Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, heinäkuuta 08, 2010

Auringonlaskun aikaan

Aurinko laskee jo, missä viipyy kultani...?


Oi Ken, rakas Ken, kunpa tulisit pian...!


Se on Ken! Hän tulee! Mahtaakohan hän huomata, että minulla on uusi punainen mekko ylläni...? Näytänköhän hänen mielestään kauniilta...? Voi Ken...

Barbien mekko
Tehty: 7.7.2010
Malli: Omasta päästä sähelletty
Lanka: Evilla "Karamelli" A26
Langankulutus: 7 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Barbie
Muuta: Kummitytölle 3 v lahjaksi

Barbienvaatepaketti oli jo lähtövalmiina, huomenna olisi viimeinen mahdollisuus postittaa, jos mielii viikonlopuksi ehtimän perille. Jännitystä riitti, ehtiikö tämä mekko pakettiin ja niinhän se vain ehti, valmistui jopa postituspäivää edeltävänä iltana. ;) Tosin ensimmäisen silmukan tähän taisin koukata iltakahdeksan aikaan, eli aika rivakasti tähän sai pylväitä asetella, kun kävin vielä siinä välissä iltapesulla, nukuttamassa kuopuksen ja pingottamassa yhden huivin. Tämä onkin sellainen tosi simppeli malli, eli tätä ei tarvinnut vääntää ja kääntää tuntitolkulla, sen kun vaan virkkasi menemään. :) Ja tämän saa 3-vuotias taatusti puettua nukelle ilman äidin apua! ;)


Ympäri käytiin ja yhtehen tultiin joka kerroksella, eli tempaukseen menee! :)

Mekkoon käytetystä langasta ja eräästä jo kirjoittamastani sivulauseesta voinette päätellä, että huomenna pitäisi olla lisää valmistunutta esiteltävänä. :) Jokunen päivä sitten uumoilinkin, että jos tätä lankaa jää jämänöttönen, niin teen vielä yhden Barbien vaatteen, ja näin kävi, vaikka täpärälle sekin meni. 7 gramman jämänöttönen on kyllä mitä sopivimman kokoinen just yhteen Barbien mekkoon. :)

Loppukevennykseksi lasten suusta -juttua. Tänään kirjaston tädille esitettiin pyyntö:

- Saisinko mää oman kirjastokortin, kun mää oon jo kuus vuotta ja mulla on hammaskin lähtenyt? :)

Kyllä sai, ja nyt ollaan niin onnellista poikaa. :) Ja mikä hellyyttävintä, hän ei ensimmäisenä omana kirjalainanaan ottanut mitään itselleen, vaan katselukirjan pikkuveljelle. :)

Hyvää yötä! :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä nuo Barbien vaatteesi ovat kauniita!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo mukuloitten sanomat. Kirjastokorttihan tuollaisesta on saatava kun hammaskin lähtenyt. Ihania.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kirjastokortista, se on yksi hienoimmista asioista, joita voi omistaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko barbielle.
  Kirjastokortti on suuri asia ja hellyttävää muistaa pikkuveljeä.
  Minun vanhampi lapsenlapseni on 3-vuotta ja pitää valtavasti pukea nukkeja.

  VastaaPoista
 5. Jäi niin häiritsemään se mitä piti vielä kommentoida, että pikaselasin nää postaukset ja muistin ja kommentoin heti :)

  Suloista tuo kun isompi sisarus pitää pienemmästä huolta - tässä tapauksessa tuo katselukirjan lainaaminen. Meilläkin Toivo säästää rahaa, että voi ostaa traktorin itselle ja siskolle.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)