Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, huhtikuuta 08, 2010

Eka kirjekuori! :)

(edittiä lopussa)

Tänään kotiin tullessani aamupäivällä keittiön pöydällä odotti todella mieluinen yllätys! :) Tai ei se varsinaisesti yllätys ollut, koska tästä oli ollut Pappi puikoissa -Outin kanssa vähän puhetta, mutta se oli yllätys, että tämä tuli juuri tänään, sillä olin ajatellut, että se tulee ehkä joskus paljon myöhemmin. ;)


Kaikkihan juontaa juurensa muutaman viikon taakse, jolloin Outi esitteli blogissaan musiikkiaiheisen kirjekuoren, jonka hän oli tehnyt kirjekuorivaihtoon. Minä menin sitä tietysti kommenteissa ihastelemaan ja mainitsemaan, että kelpaisi kyllä minullekin tuollainen. ;) Ja erityisen ihastunut olin Sibelius-aiheiseen postimerkkiin, jollaiseen en ole ennen törmännyt (en kauhean aktiivisesti seuraa postimerkkimaailmaa), ja minunhan alkoi tehdä tuollaista merkkiä mieli, kun satun nyt "ihan vähän vaan" tykkäämään Sibeliuksen musiikista. ;) No, tuo merkki on kuulemma jotain vanhaa vuosikertaa, jota Outilla sattui olemaan jemmassa. Ja kaiken tämän kommentoinnin seurauksena Outi sitten tarjoutui lähettämään minulle jonkinlaisen Sibbe-paketin tulemaan jossain vaiheessa... :)


Tää kuori on kyllä ihana! :) Jopa paljon ihanampi kuin se, minkä näin aiemmin Outin blogissa. :) Harmi ettei noissa kuvissa kunnolla näy nuo valkoisella pistellyt pitsit ja muut, mutta livenä tää onkin ziljoona kertaa ihanampi. :) Ja tuo grammarin torvi on pistelty metallilangoilla!


Sitten, kun maltoin ratkoa pienet harsinlangat kuoren läpän kulmista auki, niin sisältä kurkisteli näin ihana vuorikangas! Mistä tollaisia ihanuuksia saa? :) Pitäisi vissiin kulkea enemmän silmät auki ja ymmärtää hamstrata kaikenlaista, kun tuollaiseenkaan kankaaseen en ole koskaan törmännyt aiemmin...


Mutta nyt mulla on sitä kangasta! :) Outi lähetti sitä oikein kunnon palan! Arvatkaa, raaskinko käyttää sitä mihinkään... Tai sitten hmm... ehkä viimeistelykankaaksi johonkin musiikkiaiheiseen pistelyyn - itselle! ;) Ja olihan kuoren sisällä muutakin ihanaa: kolme Sibelius-aiheista postimerkkiä, joita en myöskään raaski varmasti ikinä käyttää. :) Ja pieniä soitinfiguureja ja sitten musiikkiaiheinen Aku Ankka -kortti, jossa lukee:

Pääskyparvet kun pohjolaan liihottavat,
on se valtavan riemun aikaa;
sulaa järvistä jäät sekä kääntyvät päät,
kun tiklien laulu taas raikaa! 

Tuohan sopii niin tähän orastavaan kevääseenkin. :)


Tuo Aku-kortti oli tyhjä, eli sen voin halutessani vaikka käyttää joskus - jos raaskin ;) - mutta Outi oli kirjoittanut sitten oman tervehdyksensä itse askartelemaansa korttiin, musiikkiteemainen sekin. :) Ei voi kuin ihailla kaunista korttia, se on niin taitavasti tehty! :)

KIITOS tästä ihanasta kuoresta ja sen sisällöstä! :)

Lupasin jotain siihen suuntaan, että jos saan selville Outin osoitteen - ja sehän lukee tuossa kuoren päällä - niin voisin lähettää Pinsiöön päin jotain vastalahjaa. :) Idea on mielessä, mutta toteutukseen täytyy varata vähän aikaa. Mutta koskaan ei voi tietää, minä päivänä papin postilaatikossa odottaa jotain tervehdystä täältä suunnalta... ;)

Edit klo 12.35: Niin siis sehän mun piti mainita, mutten kaikessa ihastelun hötäkässä ehtinyt kuin otsikkoon näpytellä, että tämähän on ihka ensimmäinen pistelty kirjekuori, jonka olen saanut. :) Yhden olen itse pistellyt Violariumin kirjekuorikilpailuun, mutta tosiaan tätä ennen en ole saanut itse ainuttakaan. Ei muuta lisättävää (toivottavasti). :)

Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on ollut yhtä ihana torstaiaamu! :) Mukavaa päivän jatkoa!

11 kommenttia:

 1. Hih! Siis just sinunnäköinen kuori. Oli kyllä nappiin osunut mallin ja sisällön valinta! Meillä oli firman postimerkkeinä jossakin vaiheessa noita Sibbe-merkkejä iki-merkkivaihtoehtona ja vielä siitä isosta rullasta. Kas kun en hoksannut niitä laittaa jemmaan jotain musiikkiaiheista postia varten - vaikkapa jollekin nimeltä mainitsemattomalle Sibbefanille. Ihanaa viikonloppua sinne Ouluun. :)

  VastaaPoista
 2. Wau! Ihana kuori! Kaunis on lahja!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi ihana kuori! Ja kaikki niin viimesen päälle ajateltua! Ei kyllä ole ollenkaan ihme, että olet noin innoissasi tästä. Muuten ihan selvästi wienervalssia tanssiva pariskunta! ;D

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä saanu ihanaa postia. :D

  VastaaPoista
 5. Mari: Sitten meitä noin päin pisteleviä on ainakin 3, meidän lisäksi mun anoppi :D.
  Tuohan on minusta looginen suunta, kun päälimmäiseksi jää kirjoitussuunta. (Yleensä kyllä pistelen puolipistot toiseen suuntaan, eli niin päin kuin päälimmäinen lanka menee. Tässä vain kun tein ensin alimmaiset pistot, niin totesin, että näyttääkin aika hauskalta noin puolipistoin, enkä sitten koko ristipistoiksi niitä täydentänytkään.)
  Anoppi sanoi, että hän on joskus kirpparilla katsellut keskeneräisiä kanavatöitä ja ristipistotöitä, jotka on pistelty "niin kuin kuuluisi pistellä", eli toiseen suuntaan kuin me, ja hänen mielestään ne ovat kumman näköisiä, eikä hän ole siksi halunnut semmoisia itselleen ostaa, kun pitäisi eka purkaa ne tehdyt pistot pois :D.

  VastaaPoista
 6. Wow, todellinen aarre tuo kuori (ja sisältö kyllä myös)!

  VastaaPoista
 7. Aivan mieletömän ihana kirje!

  VastaaPoista
 8. Kuori on ihan täydellisesti sun tyylinen!
  Oikea aarre!
  Mulla on Srinityltä vaihdossa saatu kuori edelleen esillä ja käyn sitä välillä hypistelemässä.
  Ollaan me onnellisia kun saadaan näitä ihanuuksia!

  VastaaPoista
 9. Olipas hieno lahja ja taidokas työ.
  Allaolevan hameen valmista kuvaa odottelen mielenkiinnolla. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 10. Voi ei!! On kyllä niin ajateltu sua ton kuoren ja lahjan kanssa että mullekin tuli älyttömän hyvä mieli siitä että maailmassa on noin ajattelevaisia ja ihania ihmisiä!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)