Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 06, 2010

Ken on illan kaunein

Ai vitsit, tänään onkin jännittävä ilta! Mä oon menossa juhliin! Eikä ihan mihin tahansa juhliin, vaan Niihin Juhliin. Siis niihin, jotka tulee illalla telkkarista. Mahtaakohan ne kuvata mua...?

Barbien iltapuku
Tehty: 5.12.2010
Malli: Oma
Lanka: Schachenmayr nomotta Brazilia Glitter sininen (52)
Langankulutus: 7 g
Puikot: 4 mm, virkkuukoukku 5 mm
Koko: Barbie
Muuta: Helma ommeltu koneella vanhasta lakanasta. Yläosa neulottu, helman reunus virkattu. Helmassa paljetteja ja helmiä käsinommeltuina. Lahjaksi menossa.


Ois kyl tosi siistii, jos ne kuvais, kun mulla on tää uus hieno iltapukukin. Mun mielestä itsenäisyyspäivänä pitää puketua sinivalkoiseen, ja tää on kyl siis ihan ihq ja sigamagee! Vaikka mun ompelija kyl sanoi, ett tää ois tehty jostain ylijäämämatskusta ja vanhasta kierrätyslakanasta - mut hei, eiks ekologisuus oo niinku päivän sana? Siis tosi trendikäst ja silleen!


Mä kyl tykkään täst mun hienost tukastakin. Mun kampaaja sanoi, ett tää on nyt ihan suurta huutoo, ett nutturaa ei tehdäkään silleen keskelle päätä niinku ennen vanhaan, vaan nyt sen pitää olla tälleen kallellaan toiselle sivulle. Ja sit asiaan kuuluu, ett noi hiusneulat työnnetään niinku päänahan läpi suoraan aivoihin - siinä tulee kuulemma nutturan lisäks akupunktio ja lobotomia samalla. Siis tosi siistii ja hienoo!


Ah, Ken on illan kaunein... kun vaan se Ken tulisi pian, tää on niin kauheen jännää... ai, mut sieltä se Ken tuleekin...


... ei muuta kuin takki päälle ja menox! Tää takki ei kyl ihan sovi tän mekon kaa, vaikka mun stailisti kyl sanoi, että vastavärit täydentää toisiaan tai jotain. Onnex tää jätetään sinne narikkaan, niin tää ei näy telkkarissa.

Barbien turkisjakku
Tehty: 5.12. 2010
Malli: Oma
Lanka: Schachenmayr nomotta Brazilia Glitter oranssi (35)
Langankulutus: 10 g
Puikot: 4 mm
Koko: Barbie
Muuta: Lahjaksi

Ihanii juhlii teille muillekin - muistakaa kattoo niit juhlii illalla telkusta, bongatkaa sieltä mut ja tää ihq iltapuku! Niin ja Ken tietysti, Ken on illan kaunein! :)

Itsenäisyyspäiväterkuin,

Barbie

***

PS.

Hyvää itsenäisyyspäivää vaan ompelijan, kampaajan ja stailistinkin puolesta! :)

11 vuotta sitten itsenäisyyspäivä oli myöskin maanantaina. Maanantai on ihan yhtä hyvä päivä mennä naimisiin kuin kaikki muutkin viikonpäivät. :) Ainakaan ei ole mitään valittamista tästä "maanantaiavioliitosta". ;) Isäntä kyllä tässä hiljattain ihmetteli, miten oikein jaksan häntä. Vastasin, että vaihdan taatusti miestä heti, kun paremman löydän - vaan ei ole tullut parempaa vastaan, niin ei ole tarvinnut vaihtaa! :) Eiköhän tästä jatketa vielä 12. vuosikin. Hyvää meidän hääpäivää myös kaikelle kansalle! :)

Kiitos myös ryijykommenteista! :) Mallivalintani olen tehnyt, ja toinen pienemmistä ryijyistä on jo valmiinakin, mutta pääsen esittelemään niitä vasta sitten, kun Somikkiin tulee ryijyripustimia, olisi pitänyt kuulemma tulla jo viime viikolla. Lisäksi tuli pieniä ylläreitä vastaan, kun seinälle laittaessa tekeleet venähtävät ihan muodottomaksi, joten hankin vähän tukikangasta, jonka avulla ryijyt pitävät vähän paremmin muotonsa. Joten viimeistely kestää vähän odotettua pidempään, mutta mikäpä hätä tässä valmiissa maailmassa, kun ei ole tällä haavaa juuri muutakaan tekemistä. :) Joudun kuitenkin vähän joustamaan päätöksestäni olla aloittamatta uutta neuletta ennen ryijyjen valmistumista - nämä Barbien itsenäisyyspäivän tamineet menivät vähän kaiken muun edelle, sitäpaitsi näitä ei lasketa "uudeksi neuleeksi", kun tein nämä ryijyjen ylijäämälangoista (ei siis jäänyt kuin 17 grammaa yli varatuista langoista!). Mutta varmaan viimeistään keskiviikkoaamuksi bussiin täytyy aloittaa jotain uutta neuletta - ja mikä ettei saattavathan ne ryijyt siihen mennessä olla valmiinakin. :)

Itsenäisyyspäivän tunnelmissa,

21 kommenttia:

  1. :D

    Ihanat itsenäisyyspäivänvietot teillä tiedossa ja hyvää hääpäivää sinne!

    VastaaPoista
  2. Hyvää hääpäivää teille. Minä ihmettelinkin aamulla miksi lippu oli salossa, mutta nythän sekin selvisi :)
    Jossei tuolla puvulla pääse telkkariin, niin sitten joutaa koko telkkari roskiin.

    VastaaPoista
  3. Hyvää itsenäisyyspäivää ja hääpäivää!

    VastaaPoista
  4. Hyvää hääpäivää ja itsenäisyyspäivää. Tuli tuosta Barbiesta mieleen yhden käsityöryhmäni oppilas, joka hauskuuttaa meitä muita loputtomilla Barbie ja Ken vitseillä. Valitettavasti en muista tähän hätään yhtään :), ehkä parempi niin

    VastaaPoista
  5. Hyvää hääpäivää!
    Upea juhla-asu!

    VastaaPoista
  6. Hyvää hääpäivää!
    Kyl tuo neiti varmasti pääsee valokeilaan illan juhlissa! Barbienvaatteesi on niin kauniita, mulla oli yhtä tuskaa niitä tehdä, nimim. neljän tytön äiti...
    Hyvää Itsenäisyyspäivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Onnea Barbielle illan juhliin! Ja onnea teille hääpäivänä ja paljon onnellisia vuosia!

    Mun sisko sanoi, kun kysyttiin milloin niillä on häät, että vaikka joku tiistai. Tiistaina ne sitten olivatkin, ja hyvät häät olivat. Ei sillä päivällä ole väliä, kun on oikeat ihmiset asialla.

    VastaaPoista
  8. Upea tuo puku.
    Ihanaa Hääpäivää ja Itsenäisyyspäivää Teille.

    VastaaPoista
  9. Kyllä tuo luomuksesi pääsee varmaan iltalehtien etusivulle huomenissa .:)

    Hyvää Hääpäivää ja Itsenaisyyspäivää!

    VastaaPoista
  10. Hyvää hää- ja itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  11. Onnittelut kaikkien juhlapäivien johdosta.

    VastaaPoista
  12. Kyllä nyt jää kaikenmaailman jukkarintalat armotta jälkeen, kun tää pääsi julkisuuteen ;-)

    Onnittelut merkkipäivästä!!!

    VastaaPoista
  13. Teillähän on oikein juhlaa kerrakseen tänään- jotenka onnea!
    Mitäpäs sitä hyvää miestä pois vaihtamaan, sillä voi saada jopa huonomman tilalle. Parempi tuijotella samaa naamaa vuodesta toiseen ja harmaantua yhdessä.

    Pitääpäs katsella sit tarkkaan, jotta missäs tuollainen suomineito vilahtaa. Toivottavasti on illan paras asu ja taattu huomio ;D
    Asu päälle ja nimi lehteen!

    VastaaPoista
  14. Hyvää hääpäivää!
    Tuo asu on kaunis ja juttu on mukavasti kirjoitettu.

    VastaaPoista
  15. Hyvää hääpäivää !

    Neitonen on oikein soma :)

    VastaaPoista
  16. Hyvää hääpäivää ja itsenäisyyspäivää.

    Minäkään en ole perustanut vihkimisestä viikonloppuna, vaan meillä hääpäivä oli myöskin maanantai. Tosin se oli silloin, kuten muulloinkin, ihan tavallinen arkimaanantai, vain bittinikkareille siinä oli jotain merkittävää.

    VastaaPoista
  17. Vähän myöhässä olevat hääpäiväonnittelut! Ja eikös niissä linnan juhlissa ollut puku, joka oli tehty sukkahousuista, joten mikäs Barbien on olla eko-lakana-turkis-mekossa.

    VastaaPoista
  18. Onnea tuleville vuosille näin jälkikäteen.
    Tämä barbieasu olisi voinut olla mallina vallan hyvä iltapuku, juhlavan kaunis toteutettavaksi, sinne linnan juhliin.
    Vaan eipä taida muodin luojat vierailla meidän käsityöblogeissa.
    Kun niitä juhlia katselin, tuli mieleen, että ehkä niitten kannattaisi tutkia blogeja.
    Täältähän ne parhaat vinkit ja ideat löytyisi.

    VastaaPoista
  19. No olipa barbie itsenäisyyspäivänä hienonansa, plyymeineen!

    VastaaPoista
  20. Voi, että osasikin sattua! :D Sama efektilanka ja värikin, malli vaan eri! :) Hienon tarinankin olet kehitellyt.

    Minä muuten tein sen postauksen julkaisemiseen jälkeen vielä sinivalkoisenkin puvun. Ehkä niitä syntyy lisääkin, kun lähipiirissä on prinsessoja kasvamassa useampia.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)