Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Ajankulua

Oikein paljon kiitoksia positiivisista kommenteistanne edeltävään ristipistotyöhön! :) Ihanaa, kun jaksatte kirjoittaa kauniita sanoja, vaikka oma mielipide olisikin tyyliin "tulipa taas tehtyä tommonen". ;) Ehkä sitä on vaan itse kriittisempi omia käsitöitään kohtaan. Ja nyt kun se enkeli on tuossa pari päivää seinällä ollut, niin eipä siihen kiinnitä sen isompaa huomiota, eli ei se nyt ainakaan häiritsevästi ole muhkurainen tai vinksallaan. ;) Meidän miesväki ei tainnut edes hoksata, että seinälle on tullut jotain uutta, yleensä nuo pienemmät varsinkin on tosi tarkkoja havaitsemaan semmoisia. :)

Olen koittanut saada aikaani kulumaan edelleen ristipistojen parissa. Pistin vain sellaista merkille, että jostain syystä pistelen näitä "pidemmän aikavälin ristipistoprojekteja" (jotkut käyttävät niistä myös nimeä "ufo") aina näin loppuvuodesta. Mahtaako sitten olla niin, että minulle iskee aina tähän aikaan vuodesta kamalan toimeton olo, kuten nytkin on käynyt (äitiiiii mullei oo mitään tekemistäää...), ja silloin tulee kaivettua esiin näitä isompia käsitöitä, joita ei ehdi muulloin pistellä. :) No, hyvä että edistyvät edes vuoden välein - vai onkohan tämän kanssa mennyt kaksikin vuotta kun viimeksi olen pistellyt...?


Eilen aamusta alkaen päätin siis tappaa joutilasta aikaani tämän parissa, ja näissä kuvissa näkyy nyt sitten parin päivän aikaansaannosta. Yritän ihan itseäni motivoidakseni laittaa edistyskuvia mahdollisimman tiheään, vaikkei sitä motivaatiota kylläkään tarvitse kovin kaukaa hakea, riittää kun ottaa neulan käteen ja sen jälkeen ei meinaa muistaa edes syömään nousta välillä. :) Kunhan huolehtii, että muksut saa ruokaa ajallaan, niin samahan se on sitten mihin sitä oman aikansa käyttää. ;)


Vähän olen välillä neulonutkin. Tosin siis ihan vähän vaan, koska tämä on nyt minulla vain "tietokoneneuleena", ja viime päivinä on tullut enemmänkin pelailtua koneella kuin tehtyä sellaisia juttuja, joissa kädet jäisivät vapaaksi neuleelle. Beroccan Aivojumppaan olen nyt jäänyt ihan koukkuun - varsinkin kieli-osion kanssa saattaa ihan tuosta vaan hujahtaa pari-kolme tuntia huomaamatta, kun "pelaan yhden pelin vielä". ;) Vaan hyvähän se on, että on sitä ajanvietettä, ei kädetkään koko aikaa jaksa pistellä tai neuloa. :)

Lokoisaa loppuviikkoa itse kullekin! :)

7 kommenttia:

 1. On sulla taas suuritöinen pistoilu meneillään !
  Neuleesta tulee nin kivan värinen ja nätti :)

  VastaaPoista
 2. Sinä et ainakaan pelkää haasteita:) Minulla tuon tekeminen kestäisi 10v, vaikka pistelisin joka päivä.

  VastaaPoista
 3. Marjut: Niin, minähän olen pistellyt tuota nyt jo reilut 7 vuotta. :)

  VastaaPoista
 4. Suuritöinen pistely, nostan hattua kun saat valmiiksi. :) Itse en sukaltaisi moista edes ajatella, saati aloittaa. Kaunis neulekin on tekeillä.

  VastaaPoista
 5. Upea tuo "antiikin-aika" malli
  oisikohan se Lanarten kittejä?

  Mua edelleen inspiroi se valkoisella luonnonvärisille 1/1
  pistelemäsi työ ja sen erityisen kiva viimeistely.
  Mulla on varastossa rustiikki-aidaa,
  sille voisin kokeilla jotain saman tyylistä Colour de Etoilen mallia vaikka punaisella pistellen ja viimeistelyäkin samaan tapaan kuin tuo.
  Oon nähnyt Sari.H.n version Passionement Brodeuse-mallista johon reunanauhana hän käytti kotiteollisuus-koulussa tekemäänsä kapeaa punaharmaata pirta-nauhaa.
  Siitähän tietty tuli tosi paljon isompi ja paljon,paljon nopeatekoisempaakin se tietty oli..

  VastaaPoista
 6. Lumiruusu: Se on Vervacon kitti, en näemmä muistanut sitä tekstissä.

  VastaaPoista
 7. Onpa upea työ! Tsemppiä pistelyyn.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)