Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 27, 2010

Blogipohjan muokkausta

Jokavuotinen blogin ulkoasun siivous ja muokkaus käynnissä. Älkää hämmentykö mahdollisista muutoksista tai tilapäisestä sekasotkusta. Pyrin saamaan kaiken kuntoon illan aikana...

Edit: Tää olis nyt kutakuinkin sellainen kuin halusin. Tai siis ei ihan sellainen kun alunperin ajattelin, koska Blogger on sitten viime muokkauksen mennyt muuttamaan tuota sivujen muokkaus systeemiään. Joten piti vähän opetella uudet kuviot, ja tehdä vähän muutoksia alkuperäiseen ajatukseeni. Sivupalkkeja siistin ja vähensin sieltä aika roimasti tavaraa, mutta tein niistä jutuista erilliset sivut, löytyy tuosta oikealta otsikon "Sivut" alta. Ja suuri muutos on myös tuo, että nyt nuo sivupalkit ovat oikealla, kun olivat ennen vasemmalla. Värimaailma muuttui toki myös ja samalla muutin kirjasimia ja vähän tyyliäkin. Tällä mennään nyt taas seuraava vuosi. :)

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Munkin pitäisi tehdä jotakin blogilleni, mutta muutokset ottavat koville ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, kivalta näyttää kyllä uusi blogipohja. Tuli niin keväinen olo tästä, kyllä ne päivät nyt lähtevät hissukseen pitenemään :)

  Itselläni oli myös jokin ilmaisohjelma kuvien vääntelyyn ristipistoiksi, mutta koskaan en tullut sillä valokuvia muuttaneeksi, joten lopputulokset olivat yleensä ihan järkeviä. Tosin minäkin yleensä kyllä sävymäärää vähensin suoraan reilulla kädellä, koska se teki kuvista yleensä selkeämpiä.

  VastaaPoista
 3. Tämä uusi sivupohjasi on kuin henkäys keväästä, auringonpaisteesta
  pimeyden keskelle.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Mukavan lämmin näin kylmän talven keskellä. :)

  VastaaPoista
 5. Pirteä! Kaunis! Kyllä kannatti "siivota". :) Pitäisi ottaa opiksi minunkin.

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää! Munkin on tarkotus muokata blogini pois joulukuosista. Näin hienoa en kyllä osaa tehdä.

  VastaaPoista
 7. Terve! Täältähän löytyikin pirtsakka blogi, ensivisiitillä olen :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)