Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Käsilaukusta kaivettua

Tiesittekö, että yhden sytomyssyn saa tehtyä bussissa töihin mennessä ja palatessa yhden illan aikana? :) Tai no, jos kotona pistää pari kerrosta alulle niin, ettei tarvitse bussissa laskea silmukoita, ja jos vielä virkkaa myssyä bussipysäkillä seisoessa bussia odotellessa. Onnistuu muuten virkkaaminen seisoaltaankin ihan hyvin, käsilaukku kun keikkuu käsivarren päällä ja sieltä juoksee lanka. ;) Olen jo todennut monen myssyn kohdalla sen, että se tosiaan valmistuu yhden töissäpiipahduksen aikana, tosin kotiin saattaa jäädä vielä tehtäväksi muutama kerros päälaen kavennuksia ja koristekukkanen, mutta yleensä saan ne kavennukset aloitettua jo tuossa kaupunginrajan tuntumassa kotiinpäin tullessani. ;) Ja kun näitä työreissuja kaupunginrajan tuolle puolen tulee kahdesti viikossa, niin oletettavasti seuraava myssy valmistuu sitten tällä viikolla taas torstaina bussissa. :D

Tässä kuitenkin eilisen bussimatkustelun tuotos:

Sytomyssy
Tehty: 19.4.2010
Malli: Lankapirtin Matleenan sytomyssy; kukka kirjasta Myhrer & Brandal: Virkkaus - vanha konsti, uudet mallit
Lanka: Novita Bambu vedenvihreä (313) ja beige (621)
Langankulutus: 36 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Päänympärys n. 55 cm
Muuta: Sytomyssykampanjaan

Eipä tästä taaskaan enempää sanottavaa. Näitähän on jo tullut tehtyä, aina vaan vähän erilaisella väriyhdistelmällä ja kukkasella tai sitten ilman kukkasta. Laskin, että vielä riittäisi Bambuja neljään myssyyn, joten enköhän sen verran ehdi vielä saada aikaan ennen Oysin kampanjan päättymistä. :) Tosin noita bussimatkallisia työpäiviä ei ehdi enää niin montaa olla tässä kuussa, täytynee virkata vähän kotonakin. ;)Ja viedään nyt tämäkin sitten sinne Virkkausringin teemasanaan...

Mukavaa auringonpaisteista tiistaipäivää! :)

14 kommenttia:

 1. Kyllähän nimenomaan toi Matleenan perusmyssy tulee tosi nopeasti varsinkin kokeneella tekijällä. Kiva myssy taas. <3
  Tänään muuten Forum lehdessä on juttua Oulusalolaisesta Tainasta, joka on varmaan Suomen ahkerin sytomyssyilijä.

  VastaaPoista
 2. Erinomaisen kivat, hempeät värit tässä myssyssä!
  Minä en ymmärrä, miksen ole ollenkaan lämmennyt tälle kampanjalle, tunnen syyllisyyttä :(... En ole kai oikein myssyjentekijäsorttia...

  VastaaPoista
 3. On vain ihailtava ahkeruuttasi ja nopeuttasi myssyjen teossa. Tuo on todellista hyötykäyttöä bussissa kulutetulle ajalle.

  Heidi

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se näin on, että kaikkialla voi pitää kutimen mukana. Ainoa, missä en vielä ole kokeillut, on marketin kassajono.

  VastaaPoista
 5. Nopea olet! Minulla ei oikein työmatkavirkkaus onnistu, kun autolla (vaikka olen kyydissä) matka ei kestä kuin alle 10 min. Ja muulloin kuljen pyörällä.

  VastaaPoista
 6. Olet ahkera! Tämäkin myssy on todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 7. Olisinpa yhtä nopea virkkaaja kuin sinä. Myssy on jälleen kerran kaunis.

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä todella ahkera käsityöntekijä.

  VastaaPoista
 9. Mari on tosiaan on ahkera myssyilijä ja käsityöntekijä yleensäkin ja taitavavakin.Mutta vaikka nyt lehdessä kerrotaan Oulunsalolaisesta sadan myssyntekijästä niin eihän tämä mikään kilpailu ole eikä kenenkään tarvitse tuntea syyllisyyttä jos ei kampanjanjaan osallistu. En itsekkään lämpene jokaiseen "vastaantulevaan" keräykseen.

  VastaaPoista
 10. Mulla on sen verran lyhyt työmatka, että menee useampi päivä, että saa myssyn valmiiksi. Mutta ihan yhtälailla minäkin virkkaa bussia odotellessani. Tuntuu vaan, että bussit tulevat entistä nopeammin.

  VastaaPoista
 11. Kiva työmatkatekele! Bussi on mainio paikka virkata.

  Kiitos riisipuurokommenteista :D Kuulosti kyllä helpolta, aion kokeilla. Ja hyväähän sen on pakko olla kun kerran kermaa.......

  VastaaPoista
 12. Onpa ihan löytö! Oonkohan minä yksin tänään neuletapaamisessa? Menempä nyt kuitenkin sinne kahville kun oon muutenkin kaupungille menossa.

  VastaaPoista
 13. Kauniin värinen myssy taas! :) Näin myssyjen "keräilijänä" tuli mieleen, että olisipa sinulla joka päivä tuo kunnanrajan ylittävä bussimatka! ;DD

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)