Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, heinäkuuta 08, 2010

Pötkötellen ja pistellen

Kiitos kaikista kommenteista, joita onkin päivän mittaan tullut mukavasti! :) En ole tätä konetta viitsinyt aamun jälkeen laittaa päälle tohottamaan ja huonetta lämmittämään, joten oli sitten mukava tässä iltasella avata kommenttitulva luettavaksi. :) Eilen meillä olikin vähän toisenlaista tulvaa, kun Oulussa oli sadepäivä, tänään kolistelivat remonttifirman ukot katolla korjaamassa kattokaivoa, joka sattuu sijaitsemaan meidän keittiön yläpuolella... Sade on aivan ihana asia, muttei välttämättä omassa keittiössä. ;) No, jos on söpöjä huoltomiehiä, niin sitähän keksii ihan vain omaksi silmänilokseen jotain rempattavaa... :D (niitä katonkorjaajia en nähnyt, joten heistä en osaa sanoa mitään ;) )

Tänään olen oikeastaan pötkötellyt koko päivän sohvalla, kun tuo kuumuus on vetänyt olon niin heikoksi, etten enää pystyssä pysy. (Voihan se sydän tietysti saada rytmihäiriöitä muustakin kuin helteestä... ;) ) No, meneehän se päivä pötkötellessäkin, kun sattui sopivasti ristipistomaratontorstai. Jossain vaiheessa unohdin katsoa kelloa, mutta pistelin ainakin sen neljä tuntia, todennäköisesti viisikin, ellen jopa viisi ja puoli... tuskin kuutta kuitenkaan. :)

Jatkoin siitä, mihin viimeksi jäin, eli en ole viikkoon tähän koskenut:


Ja hyvältä näyttää pötköttelypäivän saldo:


Öh, pahoittelen ruttuista kangasta, mutta se on lionnut koko päivän hikisen kämmenen sisässä... ;) Itämaan tietäjää olen tämän päivän ajan tuohon oikeaan reunaan hahmotellut, ei ihan vielä ole valmis. Tietäjän jälkeen täytynee jatkaa lampaaseen, ja siitä eteenpäin en ole sitten vielä miettinytkään, eikä tarvitsekaan. :) Niin siis tuossahan onkin jo yksi lammas (näkyy huonosti, kun on kirjottu valkoisella langalla), mutta sille tulee vielä kaveri. :) Aasikin tähän tulee, ja pupu ja orava ja pari tipuakin tuossa on jo tehtyinä (erottuvat sitten joskus jälkipistojen jälkeen paremmin), ja jonnekin tulee vielä ainakin kyyhkynen. Niin ja ne päähenkilöt tietysti, Maria ja Joosef ja lapsi. :)

Ihan niin kuin mulla olisi ollut jotain muutakin vielä mielessäni, mutta ei sitten vissiin ollut... no, seuraavalla kerralla sitten. :)

7 kommenttia:

 1. Ihana työ tulossa. On sitä kiva sitten joulun alla katsella :)
  En jaksa minäkään näillä helteillä mitään tehdä. Päivisin nukun noin 5 tuntia ja yöllä yritän tehdä mitä jaksan. Meilläpäin ei ole edes satanut ja yölläkin lämmintä yli 20, asunnossa varmaan yli 30 Sinilevä kukkii niin mahdottomasti Päijänteessä, ettei edes veteen ole asiaa. No, syksyyn mennessä helpottaa :)

  VastaaPoista
 2. Meillä nämä päivät on vietetty enemmän tai vähemmän rannalla. Ja eilen oli sitten illalla se perinteinen mansikka-urakka. No onpa sekin tältä vuodelta tehtynä.

  VastaaPoista
 3. Hauska seurata, miten pistely edistyy:)

  VastaaPoista
 4. Joulukalenterisi fani ilmoittautuu jälleen..
  Mä ihan oikeasti ilahdun kuin lapsi aina kun tää on blogissasi!!
  Paljon on edennyt eilen
  ,hyvä,hyvä! :)

  Tää kuumuus on ihan syvältä!!!!
  Mulla on reuma ja kun on pakko pitää ikkunoita auki niin sitten veto saa sormet ,kyynärpäät,päkiät ,kaiken,
  särkemään ettei ole yön ei päivän lepoa..tee siinä sitten ristipistoja kun sormet on kuin joriinin juuret(=Daalian mukulat)

  Sorry, kun avaudun ,mutta mä oon vaan NIIN samaa mieltä sun kanssa kesästä..

  Toi sun joulukalenteri inspiroi mua ,tekis mieli aloitaa tytölle Precius Moments-malli jonka sain ristipistotap. vaihtopöydältä..

  Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 5. Jaa-a, meillä ei vielä ole kummoista sadetta saatu, eikä ole luvassakaan, vissiin viikkoon ainakaan :(. Suapi kylki viärässä kastelukannua pihalle kannella - jos jaksaa/viitsii edes...
  Mutta tänään sentään tuulee mukavan navakasti, eli jaksaa olla olemassa taas. (Vaikka "väliaikaista kaikki on vaan", kun taas on kuulemma tulossa "helle hellimään", kuten TV:n meteorologit ehtimiseen jankuttavat.)

  VastaaPoista
 6. Söpöltä näyttää ja hienosti edistyy!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)