Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2010

PS

PS eli Post Scriptum eli jälkikirjoitus pitäisi tietysti laittaa edellisen kirjoituksen loppuun, mutta tehdäänpä tästä nyt vielä oma postauksensa. Muistin nimittäin juuri, että eilen on avautunut uusi verkkokauppa, meidän oululaisten neulojien suuri ilonaihe Lumoava Lanka on nyt netissä! :) Sinne vaan ostoksille, että saadaan pidettyä tuo uusi putiikki pystyssä! ;)

4 kommenttia:

 1. Kiitokset sukkakommentista. Tuo raitalanka on todellakin erittäin kauniin väristä. Olen ostanut sen Tallinnasta ja ajattelin ensi kuussa ostaa sitä lisää, mikäli löytyy muita yhtä kivoja väriyhdistelmiä.

  Mukavaa, että on löytynyt uusi lankakauppa netissä, vaikka minä kyllä mieluiten hipelöin lankaa ennen ostopäätöstä. Täällä meilläpäin nuo ostospaikat vain ovat vähän vähissä. Täytyy kuitenkin käydä tutustumassa tuohon Lumoavan Langan valikoimaan

  VastaaPoista
 2. Kiitos ilmoituksesta, olenkin välillä käynyt kurkkimassa, että onkohan verkkokauppa jo avattu. Täytyy heti mennä tutkailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunika ja voi harmitus kameran rikkoutumista! :( Onneksi sentään oli varakamera olemassa.

  VastaaPoista
 4. Pitääpä käydä kuikuilemassa tuota ihmettä heinäkuun alkupuolella, jos alustavat suunnitelmat pitävät kutinsa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)