Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, heinäkuuta 05, 2010

Tulikohan tehtyä jotain typerää?

Te varmaankin tiedätte, että olen lankaostosteni suhteen hyvin suunnitelmallinen, enkä tee (nykyään enää) heräteostoksia. Tämänpäiväinen episodi saattoi kuitenkin vaikuttaa varsinaiselta päähänpistolta. Nimittäin postista tuli Tokmannin maanantaimainos, enkä bongannut siitä mitään kivaa ensimmäisellä enkä toisella enkä vielä kolmannellakaan silmäilykierroksella - yritin kyllä haeskella lankatarjouksia, mutta ei vaan osunut silmään. Kunnes sitten esikoisen kanssa leikimme "Jos saisit ottaa tältä sivulta yhden tavaran niin minkä ottaisit" -leikkiä (onko meillä kenties vähän tylsää? ;) ), ja olin jo ottamassa yhdeltä sivulta froteepyyhkeitä, niin yhtäkkiä huudahdin: "Enpäs otakaan! Mää lähden nyt Tokmannille, heippa!" :D

Ja sieltä tultiin takaisin tällaisten kanssa:


24 kerää pörrölankaa paljeteilla - täysi sekoaminenko? Olkoonkin, että hinta oli euron per kerä, eli ei edes mikään kallis sekoaminen. Mutta pörrölankaa? Made in Turkey?!? 96% polyesteria 4% paljetteja (juu ihan oikeesti vyötteessä lukee näin! :D )! Hmm... ei kuullosta ihan täysijärkiseltä, eikä kuullosta ainakaan minulta. ;)

Oikeasti Tokmannin mainos oli vastaus erääseen juttuun, jota olen tässä pyöritellyt mielessäni jonkin aikaa ja etsiskellyt erilaisia ideoita. Pörrölankaidea syntyi viime viikolla kirpparilla, jossa näin myynnissä jotain pörrölangasta tehtyä. Nettikaupoissakin on käyty tutkailemassa, mutta tämä oli jotain parempaa, halvempaa ja lähempänä. :) Ainoa miinus on nuo paljetit, mutta ehkäpä ne saa tökittyä nurjalle puolelle tai eliminoitua muuten. Tai sitten käännän jouluksi paljettipuolen päällepäin, niin saa vähän glitteriä elämään. :D

Epäilen kyllä vahvasti, että tämä ei tule onnistumaan, sillä aikeissani on tehdä jotain, mitä en ole nähnyt vielä kenenkään tehneen. Eli otan erittäin suuren riskin, mutta ehkäpä se riski kannattaa - tai sitten ei. Nähtäväksi jää. :)

Kerron lisää sitten, kun kokeiluni on edistynyt johonkin suuntaan. Ensimmäinen kerä on jo puikoilla... ;) Todennäköisesti näitä keriä on myös hivenen liikaa, on tosi vaikeaa arvioida menekkiä, kun tekee jotain ihan oudosta langasta omasta päästä vailla minkään näköistä suunnitelmaa. :D

Kiitos Barbien vaatteiden kommenteista! :) Jos tämä projekti menee mönkään, niin kummitytön Barbie saanee jatkossa läjän "turkiksia", tai tuttavapiiri saa tuliaisiksi paljeteilla koristeltuja pölyrättejä... :D

Hauskaa tätä viikkoa! :D

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella jännittävältä. Minulle ei pörrölangasta tule mieleen muuta järkevää kuin siililapaset. Mutta odottelen mielenkiinnolla ja toivottavasti projektisi onnistuu, vaikka kummityttökin varmaan tykkäisi vaaleanpunaisista Barbie-turkiksista:)

  VastaaPoista
 2. Joskus on ihan hyvä tehdä jotain yllättävää ja suunnittelematonta. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä langoista valmistuu. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, odotteluun ei mene pitkää aikaaa.

  VastaaPoista
 3. Kaikenhan voi pistää tämän helteen piikkiin, tee tässä järkeviä päätöksiä.

  VastaaPoista
 4. Uteliaana odotan mitä tuosta lankakasasta saatkaan aikaan :-)

  VastaaPoista
 5. Mulla tuli ekana mieleen neulomalla tehtävä ryijy. Jään odottamaan, mitä tästä karvakasasta syntyy.

  VastaaPoista
 6. Wau mikä määrä pörrölankaa! Ja vielä paljetein! ;) Minäkin sen tarjouksen bongasin siitä lehdestä ja mietin, käviskö hakemassa. No en vielä ole päättänyt ja saattaapi jäädä päättämättäkin. Ja sitten koko asia unohtuu! ;DD Mielenkkinnolla jään muuten odottamaan, miksi lankasi lopulta muotoutuvat. :o

  VastaaPoista
 7. Hmmmm.... Minulle on tuosta langasta tullut jo aiemmin mieleen sellainen neulottu/ erittäin joustava monitoimipötkylä joita joissakin myyjäisissä/ markkinoilla olen nähnyt myytävän. Ne muotoutuu pitkäksi huiviksi, kauluriksi, ponchoksi, topiksi, hihattimeksi, pipoksi ja jos joksikin?????
  Tuo pötkylä on takaraivossani kokeilemattomana luomuksena. (p.s. kiitos purobatik-vastauksesta)

  VastaaPoista
 8. Wau..hauskaa hapsulankaa.. pitääpä käydä Tokmanilla.:)

  Jään minäkin nyt jännityksellä odottelemaan mitään saat voista aikaseksi.:)

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoista :) Mitähän kivaa saatkaan aikaiseksi!

  VastaaPoista
 10. Tuollainen pastellinen
  bling-bling lanka on tosi ihanaa!!

  Olen Kolmen Emännän Ristipistokerho-kavereideni kanssa tehnyt ihanan päättömiä
  netti-shoppailuja
  Sew and So.n ja Violariumin alesta ja mekin todettiin ostohuumamme johtuvan täysin näistä +28.5 lukemista Vaasan rannikkoseudulla..
  :D :D

  VastaaPoista
 11. Arvoituksia, arvoituksia.
  Milenkiinnolla jäädään odottamaan.

  VastaaPoista
 12. Minäkin heittäisin villin veikkauksen, että alat tehdä noista ryijyä seinälle. Mielenkiinnolla jään kyllä odottamaan =)

  VastaaPoista
 13. Hih, kyllä joskus pitää vähän "seotakin". :D Yritin miettiä mitä ihmettä olet tekemässä, mutta en ihan varmasti usko keksineeni... Odottelen siis jatkoa!

  VastaaPoista
 14. Jännityksellä odotetaan mitä olet keksinyt.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)