Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, joulukuuta 30, 2010

Varaslähtö maratonille

Ristipistomaraton on oikeaan maratoniin verrattuna siitä hyvä, että siinä ei haittaa, vaikka ottaisi varaslähdön. Tänään päätin aloittaa pistelyn ja neljän tunnin kellottamisen heti aamupäivästä, koska pistellä täytyy silloin, kun siihen vähänkin näyttää olevan mahdollisuutta - lasten kanssa ei ikinä tiedä, mitä päivä tuo tullessaan, etenkään nyt, kun olen tämän viikon poikien kanssa täällä päivät kolmestaan. No, pojat viihtyivät tänään aika lailla omissa puuhissaan, joten sain itselleni hyvää pistelyaikaa. :)

Ennen ja jälkeen -kuvat tulevat tässä, tällä kertaa lähikuvina, jotta edistyminen näkyisi vähän paremmin:Haaveilin saavani tuon patsaan jalustoineen kokonaan valmiiksi neljässä tunnissa, mutta vielä jäi vähän kesken. Eiköhän se kuitenkin tämän päivän aikana valmistu, jos saan vielä jatkettua pistelyä. Eihän tässä muutakaan käsityötä ole nyt kesken, niin tämän parissa aion käsityöaikani puuhastella. :)


Tässä vielä kokonaiskatsausta tilanteeseen. Kivalta näyttää nyt, kun tädillä on jalat. :)

Jos Ristipistomaraton kulkee tuttavallisemmin nimellä RPM, niin kohta kaikki menevät ihan sekaisin, kun alan kirjoittaa RPH:sta eli Ristipistohassutuksesta. :) Kaksi yötä enää, ja sitten se on menoa! :D Eilen tein jo pienet esivalmistelut, eli huolittelin kankaiden reunat, osa kankaista piti leikatakin, ja yhteen malliin valita langat. Nyt olisi sitten kaikki valmiina hassutusta varten:


Nähtäväksi jää, mikä on se ensimmäinen työ, mistä aloitan lauantaina... :) Nooan arkkiin pitänee tilata jossain vaiheessa lisää lankaa yhtä väriä, mutta tuolla ei ole niin kauhea kiire, niin ehdin hoitaa tilauksen sittenkin, kun olen vähän paremmissa varoissa (siis lankatokkahan ei maksa paljoa, mutta eihän sitä nyt yhtä tokkaa voi tilata... ;) ).

Mukavaa torstai-illan jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Sentään jotain valmisteluita, minä en ole tehnyt Hassutuksen eteen vielä oikein mittään, mutta kun olen käynyt katselemassa toisten valmisteluita, alkaa paineet kasvaa...
  Tuo RPM-työsi on tosi kaunis, kuten olen varmaan aikaisemminkin kehunut. Työläs, mutta kaunis, mutta niinhän se usein menee.

  VastaaPoista
 2. Hyvät valmistelut. Minä yritän pistellä keväämmällä, vaikka tähän hassutukseenkin olisi kiva osallistua,,

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Mukavastihan tuo maraton sujui :-)

  Ai niin ja totta tosiaan, muuten olen valmiina Hassuttelemaan, mutta kankaiden reunoja pitäisikin vielä huolitella...

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää työ, siitä se etenee :)

  Minä olen ihan viime tipassa (yllättäen) katsomassa kankaita ja muita hassutukseen. Nyt on kankaat valittuna ja langat pitää vielä etsiä valmiiksi. Ihana aloittaa monta monta työtä!

  Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 5. Se värjäyskurssi näyttää olevan taas kansalaisopiston kurssitarjonnassa. Ihan kemiallisilla väreillä värjättiin, ei siis kasviväreillä. Hauskaa oli, suosittelen.

  VastaaPoista
 6. Täällähän on pohjakin muuttunut sitten viime käynnin. Tosi kiva!! Ja nätti on tunikasikin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)