Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Uusi koru :)

Tänä aamuna oli sovittu, että saan nukkua niin pitkään kuin haluan. En kuitenkaan malttanut sitten enää nukkua muun perheen noustua, pötköttelin jonkin aikaa sängyssä ja lopulta huikkasin isille, että pojat voisivat jo tuoda minulle lahjat. ;) No, eihän sitä esikoisen lahjaa sitten löytynytkään. Hän oli aluperin "piilottanut" sen sellaiselle korkeudelle, että pikkuveli pääsi siihen käsiksi ja oli repinyt paketin auki. Minä kun näin lastenhuoneen lattialla läjän kultaista käärepaperia ja lahjanauhaa joskus alkuviikosta, niin nopeasti koitin silmät kiinni nostaa sen jonnekin hyllyn päälle, sitten annoin myöhemmin esikoiselle teippiä, että koitahan nyt paketoida se äidin lahja uudestaan, että on sunnuntaina jotain avattavaa. No, jotenkin se lahja oli ehtinyt kait vielä tänä aamuna päästä taas pienemmän käsiin, sillä nyt sitä ei sitten löytynyt mistään. Kunnes minä nostin päätäni tyynyltä ja katsahdin, että mikäs se tuossa makkarin ovenrivassa roikkuu. :) En päässyt siis pakettia aukomaan, kun käärepaperi oli ties missä, mutta sisältöhän se on tärkein. :)


Voi eikös mulla olekin hieno uusi kaulakoru?! :) Poika oli valinnut värin sillä perusteella, että se on äidin lempikukan eli gerberan väri. :) Meillä on joskus ollut tuon värinen gerbera, mutta tykkään kyllä ihan muunkin värisistä gerberoista toki. Tässähän on siis selvästikin lahja ja kukka samassa! :) Kuljin koko päivän tämä ihana koru kaulassani, ja saatanpa pistää huomennakin. Ihana nähdä, että poikakin on taitava käsitöissä, ja mikäpä voisi sopia äidin kaulaan paremmin kuin lankaa ja villaa. :)


Korun mukana tuli pieni itse kirjoitettu kortti. Kuopuskin ennätti minulle kortin tehdä, itse asiassa meni vähän täpärälle, sillä eilen illalla kysäisin mieheltäni, että onkos muuten kuopukselta tulossa mulle mitään... ;) Mies ei ollut tietenkään moista hoksannut, mutta siinä pikaisesti ennen iltapalaa hän näemmä sai kaivettua jostain ruutupaperia ja kyniä, ja niistähän syntyi mitä parhain kortti äidille. :) Kuvassa on kuulemma auto, äiti ja vihreää. :)

Sen kummemmin tämä päivä ei poikennut tavallisesta sunnuntaipäivästä. Välillä tein normaaleja kotiaskareita, ruuanlaittoa ja pyykkäystä ja lelujen raivaamista, mutta enimmäkseen olen tänään tehnyt yllätys yllätys käsitöitä. ;) Lahjapaja on alkanut pyöriä, pari korttia valmistui tänään. Itselle tulevat käsityöt ovat nyt vähemmällä, mutta niillähän nyt ei ole mitään deadlinea toisin kuin lahjojen soisi pääsevän perille ajallaan. Tarkoitukseni oli vilautella tänään noita paria aloitettua itselle tulevaa, mutta ehtiihän niitä vilautella sittenkin, kun ovat vähän pidemmällä. Kortit taidan näyttää sitten kaikki kerralla, yksi olisi vielä tarkoitus tehdä ja senkin tässä iltasella pistin jo alulle.


Tämän ruusun olen saanut esikoiselta jo aiemmin, taisi olla noin viikko sitten, mutta kun tämä ei ihan heti lakastu, niin siitä riittää iloa vielä äitienpäiväksi ja sen jälkeenkin. :) Tällaiset tuoksuttomat, allergisoimattomat ja kuihtumattomat kukat ovat minun mieleeni. :) Laitan sen tähän muistuttamaan siitä, että äitienpäivä on joka päivä - hyvää äitienpäivää siis tulevalle viikolle ja kaikille vuoden päiville! :)

Ihanaa alkavaa viikkoa myös! :)

2 kommenttia:

  1. Nätin korun olet lahjaksi saanut.
    Ja ruusun etukäteen.

    Meilläkin mummut saivat hamahelmitöitä lapsilta korttiensa mukana. Niitä kertyy meillä ainakin isot määrät niin kotona kuin päiväkodissakin tehtyinä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)