Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, huhtikuuta 30, 2010

Huhtikuun raporttia ja toukokuun suunnitelmia

Kuun vaihde se osaa aina yllättää... taas olisi näemmä kuukausiraportin aika, riippuen tietysti siitä, mitä kalenteria uskoo: Kipakat-neulekalenterissa nimittäin näyttäisi olevan huhtikuussa 31 päivää... ;) Mutta oli tässä kuussa vielä yksi päivä lisää tai ei, nyt tulee kuukauden käsityökatsaus!


Huhtikuussa valmistuivat:

 • 9.4. Hame (virkaten), langankulutus 280 g
 • 10.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 37 g
 • 11.4. Japanese anenomes -taulu (ristipistellen)
 • 13.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 37 g
 • 15.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 35 g
 • 19.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 36 g
 • 22.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 35 g
 • 24.4. Tunika (neuloen), langankulutus 487 g
 • 25.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 34 g
 • 25.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 34 g
 • 26.4. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 37 g
 • 26.4. Luutu (neuloen), langankulutus 21 g
Onko hieman tylsä tuo valmistuneiden lista? Miten ihmeessä te olette jaksaneet täällä blogissani vierailla huhtikuun aikana? ;) Vaan eipä tuo myssyjen vääntäminen alkanut missään vaiheessa ottaa päähän, mukavahan noita oli tehdä, ja samalla kulutella lankavarastoa pienemmäksi. Huhtikuun aikana virkkautui ja neuloutui yhteensä 1073 grammaa lankaa, ja kun en käynyt edelleenkään lankaostoksilla, niin se kaikki oli pelkkää miinusta lankavarastolleni. :)

Tässä onkin tullut pidettyä tosi pitkä langanostotauko, mutta yhä tuntuu että tätä voisi jatkaa vaikka loputtomiin. Tai no ei ihan loputtomiin, sillä kun kaapissa on lankaa jäljellä enää 2,8 kiloa, niin jossain vaiheessa tässä on ihan pakkokin suunnata lankakaupoille, viimeistään sitten kun lanka loppuu. ;) Oikeastaan taidan joutua lankakaupoille jo toukokuussa, sillä suunnitelmissa on tehdä muutama lahjaneule, joihin minulla ei ole sopivaa lankaa kaapissa. Jokohan sitä lauantain ruokaostosten yhteydessä kävisi lankahyllyillä, niin pääsisi aloittamaan jo viikonloppuna, vai odotanko että pääsen käymään Kärkkäisellä ja säästän siten muutaman kymmenen senttiä... :) Viimeksi olen näemmä käynyt lankaostoksilla 8.2., joten voisihan sitä tavoitella vaikkapa kolmen kuukauden lankaostostaukoa ja käydä vasta reilun viikon päästä hankkimassa puuttuvat langat, ehdin vielä senkin jälkeen neuloa suunnittelemani jutut - toivottavasti... :)

Toukokuulle on siis suunnitteilla lahjapajaa niin neulomisen kuin ristipistelynkin merkeissä. Jos jaksan tänä iltana oikein ahkeroida käsitöiden parissa, niin huomenna lauantaina voisi sitten pitää pitkästä aikaa vaikka ompelupäivän - jollen sitten innostu aloittamaan kevätsiivousta. ;) Tekeillä oleva petroolinvihreä "mytty" ainakin on tarkoitus saada toukokuussa valmiiksi, joten ihan pelkäksi lahjapajaksi en aio muuttua. Ja ehkä pitäisi jotain virkkaustakin keksiä...... jotta saisin vielä jotain kivaa tuonne Virkkausringin Teemasanaan (Valo, Nostalgia, Meri). Kun tuo Sytomyssykampanjakin on nyt ainakin Oulun osalta ohi, niin en ainakaan vähään aikaan niitä myssyjä virkkaile. Tulihan noita tehtyäkin muutama. ;)

Nyt taidankin kaivaa taas käsityöt esille, siinähän se ilta taas kuluukin. :) Äänikirjojakin olisi odottamassa kuuntelemista reilut 40 tuntia, joten seuraakin olisi käsitöiden kaveriksi tarjolla. ;) Oikein käsityörikasta alkavaa toukokuuta ja lankaisaa viikonloppua! :)

10 kommenttia:

 1. Sytomyssypitoinen on se sinunkin huhtikuusi ollut, ihan kuten meikäläiselläkin. Mutta hyvään tarkoitukseen menevät. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Lukijana voi jännittää seuraavan myssyn väriä/väriyhdistelmiä :) Vähiin olet langat saanut kulutettua, wau!

  VastaaPoista
 3. Olet ihana aikaansaava. Minun langankulutussaldoni tämän vuoden alusta on 888g, ylitit sen reippaasti yhden ainoan kuukauden aikana :D .

  VastaaPoista
 4. Hyvä käsityö kuukausi sinulla takana.
  Meillä sytomyssyily jatkuu vielä toukokuun.

  VastaaPoista
 5. Paljon hyviä ja hienoja käsitöitä. Sytomyssykampanjahan ei ole muuten Oulun osalta ohi vaan jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Myssyillehän saadaan suora osoite OYS:iin, jonne voi myssyjä käyd viemässä tai lähettää.

  VastaaPoista
 6. Upeita neuleita! Olet uskomattoman aikaansaava :)

  VastaaPoista
 7. Olet sinä ahkera! Ja minäkin haaveilen, että joku päivä lankaa ei olisi joka nurkka täynnä. Aika hyvin olen saanut kulutetuksi entisiä, mutta aina välillä on ihan pakko saada joku ihku lanka ja sitten niitä tupsahtaa ihan pyytämättäkin =)

  VastaaPoista
 8. Kyllä on taas paljon valmista! Minä sain huhtikuussa valmiiksi vain yhdet polvisukat, yhden melkeinpolvisukan ja yhden lapsen sukan, eli oikein 2 paritonta sukkaa :) Niille on tosin parit jo tulossa kovaa vauhtia.

  Ja kunnioitettavan pitkä langanostotauko! Olen minäkin ollut melkein ostamatta maaliskuun alusta - vain yksi 7veikka oli pakko hankkia.

  Lankavarasto on minulla samoissa lukemissa kuin sinulla. Tai oikeastaan se pilkku pitää ottaa pois siitä välistä :D

  VastaaPoista
 9. Paljon ihania töitä! :) Mielettömän tehokas olet kyllä ja lankavarastosi on tyhjentynyt hirmuisesti! :)

  VastaaPoista
 10. Kyll' maar siinä on taas kaunis saldo, viime kuulle!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)