Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, toukokuuta 06, 2010

No nykkö se sortu?

No nysse sortu! :D

Mutta ihan hallittu sortuminen. Pois minusta että alkaisin heräteostoksia tekemään. ;) Minullahan kulkee käsilaukussani mukana lista, johon olen kirjoittanut ne langat, jotka aion ostaa esim. seuraavan puolen vuoden - vuoden sisällä, mitä aion siitä langasta tehdä ja paljonko lankaa siihen tarvitaan. Sitten jos satun osumaan jonkun lankatarjouksen eteen, kuten tänään, kaivan vain listan laukustani ja katson, mitä väriä minun pitikään ostaa ja paljonko. :)

Sikäli tämä oli vähän heräteostosta muistuttava, että en ollut ajatellut ostaa näitä juuri toukokuussa, koska kuukauden lankabudjettiin täytyy varata tilaa muutamalle lahjaneulelangalle, mutta Anttilassa oli kertakaikkiaan niin hyvä tarjous, ettei sitä voinut ohittaa. (Sitäpaitsi Anttilan alakerran K-kaupassa oli kurkut ja banaanit niin halpoja, että kun osti niitä oikein paljon, niin siinähän säästi jo melkein lankojen hinnan...)


Vihreästä Kielosta on tulossa minulle itselleni sukat, violetti-oranssista Orvokista puolestaan kukkaloomihärvelillä pyöriteltävä poncho. Ponchoa varten tarvitsee kyllä ostaa vielä toiset 200 grammaa luonnonvalkoista Nallea, mutta sitä ei kannattanut Anttilasta ostaa, kun muualta saa paljon edullisemmin.

Tämän kuun lankaostokset taitavatkin sitten nämä mukaan laskien kasvaa melko huimiin lukemiin, sillä tarkoitukseni on käydä vielä ostamassa ensi maanantaina Kärkkäiseltä niitä lahjaneulelankoja. Kärkkäiseltä siksi, että siellä on kaupungin edullisimmat hinnat ainakin juuri niistä tarvitsemistani langoista, ja maanantaina siksi, että se on ensimmäinen sopiva päivä, jolloin pääsen käymään Kärkkäisellä. :) Kalenteriinkin olen jo merkannut isännälle tiedoksi, että rouva on silloin shoppailemassa. ;) Tää on kuulkaa hyvin tarkasti suunniteltua hommaa tää lankojen osteleminen! ;)

Täytyykin nyt pistää sitten puikot ja koukut ja kukkaloomihärpäkkeet suihkimaan, jotta pysyy lankavaraston muutokset edelleen miinusmerkkisinä! ;) Mutta eiköhän sitä käsityöaikaakin nyt löydy, kunhan saan vielä tänään viimeisen työillan purkkiin ja sitten kesälomalle! :) Tosin joku on kenties suunnitellut myös jonkinlaista suuremman mittakaavan kevätsiivousta, että saa nyt nähdä, kumpi vie voiton, käsityöt vai siivous, kumpikin suuria intohimojani... ;)

Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne! :) Olette saaneet hymyn huulilleni jokaisella kehulla ja ihastelulla. :) Viime päivinä ei olekaan oikein kauheasti hymyilyttänyt, mutta nyt olen ajatellut, että jos elämä koittaa potkia päähän, niin käännänkin sille takapuoleni ja otan vastaan oikein kunnon potkaisun, joka lennättää minut kauas kohti uusia seikkailuja. ;) Tai ainakin sen verran etäälle, että pystyy tarkastelemaan asioita vähän kauempaa ja laajakatseisemmin. No, ei tässä oikeastaan ole ollut mistään kauhean isosta kysymys, muutaman vähäunisen yön jälkeen vain asiat näyttävät isommilta mitä ovatkaan. Nyt on taas pari levätympää yötä takana, ja maailma näyttää ihan toisenlaiselta. :) Puikotkin pysyvät jälleen kädessä, tässä olikin välissä pari päivää, jolloin käsityöt eivät käyneet edes mielessä saati käsissä. Kohta saan varmaan taas yhden neuleen valmiiksi! :)

Ihanan aurinkoista torstaita! :)

10 kommenttia:

  1. Sie se aina piristät päivää. :)

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä uskomattoman järjestelmällinen lankaostosten suhteen. Toivottavasti saat myös mieltä painavat asiat kuntoon.

    VastaaPoista
  3. nuo ovat niin ihanan kesäisiä lankoja, on ollut suuri houkutus itsekin niihin sortua. Viimeisin sortumiseni tuli ticoticoon, niin moni on siitä tehnyt raidalliset sukat kahta eri väriä käyttäen, joten sellaista sitten... ja kohtahan ne puskee jo syksyn värit kauppoihin. Voi ei, kyllä meitä koetellaan.

    VastaaPoista
  4. Sää kyä sorrut ihailtavan ja kadehdittavan hallitusti!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa langanosto logiikkaa :)
    Nuo kirjavat Nallet ovat kauniita :)

    VastaaPoista
  6. Minunkin pitäisi tehdä samanlainen lista langoista, etten sortuisi heräteostoksiin niin usein ;)

    VastaaPoista
  7. Toi langanostolistahan onkin aika fiksua.
    Voi kun osaiskin ottaa ikäviin asioihin aina ensin vähä etäisyyttä, ennenku tekis mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Yleensä sitä kuohahtaa samantien ja jos tulee jotenkin toimittua, niin usein katuu jälkeenpäin.
    Tsemppiä! Asioilla on tapana järjestyä. Tavalla tai toisella. Toivottavasti toisella. :D

    VastaaPoista
  8. Minulla on myös tuota vihreää Nallea odottamassa sukiksi muuttumista. Nyt vain olen tehnyt vähän kesäisempiä neuleita.

    Pelkään, että minä menen vielä tänään sortumaan Puro Batikiin, koska tuolla paikallisessa halpakaupassa sitä olisi niin halvalla.

    VastaaPoista
  9. :D mä repsahtelen lankaostoksiin edelleen, voisin ottaa sinusta lisää mallia kuinka lankaostokset pidetään kurissa :) Ihailen järjestelmällisyyttäsi!

    VastaaPoista
  10. Myös minä ihailen tuota sinun järjestelmällisyyttä lankaostoksissa.
    Elämähän on kuin ruusuilla tanssimista. Välillä ruusun piikki pistää ja hymy hyytyy kun sattuu. Mutta kun piikin jättämä haava paranee, niin tanssi jatkuu.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)