Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Sunnuntaishoppailija

Niin sitä olen minäkin alistunut markkinavoimien vietäväksi ja sortunut sunnuntaishoppailuun... Itse asiassa siitä on jo tullut melkein tapa niinä sunnuntaina, kun on neuletapaaminen. Kun ei nykyään ole arkisin enää "pakollisia" menoja keskustaan, eikä varta vasten jaksa lähteä, niin kaupoissa on käytävä silloin, kun on siellä päin liikkeellä. Siispä tänään kävin ennen neuletapaamista lukemassa kirjastossa uusimmat käsityölehdet, hakemassa Tiimarista tilpehööriä, apteekista lääkettä, Anttilasta puuteria ja K-kaupasta isännälle partaäijäjugurttia. ;)

Arvatkaa mikä yllämainituista pääsee esittelyyn, jos kyseessä on käsityöblogi?


Aivan oikein, Tiimarista tilpehööriä. :) Ihan kaikki Tiimari-ostokset tässä ei ole, lähdin oikeastaan vain ostamaan sieltä lahjapusseja, joihin sopivasti mahtuu sukkapari kuhunkin. Kätevä ratkaisu laiskalle pakkaajalle! ;) Vaan sitten vilkaisin, josko siellä olisi silkkinauhoja, kun mulla on niistä aina pula - tulee ostettua vain kuhunkin työhön aina erikseen ja vain tarvittava määrä, ja sitten pitäisi aina olla lähtemässä kaupungille hakemaan puolta metriä jotain nauhaa. Nyt oli tarkoitus kyllä ostaa vain vaaleanpunaista ja -sinistä nauhaa (en vielä tiedä, kumpaa tarvitsen lähiaikoina ja todennäköisesti se askartelutarve iskee jonain viikonloppuyönä, jolloin mikään ei oo missään auki...), mutta kun siellä oli niin IHANIA nauhoja, ja vieläpä aika edullisia - etenkin jos vilauttaa kassalla OAJ:n jäsenkorttia - niin ostinpa sitten kerrankin jotain varastoon. :) Nuo nuottikuvioiset valloittivat erityisen paikan sydämessäni... :)

Eipä muuta tällä erää. :) Kun on viikolla hiljaista päivitysten suhteen, niin viikonloppuisin on kiva paikata tilannetta postaamalla vaikka sitten ihan turhastakin ja vähän useammin. :) Kyllä tää tästä taas arkena hiljenee... ;)

Neuletapaamisessa meitä olikin iso joukko ja paljon ääntä ja juttua - ja puikkojen kilinää. :) Kivaa oli!

Mukavaa alkavaa viikkoa! :) Jaahas, ja nyt pissavahinkoa siivoamaan... (ei omaa sentään ;) )

4 kommenttia:

 1. Ihania nauhoja olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 2. Tiimari on vaarallinen paikka. Siellä on PAKKO tehdä heräteostoksia. (ja paljon)

  VastaaPoista
 3. Onpas tosin nättejä nauhoja!<3 Oli kivaa tapaaminen taas.:)

  VastaaPoista
 4. Kivoja nauhoja. Nauhoja ei ikinä ole tarpeeksi :) Minäkin eilen vierailin Tiimarissa, mutta ostin vain kulkusia ja sitten muisti/vieraskirjan, jotta saan joululinnustani tehtyä siihen ne kannet (tästä oli blogissani). Innolla odotan, että pääsen työstämään kansia, mutta taitaa jäädä viikonlopulle.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)