Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, helmikuuta 14, 2010

Nakki napsahti :)

Virkkausringissä virkataan nyt vihreää maaliskuun loppuun saakka. Sattui niin somasti, että Mustikan sormi osoitti minua, kun hän määräsi emäntää tälle tempaukselle. :D Sillä kun tätä uutta tempausta sai ehdotella, minä ehdotin ensimmäisenä Virkkaa Vihreää tai vaihtoehtoisesti jotain muuta väriä, ja äänestyksessä virkkaa väriä -teema sai eniten ääniä. Koska minä nähtävästi olin tällä kertaa vähän niin kuin idean äiti, niin sain kunnian emännöidä tempauksen ja päättää sen tunnustettavan värin. :)


Minä päätin sitten vihreän, koska se oli ensimmäisenä käynyt mielessäni, ja koska vihreä nyt vain on sellainen keväinen väri, niin mikäpä muukaan tähän kevään kynnykselle sopisi. Tulipa muuten aika äitelän vihreät värit tuohon tempausnappiin... ;) Lisää voipi käydä tempauksesta ja siihen osallistumisesta lukemassa Virkkausringistä (esim. klikkaamalla tuota kuvaa). Päätin emännän oikeuksilla, että virkkausten ei tarvitse olla kokonaan vihreitä, vaan niissä voi olla vihreää vain osittain - tai sitten voi virkata myös vihreällä ajatuksella eli ekohenkisesti, jos ei tämä väri nappaa. :) Toivottavasti tempaukseen tulee edes muutamia osallistumisia, itse ajattelin yhden vihreän jakun virkata sitten, kunhan olympialaisista selvitään. ;) Jänskättää kyllä, koska olen ihan ensimmäistä kertaa emännöimässä tällaista yhteisvirkkuuta... ;)

Että semmoista tällä kertaa. :) Vihreää viikonalkua vaan kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Onnittelut "virasta"! Mukavan väljät raamit kampanjassa. Voi tällainenkin ei vihreän -ystävä saada jotain aikaan, edes yhden hiukan vihertävän sytomyssyn, jos ei muuta! ;DD

    VastaaPoista
  2. Täytyypä katsoa löytyisikö jotain vihreää, jokin virkkaustyö on nimittäin tarkoitus lähiaikoina aloittaa. Hyvin tarkat suunnitelmat siis :) Tulin vastaamaan blogiini jättämääsi kommenttiin, että siihen Wetterhoffin ponchoon minäkin ihastuin, tarvikepakettia en vain tullut hankkineeksi. Kannattaa neuleharppua kokeilla ainakin, vaikkei sillä ehkä kovin monia huiveja jaksa tehdä :)

    VastaaPoista
  3. Laitoin sinne virkkausrinkiin samalla ilmoittautumisen, kun kirjasin sinne puumerkkeihin oman kommenttini. Ajattelin, että kai tuo yhtä aikainen ilmoitus sopii, sillä uskoisin, ettei ketään poiskaan blokata. Niinpä nimimerkkiä ei vielä tuolla listassa ole.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)