Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2010

Hyvä alku hamsterikuulle

Eilen illalla ihan hämmästyin, kun huomasin ensimmäisen Nalle-kerän jo vetelevän viimeisiään. Kyse siis vanhasta 150 gramman kerästä. Vaikka tuntuu, etten ole paljon ehtinyt tässä alkuviikosta virkkailemaan, niin kahdessa päivässä hupeni silti 150 grammaa suhteellisen ohutta lankaa! :) Tämähän tietää hyvää hamsterikuun tavoitteelleni, joka on puolitoista kiloa kuukaudessa eli noin 50 grammaa päivässä - tätä vauhtia tavoite saavutetaan ja ylitetäänkin. :) Tai sitten voin pitää huoletta muutaman lepopäivänkin. ;)

 

Jakun takakappaleen helma on jo valmis ja yläosakin paria kerrosta vaille siinä pisteessä, että pääsen tekemään kädentien kavennuksia. :) Kuvasta ei nyt näy yhtään mitenkään tuo yläosan mallivirkkaus, mutta se on älyttömän kivaa tehdä ja kivan näköistä; pitäneekin ottaa siitä jossain vaiheessa lähikuva sitten kun saan kameraan uudet paristot. Nyt piti ottaa vain tällaiset pikakuvat, kun virta on vähissä...

 

On sitä lankaa tietysti jokunen gramma huvennut Huopaslapaseenkin. Tätä en tehnyt eilen illalla kuin pari kerrosta, joten ne lisäkerrokset, mitkä ovat tulleet maanantain kuvan jälkeen, on tehty tänään. Tämähän etenee tosi nopeasti, jos vain viitsii tehdä. ;) Tällä hetkellä tuo virkkaaminen houkuttelee enemmän, ja neulomiseen pitää välillä ihan pakottaa itseään, että sekin edistyisi. Olisi nimittäin kiva pistää Huopas-neuleet pyörimään koneeseen jo seuraavan pyyhepyykin mukaan viikonloppuna... :)

Eipä sitten muuta tällä erää. Kuopus nukkuu päiväuniaan, joten täytyy käyttää tämä rauhan hetki mieluummin käsitöihin kuin tähän näpyttelyyn. :) Aamupäivä onkin ollut taas tohinaa, tein jonkin aikaa ensin töitä eli suunnittelin tunteja, ja sitten käytiin kuopuksen kanssa hakemassa Kadonnut symboli kirjastosta, kun olin tehnyt varauksen. :) Luettiin kirjastossa samalla vähän dinosauruskirjaa ja Nalle Puhin aapista. :) Olisin lukenut käsityölehdetkin, vaan ei ole vielä näemmä maaliskuun numerot ilmestyneet. Paluumatkalla kuopus halusi itse vetää pulkkaa, ja välillä ihmeteltiin tavarajunaa, roska-autoa ja traktoria/aura-autoa. Kuluuhan se päivä siinäkin, kun seisoo tienposkessa töllistelemässä liikennettä. ;) Paljon voikin mahtua hämmästeltävää ja kummasteltavaa muutaman sadan metrin matkalle. :)

Kepeää keskiviikkoa! :) Kaunis kiitos myös ihanista kommenteistanne! :)

10 kommenttia:

 1. Eikös ne roska-autot olekaan vielä lakossa?

  Jakunalku on kyllä aika hieno jo nyt:)

  VastaaPoista
 2. Ihailen millä vauhdilla sinulta syntyy noita töitä. Tsemppiä hamsterikuuhun :) .

  VastaaPoista
 3. Hurja vauhti sinulla päällä :) Oikein mukavaa hamsterikuuta ja tsemppaan tälläkertaa vaan sivusta :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tuo jakun malli, pitänee ilmeisesti ostaa uusin Novita ihan jo tuonkin mallin takia ;)

  VastaaPoista
 5. Sä oot kyllä sairaan nopee! :D

  Lapsethan löytää ihmeteltävää/kummasteltavaa yllättävänkin arkipäiväisistä asioista.

  VastaaPoista
 6. Kyllä Sinun käsistäsi syntyy!Ihmettelen jatkuvasti sitä,kuinka paljon pienten lasten äidit saavat aikaan,kun tuntuu,että itseltä valmistuu vain sukkia,vaikka aikaa on käsitöihin monin verroin enemmän kuin lasten ollessa pieniä.Kai se on vain myönnettävä,että jokainen eletty vuosi hidastaa tahtia.Innostus onneksi säilyy!- Kiitos kommenteistasi.

  VastaaPoista
 7. Hurja vauhti päällä ja kaunista tulee!

  VastaaPoista
 8. Jestas, oletkin alkanut vauhdilla! - Totta: kivannäköinen mallivirkkaus tuo!

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä tosi nopea. Tsemppiä hamsterointiin! :)

  VastaaPoista
 10. Oliko se Kadonnut Symboli samalta kirjailijalta kun se Da Vinci -koodi? Miä olen varannu Twilight -sarjan kolmannen osan kirjastosta. En oo ikinä ennen varannu mitään :D Ja tänään hain Film-Townista ekan osan, kun neiti lähti yökylään. Sille se on vielä liian jännä, luulen.
  Vipinää virkkaukseen :D Sinulla on toinen projekti samoilla lämpösillä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)