Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, heinäkuuta 03, 2010

Lankaisa lauantai

Lauantai on näemmä hiippaillut ihan varkain ja on nyt jo illassa. Ja ihan kiva lauantai on ollutkin, myös käsitöiden kannalta! :) Aamupäivällä neuloin Revontulia viereisen koulun pihalla ja sivusilmällä vilkuilin poikien perään. Iltapäivällä pääsin puolestani Ainolanpuistoon ilman poikia, ja seurakseni sain neljä muuta innokasta neulojaa. :) Oikein oli mukava neuletapaaminen tänään, kiitos seurastanne! :)


Kolmannessa kaaviossa ollaan jo menossa, olisiko suunnilleen kerroksella 110. Luullakseni teen tästä isomman, mitä ohjeessa, sillä haluan käyttää langan mahdollisimman loppuun saakka, ja nyt on suunnilleen puoli kerää vasta mennyt. Tuo vaaleampi pinkki on se, joka miellyttää silmääni, ja jos tämä olisikin pelkästään tuota pinkkiä, niin saattaisin vielä harkita huivin pitämistä itse... Mietin vielä huivin loppusijoitusta, sen kyllä ehtii päättää sittenkin, kun huivi on jossain vaiheessa valmiina. :) Jos tästä tulee ihan valtavan suuri, niin pidän sen itsellä torkkupeittona. ;)


Kun kerran kaupungille lähdin, niin päätin hyödyntää Anttilan lanka-alet. Tässä on 1,2 kiloa uutta lankaa - tai siis Novitan poistossa olevia värejä - eli turkoosia viisi kerää tunikaa ja sukkia varten, sekä kolmea erilaista raitalankaa, joista kustakin pitäisi saada sukkapari aikaiseksi. Ihan itselle. :)

Haaveilen vielä persikanvärisestä Samoksesta, joka on myös poistossa... Haaveilen myös eräästä Samos-puserosta, mutta jotenkin en näe sitä persikanvärisenä. Toisaalta juuri nyt ei mikään muukaan Samos-malli ole niin vahvasti mielessäni kuin juuri se tietty, olen haaveillut siitä jo yli vuoden (taisi olla 2009 Kesä-Novitassa), joten jos meinaan sitä persikkaista Samosta ostaa, niin siihen puseroon minä kait ne sitten hankin... mietinnässä on yhä, muttei passaa miettiä liian kauan, sillä kohta tulee syyslangat hyllyihin!

Vaan onpa noissa tämänpäiväisissä ostoksissakin kuluttamista - paljon saa taas tikutella, että pysyy lankavarasto rajoissaan. Toisaalta, koko ajan sitä lankaa kuluukin: paitsi että olen tehnyt välillä Revontulia eteenpäin, olen saanut myös valmiiksikin jotain. Tässä parin viime päivän aikana olen neulonut pikaisesti yhden villapuseron, kolme toppia, kolme hametta ja yhdet sortsit, ja puikoilla tai koukulla on vielä tänä aamuna aloitetut neulemekko ja poncho, jotka valmistunevat vielä tässä ennen nukkumaanmenoa. ;) Miten tällainen tahti onkaan mahdollista - Kenpä tietäis sen? ;) (kuvia tulee lähipäivinä...)

Viikonlopun jatkoja! :)

5 kommenttia:

 1. On sulla kyllä huikaiseva tahti tuossa neulomisessa! =)

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä neuletahti, nukenvaatetehtailuako?

  VastaaPoista
 3. On kyllä aikaansaapaa meininkiä. Onko sielläpäin suomea näkynyt ruskeaa purobatikkia? Neljä markettia olen kolunut täällä tuloksetta. Aloitin jämästä ponchoa mutta.... Sitten ostinkin lilaa.

  VastaaPoista
 4. Munkin pitäis mennä ostaa tuota turkoosia 7 veikkaa, peittoja varten...

  VastaaPoista
 5. Niina: En kyllä ole nyt ihan varma, onko tuota ruskeaa Batikia meillä päin enää missään. Itsekin kyllä siitä haaveilen, mutta kun ei kärsi ihan kaikkea ostaa, mitä haluaisi... ja meidän lähikaupoissa Halpa-Hallissa ja Tokmannilla Batik on vähän kalliimpaa kuin esim. Kärkkäisellä, joka on taas kaupungin toisella puolella (itse asiassa taitaa olla Kärkkäisellä ainakin 50 senttiä edullisempi kerähinta!), niin en ole viitsinyt sitten edes värivalikoimia tutkailla, ja Kärkkäisellä ei tule kovin usein käytyä. Eli vastaus on että en tiedä, onko sitä ruskeaa enää. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)