Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, elokuuta 15, 2010

Ullaa ja vähän muutakin

Joko olette huomanneet, että uusi Ulla Ekstra 2010 on ilmestynyt? :) Aivan mahdottoman ihania sukkia! :) Harmi vaan, että nuo on kaikki suunniteltu ohuelle sukkalangalle, joten minun tuskin tulee noita tehtyä - minä kun tykkään mieluiten neuloa ja pitää 7 veljeksen vahvuisia sukkia, ja "ohuet sukat" tai "kesäsukat" tarkoittavat sitten Nallen vahvuutta. ;) Mutta on kyllä niin älyttömän nättejä sukkia tuolla uudessa Ullassa, vaikka vain katseltavaksi. Minä tykkään eniten näistä keltaisista. :)

Edellisessä postauksessa arvuuttelin, että mitä mahdoinkaan eilisiltana laittaa puikoille. Ja ihan oikein arvasitte, että Rinsessa-pipoahan täällä on tulossa.


Rinsessa on kyllä aivan loistava mallineule - helppo, yksinkertainen ja kaunis yhtä aikaa! :) Ullastahan tuo Rinsessakin löytyy, itse aion tehdä nyt pipon ja kämmekkäät (tai jos lankaa riittää, jatkan lapasiksi), mutta sama mallineule löytyy myös huivista sekä myssystä ja kaulurista. Ja tuota mallineulettahan voi käyttää vaikka sukkiin tai puseroon, tai mihin vaan, johon halutaan vähän nätimpää joustinneuletta, mitä ihan tavallinen 2o 2n on (tai tämähän on pohjimmiltaan 3o 2n eli 5:llä jaollinen). Variaatioita on näkynyt blogissa jos toisessakin, ja aina tämä vaan on niin nättiä. :) Vinkiksi siis nämä, jos vielä joku ei ole Rinsessa-neuletta ikinä kokeillut, kannattaa kokeilla!

Uutisissa oli vielä tänään tällaista. Luulin olevani (lähes) ainoa juomatölkkien klipsujen kerääjä - tosin olen kerännyt vasta ihan muutaman kuukauden sen jälkeen, kun sain Hilkalta tähän pienen pesämunan. Ja kun meillä ei käytetä lainkaan alkoholia eikä virvoitusjuomia, niin kerääminen on hidasta, eli poimin maasta tölkkiklipsuja, jos sellaisen satun näkemään. Huvitti vain, kun uutisotsikossa oli, että "kun joku keksisi vielä näille käyttöä". Siis mitä, eikö miehet olekaan keränneet 1,75 miljoonaa klipsua vain virkatakseen niistä iltalaukkuja???!!! ;) Kyllä minulle voi noita klipsuja lähetellä, ja varmasti monelle muullekin innokkaalle virkkaajalle. Käykäähän katsomassa vaikka näitä Hilkan tekemiä nipsutinvirkkauksia!

Sunnuntain jatkoja toivotellen,

12 kommenttia:

 1. Tuo pipon kuvio on minulle uusi !
  Tosi kaunis ;)
  Minäkin olen tuttuja pyytänyt keräämään minulle noita klipsuja.....

  VastaaPoista
 2. Prinsessa oli mullakin mielessä ja nyt sain uskolle vahvistusta.
  Mä ja mun tutut kans keräilee noita klipsuja mulle, mutta en ole vielä tuohon määrään päässyt. Huvitti tosiaan tuo tokaisu ja mulla kans olis noille suunnitelmia.

  VastaaPoista
 3. Kaverilla on nipsuttimista tehty laukku. Se on jotain kehitysyhteistyöhommaa, jonkun maan naiset tehneet niitä. siinä ei tosin virkkuun jälkiä näy eli en tiedä, miten ne klipsut on kiinnitetty toisiinsa. Kivan näköinen laukku se kuitenkin on :)

  VastaaPoista
 4. Rinsessallahan minäkin viime keväänä yhtä ja toista neuloin. Helppo ja kiva malli. Sopii hyvin sinun lankaasi.

  VastaaPoista
 5. Hauska pipo tulossa, miulla on Rinsessa-neule vielä testaamatta...

  VastaaPoista
 6. Rinsessa on myös minun suosikkini. Kummitytön lahjamekkoon tulee myös sitä. Pikkuprinsessalle rinsessaa :D

  VastaaPoista
 7. Prinsessaneule sopii kaikkeen. Olen tehnyt lapsenlapselleni Novitan ohjeella juhlamekkoon jakun, prinssessakuviolla.
  Paljon oli kauniita sukkia Ullassa, kun vaan olisi enemmän aikaa.
  Et ole ainoa nipsuttimien kerääjä, saan aika paljon ohjekyselyjä sähköpostiini.

  VastaaPoista
 8. Täällä kurkkimassa taas ihan huvikseni:) Kivaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 9. Hyvä kun vilautit taas klipsulinkkiä, niin sain sen talteen. Se olikin jääny vaan mieleen kummittelemaan, kun en muistanu missä sen näin.

  VastaaPoista
 10. KIITOS jälleen hyvistä vinkeistä, niin Rinsessa kuin Nipsutinkin!!! Ullakin on vielä katsastamatta...
  Ei päivää ettei jotain uutta opi :)

  VastaaPoista
 11. Minäkin keräilen klipsuja, mutta määrä kasvaa hyvin hitaasti. Saan aina selittää kyselijöille, että käsitöihinhän näitä kerään.. Hiukan he kohottavat olkapäitään..

  VastaaPoista
 12. Kiitos, kun julkaisit tuon Ullan sukkalinkin. Mukavia malleja, pitää ainakin yhdet ensi kuussa tehdä, sillä ilmoittauduin Sukkasatoon.
  Yhden pipon olen Rinsessa mallineuleella tehnyt.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)