Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, heinäkuuta 16, 2010

Ristipistopäivä

Torstai ja ristipistot kuuluvat yhteen. Tänään en jaksanut katsoa kelloa, eli ei ole hajuakaan kauanko pistelin. Välillä otin torkutkin pistelyn vieressä, en tiedä miten pitkät torkut olivat. Joten olen pistellyt ehkä neljä tuntia, ehkä enemmän, ehkä vähemmän. :) Tavoitteenani oli vain saada aikaiseksi yksi aasi. :)Lähtötilanne oli se mihin jäin viikonloppuna, ja nyt ollaan sitten tässä:


Aasi tuli tehtyä ja lisäksi jokunen pisto muuallekin, minulla kun on sellainen tapa, että jos saan jonkun pienen värialueen valmiiksi ja lankaa on vielä neulassa, niin jos samaa väriä saa helposti pisteltyä jonnekin muuallekin työssä, niin pistelen senhetkisen langan loppuun sinne minne voin. Aina ei sopivaa paikkaa löydy, mutta nyt löytyi tuolta työn keskeltä samoja värejä kuin aasissa eli seimeen tuli jo jotain pientä hahmotelmaa.

Torstaina valmistui joitakin käsitöitä ja ne on kuvattu ja siirretty koneellekin, mutta käytin aikani mieluummin pistelyyn kuin bloggaamiseen, niin tekaisen tekstit tänne viimeistään viikonlopun aikana. :)

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää! Tämän edistymistä on kiva seurata, kun on useampi pieni yksityiskohta, joista joku aina tulee valmiiksi ja täydentää kokonaisuutta.

  Mulla oli ristipistomaratoonia maanantaina ja tiistaina, ja sainkin aika hyvin keijutyötä edistettyä. Mutta siitä enemmän sitten sunnuntaina omassa blogissani, kuvien kera. :)

  VastaaPoista
 2. Koko ajan pistelysi vaan valmistuu. Joulukuussa on sitten mukava sitä katsella.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva seurata tämän valmistumista. Ja kivat kuvat teidän reissulta. Erityisesti haitarikuvat olivat kivoja. Hieno idea niissä.

  VastaaPoista
 4. Hee, hilpeätä jotenkin, kun tavoitteena on saada aikaan yksi aasi! (Miksi se naurattaa, enpä tiedä - taitaa helle pehmentää päätä :D.)
  Kiva tuo malli, kun siihen voi tosiaan pistellä hahmon kerrallaan - hyvin vielä ehtii joulukuuksi, ja tämän edistymisen seuraaminenhan on tosiaan meille kuin joulukalenteria keskellä kesää :D.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)