Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Hillareissulla kukkakedolla polkan tahdissa

En vissiin eilen saanut shoppailusta tarpeekseni, joten käväisin tänään vielä poimimassa pari hillaämpäriä, kimpun kieloja ja tietysti tanssin koko ajan polkkaa. ;)


Ajattelin tuossa ruokakaupassa käydessäni, että koska nämä langat ovat joka tapauksessa ostoslistallani eli aion ostaa ne ennemmin tai myöhemmin, niin miksen ostaisi sitten ennemmin, ennen kuin se myöhemmin on liian myöhään eli ehtivät poistua valikoimista... ;) Ja koska lankaostolistallani ei ole tällä hetkellä enää mitään äärimmäisen akuuttia, niin voisinkin päättää pitäväni langanostolakon vuoden loppuun asti. :) Ainoastaan siinä tapauksessa, että lanka loppuu jostain työstä kesken, ja työn valmistumisen edellytyksenä on uuden kerän ostaminen, niin lankaa saa ostaa lisää, mutta muuten teen seuraavan lankaostokseni sitten vuonna 2011. :) Kyllä näillä taas vähän aikaa pärjääkin!

Sukkalankaa siis ostin, vaikka Sukkasadon korjuu on tällä hetkellä omalla kohdallani pahassa jumissa. Minulla ei ole kahteen viikkoon ollut minkäänlaista sukkaa puikoilla! Neulominen on muutenkin vähän jumissa, koska viime viikon aikana en voinut neuloa oikeastaan muualla kuin bussissa, ja sielläkin vain sitä hiiskatin karvareuhkaa, koska varsinainen keskeneräinen mieluisampi projektini on sellainen, ettei sitä oikein viitsi käsilaukussa kuljettaa. Mutta pitää ajatella positiivisesti, että ainakin sillä karvaryijyllä on toiveita valmistua joskus... ;)

Kyllä minä aion vielä sukkiakin tehdä Sukkasadon aikana ainakin pari paria, pääsen sitten täyteen kymppiin. :)

Mutta nyt on kyllä ajatukset jo vähän lapasissakin:


Marraskuu on Lapaskuu kuten monena aiempana vuonnakin. Ilmoittautuminen on alkanut, joten tulkaahan mukaan! :) Minulla on tällä kertaa puikkoni vähän syvemminkin upotettuna tähän tempaukseen, sillä lupauduin apuemoksi. Ennen en ole apuemoillut, mutta olen sitä kyllä usein joidenkin tempausten kohdalla harkinnut, ajankohta vain ei ole sopinut koskaan omiin aikatauluihini. Mutta nyt minulla tuntuu olevan energiaa niin paljon, että uskalsin tarjoutua apuemoksi, ja onneksi meitä emoja on tänä vuonna kolme, eli Helmis ja Outi saavat paikkailla sen mitä onnistun innostuksissani säheltämään. ;)

Niin, ja ehkä onnistun jopa yhden lapasparin itsekin marraskuussa vääntämään... Kovasti haluaisin uutta asustesettiä, mutta jos teen sen nyt jo lokakuussa, niin ei taida jäädä sitten enää lapasideoita marraskuulle. ;) No, jos keskityn nyt vielä sukkiin ja karvalankoihin, niin tätä vauhtia en ehdi lapasista haaveillakaan tämän kuun aikana. ;)

Ihanaa tätä viikkoa sinulle! :)

4 kommenttia:

 1. Noinhan se on että ei kannata jäädä miettimään lankaostoksissa, silloin on ostettava kun kohdalle sattuu :)

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita lankoja. Pitääpä miettiä tuota lapaskuuta. Mienaa olla kiirettä töissä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin sinulle mukavaa viikkoa!
  Ennemmin on parempi kuin myöhemmin. :D
  Häätynee miettiä tuota lapaskuuta.

  VastaaPoista
 4. Minäkin sukkasatoilen, mutta lapastelun taidan jättää väliin. Yksi tempaus vuodessa taitaa riittää minulle:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)