Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2010

Pikku Nälkä :)

Tänään ihan hetki sitten istuin tässä koneen äärellä lukemassa uutisia ja ompelemassa tunikan hihaa paikoilleen. Kuulin, kuinka posti kolahti ja äänestä päätellen olikin tällä kertaa tosi paljon mainoksia sullottavana luukusta sisään. Kuopus ehätti eteiseen hakemaan postia ja kiikutti sen minulle tänne työhuoneen lattialle. Hädin tuskin nostin katsettani tunikan ompelusta ja sanoin vain kuopukselle, että vie ne postit keittiön pöydälle. Mutta kuopuspa nostikin mainosten seasta pienen sinisen paketin:


Ensimmäinen ajatukseni oli: "Mitä h....ttiä?!!!" Lähettääkö Danone minulle jotain #@&%$ jugurttia postissa???!!!


Päällä oli kuitenkin ihan postimerkki leimoineen ja käsinkirjoitettuna minun nimeni...


... ja kun tottelin tätä kehoitusta eli puristelin ja rutistelin pakettia, niin totesin, ettei siellä sisällä kyllä ole ainakaan sitä jugurttia. ;) Mutta ei ollut kertakaikkiaan mitään aavistusta, mitä siellä voisi olla ja keneltä!


Sisällä oli biscornu ja kirje Marjalta! :) "Tässäpä tämä lupaamani biscornu." Ai, onko Marja luvannut minulle jonkun biscornun? ;) Ei mitään muistikuvaa... Mutta kun aloin oikein miettiä, niin sain palautettua mieleeni jonkin hämärän muiston siitä, että olen Marjalle laittanut tässä jokin aika sitten oman osoitteeni sähköpostitse, joten kai minä olen sitten johonkin arvontaan osallistunut! No, Marjan blogia taaksepäin selatessani sitten yhtäkkiä kirkastuikin, että sehän olikin se koiran nimen arvaus, missä osuin Peppi-veikkauksellani ihan napakymppiin! :) Meillä nimittäin oli just silloin iltasatukierroksessa Peppi Pitkätossut, ja taisipa lastenhuoneessa pyöriä juuri samaan aikaan Peppi-dvd, kun luin Marjan blogia, jossa hän arvuutteli lukijoillaan, mikähän lastenkirjoista tuttu nimi heidän pikkukoirallaan on. Ja minä heitin kommenttilootaan että Peppi, ja tällainen biscornu siitä arvauksesta sitten napsahti! :)


Onko vähän ihana ja ihan kuin mulle tehty?! :)


Kyllä tämä varmaan onkin ihan mulle tehty, kun takana on M-kirjain. :)

KIITOS MARJALLE, onnistuit ilahduttamaan ja yllättämään minut täydellisesti! :) Ja Pikku Nälän aion vielä pistää kiertämään jollekin pahaa-aavistamattomalle... ;)

***

Uusi Ullakin ilmestyi. Pikasilmäyksellä kivoilta vaikuttivat lähinnä muutamat sukat eli Polkuja, Dude&Dudette, Eestaas ja Kaktussukat. Pipoista tykkäsin erityisesti Virtauksia-piposta. Ehkäpä noista joku joskus päätyy puikoillekin. :)

***

Eilen alkuillasta neulottiin neljän naisen voimin Ainolanpuistossa. Minä otin mukaani myös miesväen, joka sai rypeä sillä aikaa leikkipuistossa, kun minä virkkasin. Rypesivätkin ihan kirjaimellisesti, esikoisen lenkkarit eivät taida ihan muutamassa päivässä kuivua, kun kävi uimassa vähän purossa ja sen jälkeen pyörimässä hiekkakasassa... ;) Pelkäsin, ettei minulla ole riittävästi tekemistä neuletapaamisen ajaksi, mutta tekeminen riitti juuri ja juuri, eli sain tunikan hihan ja pääntien virkattua. Nyt on enää ompelu jäljellä.

Neuletapaamiseen lähtiessäni mietin, mitä muuta ottaisin tuon tunikanvirkkuun lisäksi mukaan, jos sattuu, että tekeminen loppuu kesken, mutta en kertakaikkiaan keksinyt mitään, mitä voisin seuraavaksi aloittaa! Pitäisikö tässä huolestua? :) To do -lista on kyllä pitkä ja lankaakin löytyy, mutta jotenkin nyt mikään ei houkuttele tällä hetkellä. Mutta ihan hyvä niin, teenpäs nyt rauhassa tuon tunikan valmiiksi ja eiköhän se seuraavakin käsityö sitten sen jälkeen selviä tavalla tai toisella. Ainahan noista tunikasta jäävistä jämälangoista voi tehdä jotain, isäntä on ainakin uutta kesäpipoa kaipaillut.

***

Uusi biscornuni meni näemmä katsomaan Teletappeja. ;) Kuopus haluaa "katsoa ovalaa", vaikka kyllä tuo viulua soittava eläin on ihan selvästi hiiri. ;) Noita "ovalia" eli oravia näkyikin kyllä eilen Ainolanpuistossa, ovat niin kesyjä että yksi oli käynyt taputtamassa isäntää olkapäällekin. :D

Hauskaa keskiviikkopäivää! :)

9 kommenttia:

 1. Onpas suloinen paketti ja sisältö ;)

  VastaaPoista
 2. Olipa hauska yllätys ja siinä hieno pistely! ;)

  VastaaPoista
 3. Hih =) Kiva, että tykkäät. Hauska kirjoitus pikkujutusta :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja varsinkin tuo pistely!

  VastaaPoista
 5. No on kyllä "vähän" hieno, ihan siis syötävän ihana:)

  VastaaPoista
 6. Onpas hauska - paketteineen päivineen :D!

  VastaaPoista
 7. Upea biscornu! Hauskasti hämätty tuolla paketilla. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)