Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, kesäkuuta 24, 2010

Puolimaratontorstai

Torstai taas ja ristipistomaratonpäivä. Tarkoitukseni oli ehtiä pistelemään koko neljä tuntia, mutta jotenkin tuota touhua taas riitti pitkin päivää niin, että pistelyaikaa jäi vain kaksi tuntia eli puolimaratonin verran. Parempi sekin kuin ei mitään! :)

Lähtökohta oli sama, mihin jäin kaksi viikkoa sitten, sillä en ole ehtinyt tätä pistellä lainkaan tässä välissä, vaikka kovasti olisi halua ollut.


Tästä siis aloitettiin...


... ja tähän päästiin. Ihan kohtalainen saalis kahdessa tunnissa. Kolme uutta väriä tuli valmiiksi ja yksi vanha virhe korjattu. :)

Tämän päivän merkittävin tapahtuma on tässä:


Kyllä, tämä on se ensimmäinen veräjä. :) Ajatella, että meillä on jo näin iso poika! *huokaus* Esikoinen oli kyllä koko illan ihan sokissa, johtuen varmaan siitä valtaisasta verenhukasta, mikä seurasi hampaan irtoamisesta. ;) Niin kovasti kuin tätä on monta viikkoa odotettu, ja sitten se olikin niin veristä touhua... ;) No, pojalla on aikaa tähän tottua, vielä on 19 maitohammasta suussa. :)

Viime aikoina olen toivotellut hyviä viikonloppuja jo näin torstaisin, mutta enpäs teekään sitä tällä kertaa. ;) Ajattelin nimittäin vielä postata tänne ennen viikonloppua ja kenties viikonlopun aikanakin, sikäli mikäli maltan sen verran käsitöiden tekemistä keskeyttää, että näpyttelen rivin tai pari (okei, minä en näpyttele koskaan riviä tai paria vaan aina hitusen enemmän... ;) ). Mutta sitä ennen on edessä ihana perjantaipäivä pyykinpesuineen, viikkosiivouksineen ja muine mukavine kotiaskareineen - minähän ihan oikeasti rakastan siivoamista, ja olen vielä niin kieroutunut luonne, että nautin eniten vessan ja kylppärin pesusta, ja varmaan juuri siksi kuuraan kylppärin seinäkaakelitkin kerran viikossa. :) Ja eiköhän tässä riitä noita kotiaskareita lauantaiksi ja pyhäksikin, joten nähtäväksi jää, onko unelmani runsaasta käsityöajasta pelkkä haave- ja harhakuva. Aikomukseni kuitenkin on, että istun koko viikonlopun sisällä sohvalla ristipiston tai virkkauksen kanssa, enkä nosta pyllyäni muuta kuin korkeintaan välillä kuntopyörän tai jumppamaton päälle! :) Ainakin ajattelin tuosta nyt vilauttamastani ristipistosta saada poikakissan pisteltyä, ja toivottavasti vähän muutakin.

Touhukkaan torstain iltana voinkin sitten toivotella kaikille vaikkapa oikein puuhakasta perjantaita! :) Palailen huomenna tänne sisustusjuttujen kera... :)

4 kommenttia:

 1. Mukavaa siivouspäivää! Kiitokset kannustuksesta ristipiston suhteen. Pistely on ollut sen verran mukavaa, että olen taas harkinnut sellaista joulukalenteria, joka sinulla on kesken. Nuorimmainen kummityttö olisi sen ikäinen, että sellaisen ehtisi hänelle tehdä lahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Voi, tuo ensimmäisen hampaan lähteminen on iso juttu! Uusi vaihe alkaa elämässä!
  Ihailen tuota siivous intoasi, minulta se on hukassa eli saapi lähetellä tännepäin ylimääräisiä...

  Tuo alla oleva tunika on ihana, kertakaikkiaan hieno!

  Oikein mukavaa ja käsityörikasta juhannusta sinulle ;)

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Onko se kouluveräjä? Meillä sanottiin niin, jos oli kouluunlähtö edessä.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin esikoiselta lähti hammas eile, en ole enää laskenut kuinka mones. Kamalan näköinen poskihammas kuitenkin. Oikomishoito on Oskaulla saatu tällä hetkellä kuntoon ja siitä ollaan iloisia.

  Meillä menossa siivoustalkoot koko perheen voimin. Illaksi kansallispuku päälle ja työpaikan juhannusjuhlaan esiintymään. Huh.

  Huomenna sitten vaan ollaan ja nautitaan.

  Rauhaisaa juhannusviikonloppua teidän perheelle myös.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)