi". ;)
Kaikesta huolimatta pistelen tuota aina vaan eteenpäin. Eilen kun oli torstai, osallistuin pitkästä aikaa ristipistomaratonille, vaikka ei se maratonilta tuntunut sen jälkeen, kun olin sekä tiistaina että keskiviikkona pistellyt molempina päivinä noin 9 tuntia, ja eilen "maratonilla" pistelin vain neljä tuntia, enkä sitäkään yhtäjaksoisesti. Tässä kuitenkin ennen ja jälkeen -kuvat:Jälkimmäisen kuvan otin ilman salamaa, koska salama vähän tekee värit kylmemmäksi. Omituista kyllä, että tuo kuvan alaosan pusero näyttää ihan hyvältä, mutta naamaan on sattunut sitten ihan kummallisia väriyhdistelmiä, vaikka sama tietokoneohjelma sen kuvan on tehnyt... Ei tästä osaa päättää, onko tämä a) ruma b) kamala vai c) hirveä. ;)

Mutta sinnikkäästi tämän aion pistellä loppuun, ettei tarvitse jäädä miettimään, että olisiko siitä tullut hyvä vai eikö olisi. Eiköhän se asia selviä lopullisesti jo tässä viikonlopun aikana. Ja mistäs sitä tietää, vaikka tämä zombi tästä vielä elävöityisi, kun saa kaikki pistot paikoilleen - pitää olla optimistinen. :) Tulee mieleen se yksi vitsi optimistisesta lapsesta, joka sai lahjaksi valtavan kasan hevosenkakkaa. Lapsi alkoi innoissaan kaivaa kakkaläjää ja totesi, että jos on noin paljon p..kaa, niin pakko täällä jossain on sen poninkin oltava! ;) Samalla asenteella minäkin pistelen eteenpäin: jos tämä näyttää nyt näin hirveältä, niin tästä on pakko tulla hyvä! :D

Saa nähdä, päädynkö tämän jälkeen hankkimaan ihan jonkun maksullisen ristipisto-ohjelman, vai vieläkö yritän sillä lataamallani ilmaisohjelmalla tehdä tästä uuden version ja kuopuksen kuvasta kans. Nyt en kyllä vähään aikaan pysty mitään ohjelmia ostelemaan (kuukauden palkaton "loma" ei hirveästi kannusta shoppailemaan, hyvä jos pystyy ruoan perheelle hankkimaan), mutta joskus tulevaisuudessa, ehkä. :)

Ei muuta kuin pistelyä jatkamaan! :) Jossain vaiheessa pitää kyllä päästä ulos reippailemaan - rakastan lunta ja talvea ja pakkasta! Vaikken kyllä ihan niin paljon kuin syksyä, mutta on tämä talvikin niin ihanaa aikaa. Pakkasen pauketta perjantaipäivään teille muillekin! :)

3 kommenttia:

 1. Kieltämättä ei tässä vaiheessa näytä vielä suloiselta lapselta :D Eihän sitä tiedä , kuinka nätti siitä vielä tulee, sinnittele, sinnittele vaan sen neulan kanssa :)
  Mukavaa Joulunaikaa ja Lämmintä Joulumieltä teidän koko perheelle !

  VastaaPoista
 2. Eihän keskeneräistä kannata arvostella.
  Kunhan saat valmiiksi voit olla ihan eri mieltä :)
  Hyvähän se on välillä valmistaa entisiä, ja sitten vasta ostaa uusia , kuin muut on valmiina !

  VastaaPoista
 3. Keskeneräistä taiderteosta ei kannata arvostella. Ja taideteoshan se on ristipistotyökin. Joten älä menetä uskoasi vaan pistele rauhassa loppuun saakka. Monesti se on nähty, että ne viimeiset pistot saavat tuollaisen isomman ristipistotyön elämään.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)