Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 06, 2010

Pitkästä aikaa - Moda!

Pitkästä aikaa tässä blogissa tulee lehtikatsaus Modasta! :) Tai itse asiassa tässä blogissa ei Moda-katsausta ole ollut koskaan, joskus vanhan blogin puolella kylläkin. Modassa oli minusta ihan kivoja malleja joskus vuosia takaperin, mutta ne kivat mallit katosivat jonnekin juuri silloin, kun minulle tuli vuoden pätkä Modaa tilattuna v. 2007, enkä ole sen jälkeenkään törmännyt kuin yhteen kivaan malliin yhdessä v. 2008 Modassa. En tiedä, mitä yhtäkkiä tapahtui tuolle lehdelle, mutta minulla on tosi paljon napsittu kopioita kirjaston vanhoista Moda-lehdistä vuodelta 2006 ja aiemmin, ja sen jälkeen vaan en ole lehdelle syttynyt. Kirjastossa olen käynyt lehden aina lukemassa, kuten kaikki muutkin käsityölehdet, mutta eipä ole tullut omaksi ostettua, kun ei ole löytynyt mitään mielenkiintoista. Siitä yhdestä kiinnostavasta mallista otin kopion silloin pari vuotta sitten. :)


Tässä on kuitenkin uusin Moda, enkä ole muuten tätäkään ostanut. ;) Sattui vaan tulemaan Otavamedialta (ent. Yhtyneet Kuvalehdet[kö se nyt oli?]) sähköpostia, että jos vastaan johonkin asiakaskyselyyn, niin saan valita yhden näytenumeron jostain lehdestä. Vastasin kyselyyn ja valitsin palkinnokseni Modan, yllätys-yllätys... ei paljon muuta kiinnostavaa ollut, kun en akkainlehtiä lue, sen koommin kuin ukkoinlehtiäkään. ;) Toisenkin kerran piti käydä vastaamassa kyselyyn samassa paikassa, ja silloin valitsin jonkun lastenlehden, joka on vielä tulematta. :)


Pitihän tuo lehti sitten selata läpi... (oikeasti tuuli leyhäytti tuon kansilehden auki juuri kuin yritin kuvata sitä... ;) )


Tästä hääpuvusta ei ollut ohjetta, vaan tästä oli kuva jollain alkulehtien mainos-sivuilla, tai siis niillä sivuilla, missä esitellään uutuuskirjoja, lankakauppoja jne. Tämän kohdalla oli joku pikkupuffi jostain virolaisesta suunnittelijasta, joka vissiin suunnittelee neulottuja hääpukuja tai jotain. Huomaatteko, miten paljon tarkkoja yksityiskohtia mulla on jäänyt mieleen... ;) "Joku", "jotain", "jostain", "jollain", "vissiin"... :D Mun hääpukuni ei ollut ihan noin pitsinen, vaikka neulottu olikin, vaan eipä tuollaisella olkaimettomalla olisi talvella tarennutkaan. ;) Kaunis tämä joka tapauksessa on jollekulle, joka tykkää pitsineuleista!


Nämä sukat ovat ideana ihan hauskat. :) Nämä vissiin esittävät merimerkkejä tai jotain, josta en tajua mitään, kun en liiku vesillä muuta kuin uiden. :D Mutta voihan tällaiset tehdä vaikka Suomi-henkisesti sinisestä ja valkoisesta (tai Ruotsi-henkisesti sinisestä ja keltaisesta ;) ), tai kahdesta pätkärääkätystä voisi tulla aika hassut. ;)


Nämä oli kans ihan nättejä, jos tykkää tällaisista. ;) Ei välttämättä mulle, mutta ihan kauniita katsella. :)


Nämä myös ovat kauniita katsella, mutta tuskin tulen tekemään tällaisia. Ai, siis onko käsityölehtien tarkoitus, että niiden ohjeilla tehdään jotain? Minä luulin, että niistä vain katsellaan kuvia... ;)

Kuvat näyttävät olevan ihan hassuja, sillä otin lehden selailtavaksi ulos mennessäni, ja vaikka istuin varjossa (auringossahan en voikaan oleskella), niin en nähnyt kameran ruudusta yhtään mitään, koitin vain arvata, milloin kuvassa on suunnilleen sitä mitä haluan. ;) Kuvakulmat ovat mitä ovat, lehdestä näkee paremmin.

Semmoinen. :) Jos tämä lehti ei olisi tullut näytenumerona, niin en olisi irtonumerona ostanut, enkä olisi ottanut myöskään kirjaston lehdestä yhtään kopiota. Eikä lähtenyt tämän perustella tilausta menemään. ;) Kyllä mulle riittää ihan yksi käsityölehti tilattuna, Novitassa on niin paljon enemmän mun tyylisiä neuleita. Joka lehdestä löytyy kymmeniä Pakko Saada -malleja... seuraavan Novitan pitäisikin muuten kolahtaa eteisen lattialle ihan lähipäivinä. :)

Hyvää Eino Leinon päivän jatkoa! :)


7 kommenttia:

 1. En nyt just muista, uusinko Moda-tilaukseni vai en. Apua, niin se muisti vaan menee, mutta jos sitä ei lähipäivinä ilmaannu, olen varmaan lopettanut tilauksen.

  Onko hääpuvustasi missään ollut kuvia; olisi kiva nähdä millainen se on.

  VastaaPoista
 2. Minäkin lopetin Modan tilaamisen, ei ole mulle mitään . Ja Novitan lehti tulee ja teen siitä usein malleja :)
  Iloista päivää Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Nuo sukat näyttivät todella hauskoilta. Lapset voisivat sellaisista ainakin innostua.

  Juu, ei tule minulle Modaa lainkaan.

  VastaaPoista
 4. Mulle ei tule mitään käsityölehteä tällä hetkellä, ei sen puoleen naistenlehtiäkään (ne on niin tyhjää täynnä, että nauran paskaset naurut joka kerta kun lehtimyyjä yrittää tyrkyttää..), kun en osaa päättää mikä olisi se paras.

  Minusta käsityön on oltava hyödyllinen tai tarpeeseen, niin en myöskään oikein lämpene noille pienille koristuksille ja "lautasliinoille" vaikka niistä saakin tosiaan lehteen nättejä malli/sisustuskuvia, mutta kuka sellaisia oikeasti tarvitsee (no onhan sellaisiakin, jotka tykkää kaikesta hömpästä ja kauniista.., mutta en mää vaan ;oP..)

  VastaaPoista
 5. Minä menin mainostajan koukkuun ja tilasin jonkun lyhyen jakson Modaa. Eipä ollyt tässä numerossa ainakaan yhtään mitään, mikä tulisi tehtyä. Siis aivan turhaa tuhlausta. Nykyään netistä saa paljon parempia ohjeita, kuin mistään lehdestä, mutta tulee niitä silti vaan osteltua :)

  VastaaPoista
 6. Minä tyydyn Novitan tilaukseen. Kerran ostin irtonumeron, mutta siinä oli paljon ommeltavaa, jota en hallitse.
  Pitänee vielä kirjastossa vilkaista tarkemmin.

  VastaaPoista
 7. Minäkin petyin(taas kerran) uuteen Modaan. Siis, ei niin yhtäkään mallia,joka olisi "kolahtanut" edes vähääkään :o(
  Puolet lehden malleista olin jo aiemmin nähnyt jossain ulkolaisessa neulelehdessä. Lehden nimeä en nyt jaksa muistaa! Tai siis ainakin muutaman mallin!
  Joka kerta uuden Modan plarattuani, mietin, miksi tilasin lehden.Ja jään taas odottamaan seuraavaa "ei niin mitään"!
  Novitaa en ole vielä selannutkaan!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)