Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Lisää ompelua... ;)

Ompelin vähän tänäänkin. :) Olin just tullut neuletapaamisesta ja istuin litkimässä pinaattikeittoa, kun esikoinen tuli ilmoittamaan, että työpöydälläni odottaisi sitten pikkuisen hommaa, tarttisi lankaa laittaa hänen uuteen helmityöhönsä. Ja äitihän otti neulan ja langan kauniiseen käteen, ja pääsi vielä ripustuspuuhiinkin:


Tämä mobile roikkuu nyt sitten työhuoneen ikkunan edessä, ei tahdo kuvassa oikein edes sitä tähtiä yhdistävää lankaa erottaa, mutta kyllä siinä se lanka menee. ;)

Niitä muita viikonlopun ompelutöitä on tulossa tänne ihan pian. Tänään aloittelin yhtä ristipistoakin vaihteeksi, ja neuletta tuli tehtyä ainakin neuletapaamisessa. :)

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! :)

9 kommenttia:

 1. Kaunis :) Tuollainen koriste piristäisikin kivasti ikkunaa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana ;)
  Lasten kättenjälki saa aina hymyn huulille.
  Oletpa saanut taas paljon aikaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mari. Kauniita myssysi livenäkin.:) Kuvat tulevat blokeihimme iltapäivällä!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka taitava poika sinulla onkaan!

  VastaaPoista
 5. Näppärän näkönen mobile! Onko siis kyseessä hama-helmet vai jotain muita helmiä? Aina joku keksii jotain uutta.
  Lapset keksii näemmä paljon muutakin uutta... aiempaa lukiessa nousee ihan niskakarvat pystyyn, mut kun noille jutuille ei elämässä voi mitään. Ne on vaan kestettävä. Joskus myöhemmin ehkä jo naurattaakin.

  VastaaPoista
 6. Nyt sais sitten päivittää lisää ompelu-/pistelytöistä :D. Kiitos huippuihanasta postista!!! Olit nähnyt ihan tavattomasti vaivaa: pistelyt olivat niin viimeisen päälle pyykkinaruteemaa, ja kaikki ne ihanat tilpehöörit, mitkä olit laittanut mukaan: wow! Puhumattakaan noista pistelymalleista! Kyllä ne ihan ehjinä perille tulivat, ja näitä pyykkinarupistelyitä kun en meinaa ikunansa kierrättää, vaan pidän ne itsellä "keräilykappaleina", niin ei yhtään haittaa, vaikka pikkuisen olisi postissa rypistynyt. A4-kuoren pistely olisi sentään ollut varsin kohtuutonta :D! Kiitos-kiitos, niiaus, kumarrus ja halaus; päivittelen postin blogiini ja pistelijöiden blogiin kans iltapäivän mittaan!
  - On muuten nätti helmityö tuo tuossa ikkunassa: ei luulisi, että tähtimalli voi olla kesäinen, mutta tässä tapauksessa selvästi on. Se johtuu varmaan noista ihanista, raikkaista väreistä.

  VastaaPoista
 7. Kato, sori kämmi, siinä sitä ollaan, kun ei millään ehdi katsoa kaikkea kerralla, kun tulee runsaudenpula :D! Ja kun koitin niin kovalla kiireellä päivittää, että ehtisi heti kiitokset ja kehut julkisuuteen.
  Lisäänpä siis tiedon. - Ja sehän on hauskaa, kun yllätyksiä riittää vielä ehtooksikin :D.

  VastaaPoista
 8. Vielä kerran palaan astialle: Mistä olit hommannut sitä "piilossa ollutta" kangasta?

  VastaaPoista
 9. Hieno mobile, on teillä näppärä poika! Tuo onkin hyvä idea helmitöille. Meillä (päiväkodissa) on niistä tehty jääkaappimagneetteja.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)