Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, toukokuuta 10, 2010

Lankavaraston plussausta

Tänään pidin suunnitellusti sen kalenteriinkin merkatun shoppailupäivän. Sain käytyä siellä missä pitikin ja hankittua tarvitsemani, taisivat kaikki liittyä jotenkin käsitöihin: Nappi-Kikasta koristetta ristipistotyöhön, Anttilasta korttipohjia, Tiimarista piti ostaa yksi tietynlainen kirjekuori, mutta kun ei löytynyt sieltä, niin älysin kurkistaa Suomalaiseen kirjakauppaan. Jopa kirjastossa kävin käsityöasioissa eli palauttamassa yhden käsityökirjan ja lukemassa uusimmat käsityölehdet - ja lehtiä lukiessani tietysti virkkasin. ;)

Liikuntaa ja raitista ilmaakin sain, etenkin kun kävin pyörälenkin myös Kärkkäisellä:


Tässä nyt niitä lankoja, joista pitäisi syntyä lahjoja... 7 veljesten väreistä voikin päätellä, että eivät ainakaan minulle ole tulossa. ;) Tajusin muuten äsken lankavaraston kirjanpitoa päivittäessäni, että hyvänen aika  - olen ollut yli puoli vuotta ilman 7 veljestä! Viimeiset 7 veljekset olen tuhonnut lokakuun lopussa. Se on kuitenkin minun lempilankani, miten ihmeessä olen selvinnyt? Tosin onpa tässä ollut lankaa muutenkin, ja hyvin on tekemistä riittänyt. ;) Tennessee-tyhjiö ei ehtinyt kestää kuin pari päivää, kun perjantai-iltana hävitin sen petroolinvihreän, ja jo tänään Tennesseetä tuli lisää. Unikonpunainen pääsi puikoille samantien, kun kotiuduin, ja onpa siihen otettu mukaan jo tuota luonnonvalkoistakin, ja vihreäkin pääsee vielä samaan neuleeseen. :) Näistä pitäisi sitten niitä lahjoja syntyä, ja itse asiassa vielä yksi lahjalanka puuttuu, koska ensinnäkin tajusin Aloevera-Nallen olevan omassa ruokakaupassani eli Halpa-Hallissa halvempaa kuin Kärkkäisellä, ja toisekseen mietinnässä on, josko kuitenkin käyttäisin siihen suunnittelemaani juttuun yhden niistä Nalle Kukkakedoista, jota ostin viime viikolla... Ei viitsisi ihan hullun lailla tätä lankaa hamstrata varastoon, nytkin jo tuntuu, että hukun näihin tämänpäiväisiin ostoksiin. ;)

Ja hui kauhistus, mikä minuun on mennyt - olen ostanut tässä kuussa yli kilon lankaa?!?! Saapa nähdä, jääkö toukokuun lankasaldo plussan puolelle, vai pääsenkö miinukselle... Ainakin näistä kaikista ostoksista pitäisi ehtiä tehdä myös valmista tämän kuun puolella, mutta ainahan niitä jämäpalleroita jää.

Ei auta turista enempää, vaan käyttää aika hyödyksi eli neulomiseen... :) Taitaa kuitenkin ensin olla lasten iltatoimien aika, näin se tämäkin päivä on vaan nopsasti kulunut. :)

Kiitos, kun olette käyneet taas kerran kommentoimassa ja ihastelemassa! :)

10 kommenttia:

 1. Olipa paaljon kivaa lukemista, tuonne kirjekuoreen asti. Pyykkiaiheesta olen tehnyt valokuvakortin, jossa teksti alkaa "Onni arkinen, tunne hyvästä olosta...",

  VastaaPoista
 2. Sinun käsityövauhtisi tuntien ei noiden lankojen työstämiseen kovin kauan mene :)

  VastaaPoista
 3. Ei hätää, vaikka lankaaa tulikin ostettua, saat ne varmasti kulutettua ne nopeammin kuin kukaan osaa edes kuvitella.

  Helppohan tässä on kirjoitella, kun ostin tänään kilon pinkkiä puro Batiikkia - onneksi osa on menossa Tytärelle

  VastaaPoista
 4. Olet sen verran nopea, että langat on kulutettu ennen kuin huomaatkaan:)

  VastaaPoista
 5. Ihailtavan tunnollisesti pidät kirjaa lankavarastostasi. Minulla ne ovat ihan sekaisin, enkä muista, mitä varastossa on. Pitänee tässä ryhdistäytyä ja ottaa opiksi kirjanpito.

  VastaaPoista
 6. Ihania lankoja ja varmasti kyllä kaikille hankituille löytyy jatkosijoituspaikkakin.

  Kaikkea olet taas ennättänyt tehdä. Tuntuu, että olin vain muutaman päivän poissa netin ääreltä ja tänne on tullut monta postausta jo sillä välin! Käsittämättömän ahkera olet. Ihania äitienpäivälahjoja olit myös saanut aiemmin :)

  Minä juuri ystäväni kanssa tein lankatilausta ja jälkikäteen alkoi miltei huimata, kun mietin miten paljon sitä lankoja onkaan taas tulossa. Toisaalta minulla ei varsinaisesti mikään suunnattoman suuri varasto ole muutenkaan, varmaan korkeintaan pari kiloa. Enemmänkin kertynyt puolikkaita keriä ja pikkunöttösiä eli ostan lankaa yleensä vain tarpeeseen. Jotenkin mystisesti neulomisen edetessä sitä vaan alkaa myös hamstraamaan niitä lankoja :D

  VastaaPoista
 7. Jaa-a, minunkin lankavarastoni kerkisi paisumaan tuossa huhtikuun aikana. Nyt potikin lankalaatikoita, kun ovat tiellä: tarttiskohan niistä tehdä jotain :D.

  VastaaPoista
 8. Kivoja lankahankintoja. Itsekin voisi käydä vielä ainakin sitä vihreää seiskaveikan jättiraitaa ostamassa. Mie olen luovuttanut kärkkäisen suhteen. Aina kun kuvittelen ostavani halvalla lankaa sieltä, saan vain huomata, että hyllyt ammottavat tyhjyyttään.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)