Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Yöpika

Koitan pikaisesti pläjäyttää pari kuvaa...Pikkujakun etukappaleet ovat tuossa epämääräisesti rullalla, mutta taisivat valmistua keskiviikkoiltana. Käyn hihojen kimppuun heti, kun pystyn keskittymään kirjoneuleeseen, eli sitten kun ei ole kauheasti just muuta tekemistä samaan aikaan kun neulon, ja voin käsitellä useampaa lankakerää (eli ei ole ainakaan bussineule ;) ).Silmu-huivi sen sijaan on oikein hyvä neuletyö, jota tehdessä voi tehdä yhtä aikaa melkein mitä vaan. Tätä on neulottu torstaina mm. bussissa ja hammaspolin odotushuoneessa (jossa muuten joku näytti tekevän odottaessaan kanavatyötä! :) ) Nyt näkyy jo tuo langan väriliukukin kivasti. :) Tästä tulee näemmä aika leveä kaulahuivi, silmukoita on enemmän kuin ohjeessa. :)

Ristipistomaratoonailu jäi tältä päivältä, vaikka oli sen suuntaisia aikeita kyllä. Aamupäivä meni hammaspolilla, jossa tuli pitkästä aikaa tavattua taas mm. kirurgi ja röntgenlaite. Saa nähdä, mitä ne meinaavat tämän minun itsepintaisen turpavärkkini kanssa oikein tehdä. ;) Yhdeksän vuotta sitten sitä leikeltiin, sen jälkeen on useampaan otteeseen suunniteltu uusintaleikkausta, mutta aina se on vaan jätetty viimeiseksi oljenkorreksi, ja taas tänään onneksi päättivät vielä kokeilla jotain pehmeämpää hoitoa, leikkaus on tietysti aina se viimeinen vaihtoehto. Hyvä näin! :) Turpajumppaa ainakin joudun tekemään nyt peilin ääressä monta kertaa päivässä. :) Ilta meni tietysti töissä, ja tuo väliaika polikäynnin ja töitten välillä oli oikeastaan puhelimessa istumista ja ei-niin-hirveän-mukavien-asioiden selvittelyä. Mutta hyvä, että selvitellään, sillä ne asiat menevät eteenpäin ja saa pois mielenpäältä. :) Ja sitten illalla lasten nukahdettua keksinkin itselleni muuta ajateltavaa, joten niin ne ristipistot nyt vain tältä päivältä unohtuivat. No, pistellään sitten vaikka viikonloppuna...... sillä uuttakin pisteltävää on työn alla. Ei ole vielä montaa pistoa kankaalla, mutta ei tuohon nyt ihan tolkuttoman paljon niitä pistoja tulekaan. Rafaelin enkeliä siis on tuloillaan, aina silloin kun satun muistamaan pistellä. :D Nuo pistot olen tehnyt maanantaina.

No, olipa tosi pika, mutta olenkin nopea kirjoittamaan. :D Aikoinaan yläasteen konekirjoitustunnillakaan ei ollut siitä nopeudesta puutetta, mutta virhelyöntien määrä oli sitten eri juttu. Silloin kun ei saanut käyttää korjausnauhaa ollenkaan, nykyään on niin helppoa, kun ei tarvi mitään korjausnauhoja tai muitakaan nauhoja, saa vaan näpytellä ja typotella rauhassa ja korjailla vaikka jälkikäteen. :)

Ja eikun nukkumaan! :) Viikonloppuja vaan kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. On tosi kaunis kuvio tuossa sydän-kuviossa. Teepä valmiiksi, haluaisin nähdä minkälainen tuli!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva nähdä sitten kohta :-) pikkujakun lopputulos!

  Ja oi, Rafaelin enkelit ovat niin suloisia ja vähän nostalgisiakin minulle siksi, että ensimmäinen koirani oli Rafael (tai lyhyemmin Raffe) nimeltään.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen tehnyt tuon Lanarten Rafaelin enkelitaulun,sen toisen kitin jossa on molemmat pikku enkelit.Voisin laittaa kuvan blogiin kun vaan löydän sen..
  Ei käsityöasiaa:
  Mielenkiintoni heräsi kun kerroit
  hammaspolista.Minä oon käynyt h.polilla (Seinäjoen kesk.sairaalassa))tosi monta vuotta:leukanivelet on leikattu
  3krt,auutss!:( Suuni aukee n.3cm,
  kipulääkkeet koko ajan käytössä-
  sairastan psorireumaa joka on tulehduttanut mol.leukanivelet.
  Kaikki purenta- yms. suu/leukaongelmat on tosi kurjia!
  Saat myötätuntoni...koita jaksaa!

  VastaaPoista
 4. Taas on upeita töitä tulossa ;).

  Hammaslääkäri on mullakin ajankohtaista heti ensi kuun alussa, sillä pitäisi laitattaa lopullinen paikka tuonne ylös.Tulossa siis puolentunnin kipu ja kärsimys.

  Jokos sait muuten uuden Margarethan kuvastonipun? Mulle se tuli jo keskiviikkona.

  VastaaPoista
 5. Kauniita neuleita tulossa!

  Mikä malli sulla on tuossa kaulaliinassa?

  VastaaPoista
 6. Ihania töitä on tulossa! Odotan tosi innolla lopputulosta! :)

  VastaaPoista
 7. Huivin alku näyttää tosi kauniilta!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)