Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, marraskuuta 30, 2010

Marraskuun raporttia ja joulukuun suunnitelmia

Marraskuu vetelee viimeisiään. Onpa ollut kyllä tämäkin taas niin mukava kuukausi - tykkään kaikista syksyn kuukausista, vaikka marraskuu onkin ainakin tänä vuonna ollut enemmän talvi- kuin syyskuukausi. :) Minua ei pimeys haittaa, kun oma mieli on valoisa, enkä ole tänä syksynä edes pimeyttä huomannut, nauttinut vain elosta ja olosta. :) Ja mikäpäs on ollut nauttiessa, kun on ollut mukavia käsitöitä kaverina. ;)


Marraskuussa valmistuivat:

 • 3.11. Baskeri (neuloen), langankulutus 57 g
 • 5.11. Lapaset (neuloen), langankulutus 55 g
 • 12.11. Dimensions: O' Holy Night -joulukalenteri (ristipistellen)
 • 13.11. Kaulahuivi (neuloen), langankulutus 240 g
 • 14.11. Kämmekkäät (neuloen), langankulutus 33 g
 • 15.11. Polvekeraitasukat (neuloen), langankulutus 38 g
 • 15.11. Barbien retromekko (virkaten), langankulutus 14 g
 • 16.11. Barbien hempeilymekko (virkaten), langankulutus 23 g
 • 17.11. Rinsessa-kämmekkäät (neuloen), langankulutus 39 g
 • 19.11. Vinoruutulapaset (neuloen), langankulutus 93 g
 • 21.11. Vinoruutupipo (neuloen), langankulutus 86 g
 • 23.11. Etiopianuttu (neuloen), langakulutus 33 g
 • 23.11. Heijastinkukat 2 kpl (kukkaloomeillen ja virkaten), langankulutus 3 g
 • 28.11. Etiopianuttu (neuloen), langankulutus 70 g
 • 28.11. Heijastinkukat 2 kpl (virkaten), langankulutus 7 g
 • 28.11. Heijastinkukat 2 kpl (kukkaloomeillen ja virkaten), langankulutus 4 g
Marraskuussa kului lankaa 828 grammaa, ja se on lankavarastoon pelkkää miinusta, koska ostoksilla ei käyty. :) Muutama kuukausi onkin kyllä tässä aiemmin mennyt plussalle, joten tämä painonpudotus olikin ihan paikallaan. :)

Tyytyväinen saan olla jälleen myös valmistuneeseen ristipistotyöhön, etenkin kun se oli pitkäaikainen projekti, eikä mikään pikatyö, kuten aiemmat tänä vuonna valmistuneet ristipistot ovat olleet. Hyvä käsityökuukausi siis kaikenkaikkiaan! :)


Tässä kuussa olen ehtinyt osallistua tempauksiinkin. Lapaskuun apuemännöinti sujui mielestäni ihan mukavasti, eikä tuossa loppujen lopuksi sitten ollutkaan paljon hommaa muuta kuin ihan käynnistyksessä. :) Tyytyväinen olen myös omaan neljän lapas- tai kämmekäsparin saldooni - se on yksi enemmän kuin alkuperäinen tavoitteeni. :) Pehmoiluakin ehdin harrastaa parin barbinvaatteen osalta, ja tähänhän on vielä mahdollisuus osallistua ensi kuussakin, jos innostaa. Katsotaan nyt, jääkö ryijyntekeleestä vielä lankaa Barbien turkiksiin, vai onko pehmoilut osaltani pehmoiltu. :)

Joulukuussa ajattelin jatkaa samaa linjaa kuin marraskuussa, eli vapaa-ajalla ollaan vaan ja otetaan rennosti elämästä ja olemisesta nauttien ja käsitöitä tehden. Tällä hetkellä minulla ei ole oikeastaan mitään erityisempiä käsityösuunnitelmia loppuvuodeksi. Keskeneräinen neulottu ryijy on jo loppusuoralla, ja sen aion saada ennen vuodenvaihdetta valmiiksi. Jotain uutta neulettakin varmasti pistän puikoille sitten, kun ryijy on valmiina - nyt tuntuu siltä, että jos vain kädet kestävät (ryijyn lanka kuivattaa ihoa samoin kuin pakkanen, eli ei mikään hyvä yhdistelmä herkkäihoiselle), niin tekisin tuon ryijyn pikaisesti valmiiksi ennen kuin aloitan uutta neuletta, sen verran olen saanut siihenkin puhtia nyt loppuvaiheessa. :) Couleur d'Etoilen Amour d'hiver -ristipistotyön ajattelin myös tehdä nyt valmiiksi, kun sitä innostuin tekemään. Muitakin keskeneräisiä ristipistotöitä olisi mukava ehtiä tehdä eteenpäin ennen tammikuun RistiPistoHassutuksen alkua. Että siinäpä ne suunnitelmat, tällä hetkellä siis pää lyö oikeastaan ihan tyhjää, että mitähän sitä sitten tekisi... ehkä viimein aloitan sen monta kuukautta suunnitelmissa olleen puseronneuleen, kun ei mikään muu työ ole ainakaan tunkemassa kiireellisempänä edelle. ;) Ja kun sitä käsityöaikaa ja kiirettömyyttä taitaa olla luvassa ihan ruhtinaallisesti koko kuukauden ajan! :)

Lokoisaa loppuvuotta lukijoilleni! :)

5 kommenttia:

 1. Mukavaa loppuvuotta sinulle myös! Aika lailla olet lankoja kuluttanut.

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kivaa ja hienoa olet taas saanut aikaiseksi. Pitäisi varmaan ottaa itsestään niskasta kiinni ja päättää, mitä vielä aikoo/pitää tehdä ennen joulua ja keskityyä nyt niihin töihin.

  VastaaPoista
 3. Kivat työt ja hyvät suunnitelmat loppuvuodeksi. Mukavaa adventinaikaa!

  VastaaPoista
 4. Paljon olet taas kuukaudessa saanut aikaiseksi.
  Mukavia suunnitelmia sinulla loppu vuodeksi.

  VastaaPoista
 5. Sanoit niin osuvasti, ettei pimeyttä edes huomaa kun oma mieli on valoisa.
  Olet ollut hurjan ahkera - taas, ja kaulahuivi etenkin on ihanan muhkean oloinen.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)