Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Uutta puikoilla :)

Edittiä puolivälissä.

Lämpimät kiitokset kaikista kommenteista - Barbie kiittää erityisesti pukukehuista. ;) Kiitän myös itsenäisyyspäivän ja hääpäivän toivotuksista.

Siinähän tuo itsenäisyys/hääpäivä taasen meni ilman mitään kummallisuuksia, minä taisin ommella koko päivän ja illan ryijyn paloja yhteen ja taustakangasta paikoilleen. Itsenäisyysillan loppupuolella piti jo kääriä olohuoneen mattoa kasaan ja levittää ryijyntekele paljaalle lattialle, kun ei ihan enää sylissä mahtunut tekemään. Siinä sitten pyllistellessä ilta kului loppuun, ja sen jälkeen oli kyllä ihan fyysisestikin kaikkensa antanut olo. :) Ihan priimaa jälkeä ei tullut ryijyn taustapuolelta, mutta eihän sinne kukaan katso, pääasia kummiskin, että paraatipuolelta näyttää hyvältä, eli ei veny eikä roiku ihan mihin sattuu. :)


Valitettavasti en ole edelleenkään saanut Somikista soittoa, että ryijyripustimia olisi tullut, joten tämän kummempaa kuvaa ei ole ryijyistä vieläkään luvassa. Kävin viime viikolla kahteen otteeseen niitä ripustimia kysymässä, ja Somikkiin odotettiin kyllä kuormaa tulevaksi viime viikon aikana, vaan ei ollut vielä lauantaina tullut. No, toivottavasti sieltä pian asiasta soitellaan, tai sitten pitää itse soittaa vaikka perjantaina ja kysyä, mikä on tilanne, jotten lähde ainakaan turhaan paikan päälle kyselemään. Olisihan nämä kiva saada pian seinälle. :) Pienemmissä ryijyissä on kyllä ripustimet olemassa, kun niihin sain ostettua Kärkkäiseltä, mutta mielelläni esittelisin ryijyt täällä blogissa yhtä aikaa, sitä paitsi noille pienemmille pitäisi saada porattua kiviporalla ensin seinään ruuvit, ennen kuin ne saa seinälle. Mutta kaikki aikanaan. :)

Edit illalla: Lukeekohan Somikin väki blogiani, vai onko ihan sattumaa, että melkein heti tämän blogitekstin julkaisun jälkeen Somikista soitettiin ja ilmoitettiin ripustimien saapuneen. :) Pyysin laittamaan mulle tarvitsemani jemmaan, koska näillä näkymin ehdin hakemaan ripustimet vasta lauantaina. Eli viikonloppuna saatte niitä kuvia! :)

Ryijyt ovat siis toistaiseksi odottamassa työhuoneen kaapin päällä. Niiden alla kuvassa vilahtaa pari muutakin seinävaatetta; isäntä kantoi joskus joitakin viikkoja/kuukausia sitten kierrätyskeskuksesta kaksi raanua, ajatteli ilahduttavansa niillä emäntää. ;) No, emäntä tuumasi, ettei nuo sovi meidän sisustukseen, joten isäntä päätti laittaa ne myyntiin. Vaan siinä sitten odoteltiin taas aika monta viikkoa, että emäntä saisi otettua niistä raanuista kuvat, että isäntä saa tehtyä myynti-ilmoitukset, vaan eipä nuo ole menneet kaupaksi, vaikka ovat olleet huuto.netissä myynnissä varmaan jo kuukauden. Viikonloppuna isäntä kuitenkin yhtäkkiä tuumasi, että mitä jos hän laittaisikin työhuoneen seinälle toisen noista raanuista Ramones-julisteen tilalle. Ja kas vain, yhtäkkiä ja yllättäen emännän mielestä ne raanut alkoivat sopiakin sisustukseen... jos siis pitää valita raanun ja Ramonesin väliltä. ;) (On muuten jo toinen raanu, joka syrjäyttää seinällä Ramonesin julisteen, aina se isäntä vaan keksii sille julisteelle uuden paikan, näemmä.) Mutta edelleen odotellaan niitä ripustimia Somikista tämänkin asian suhteen. Jos isäntä keksii vielä jäljelle jäävälle raanullekin sijoituspaikan, niin saankin kantaa niitä ripustimia kotiin sitten oikein urakalla! :D


Vaan nyt kun ei tarvitse noita karvareuhkoja enää vääntää käsissään, niin oli ihanaa aloittaa ihan uusi neule korkkaamattomasta kerästä! :) Vihdoin viimein on tekeillä se palmikkotunika, joka on ollut tehtävälistan kärkipäässä jo useamman kuukauden, vaan aina on mennyt joku sukka tai lapanen edelle. Tässäpä sitä sitten riittääkin loppuvuodeksi puuhasteltavaa. :) Vaikka käsityöaikahan tässä piakkoin lisääntyy, kun ei ole enää montaa iltaa töitä tälle vuodelle, tämän illan jälkeen itse asiassa enää huominen ja ensi viikon maanantai. Tai no, lisääkö se sitten käsityöaikaa vaiko vähentää, kun ei ole enää niitä bussimatkoja, jolloin voi neuloa! ;)


Ainakin ristipistoiluaikaa luulisi siunaantuvan enemmänkin, näitä kun en voi bussissa tehdä. Tämä oli nyt viikonlopun ajan kokonaan tauolla, kun keskityin ryijyn viimeistelyyn. Viime torstaina urakoin aika monta lumihiutaletta, sen jälkeen tartuin tähän vasta eilen tiistaina, jolloin tein ihan muutaman piston. Mutta tämä on nyt niin hyvällä mallilla, etten ota tästä enää paineita tehdä joka päivä, koska kaikkina päivinä ei ole mahdollisuuksia pistellä, mutta toisena päivänä sitten vastaavasti enemmän. Eikä tästä puutu enää kuin yksi iso, yksi keskikokoinen ja 3½ pienempää hiutaletta, eli ihan tosi vähän vaan. :) Hauskaa ajatella, että tämäkin pian valmistuu! :)

Ensi vuonna tähän aikaan muuten onkin sitten liputuspäivä, tiedättekö miksi? :) Periaattessa 8.12. on suositeltu liputuspäiväksi jo vuodesta 2005 alkaen, mutta ainakaan meidän pihalla ei liput tänään liehu. Vuoden 2011 kalenterissa on sitten jo ihan lipun merkkikin - vihdoin ja viimein! :) Jos et tiedä syytä, niin kurkkaa Wikipediasta. :)

Joka tapauksessa hyvää keskiviikkoa ja suosikkisäveltäjäni syntymäpäivää! :)

5 kommenttia:

 1. En muuten tiennyt 8.12. liputuspäivää, joten kurkkasin Wikipediasta. Toivottavasti saat ryijyripustimesi pian:)

  VastaaPoista
 2. Minä jo niin odottelen että näen millaisen mallin valitsit ryijysi kuvioksi :)

  VastaaPoista
 3. Minäpä tiedän liputuspäivän syyn, luin sen aamulla lehdestä :-)

  Tosi kiva nähdä millaiset ryijyistä tulee, toivottavasti saat puuttuvan ripustimen pian ;-)

  Ja PS: Ihana barbin mekko tuossa edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
 4. Hienosti on edistynyt tuo enkelityö,se on niin herkkä ja ihana!
  Lumihiutaleet on ihan unelman kevyitä ,tykkään,tykkään ! :)

  VastaaPoista
 5. Ihananväristä lankaa sulla puikoilla :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)