Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 16, 2010

Lauantai

Oli sen verran tänään vauhti päällä, etten ehtinyt kaikkia työvaiheita kuvatakaan. Illalla kuitenkin päästiin näihin puuhiin:Mulla ei ole viipsinpuita, joten piti hyödyntää tätä häkkyrää.Pesullekin päästiin. :)Ja nyt meidän suihkuverhotangosta roikkuu tämmöinen. Jos tämä on huomenna sunnuntaina kuivunut (toivottavasti on ainakin iltaan menessä, ennen kuin mennään suihkuun), niin saatte tarkempia kuvia ja kommentteja ensimmäisestä kehräämästäni langasta. :)

Hauskaa sunnuntaita! :)

5 kommenttia:

 1. Hih,, ihan joka kerta kun tänne kurkkailen,, mua alkaa hengästyttää. Olet niin nopea !! Ihanalta näyttää tuo huivinalku,, valkoinen jakku on ihastuttava. Minä olen tehnyt tuota enkelitaulua useamman kappaleen, samoin sitä, missä on kaksi enkeliä. Pidän kovasti mallista, on tosi kaunis ja herkkä. Kaikki ne ovat menneet lahjaksi, itselle ei jäänyt yhtään,,

  Ja sitten vielä kehräät lankaakin,, se kuulostaa mielenkiintoiselta,, kiva kuulla myöhemmin miltä tuo kehräämäsi lanka vaikuttaa.

  Hauskaa sunnuntaita sinullekin !!

  VastaaPoista
 2. Hienoa,olet jo noin pitkällä tuossa kehruu projektissa:)
  En ole koskaan edes nähnyt miten villalanka syntyy,karstatusta villastako aloitetaan??
  Seuraan mielenkiinnolla kehruutasi.

  VastaaPoista
 3. Onnea ensimmäisen kehräämäsi langan johdosta! Se näyttää tosi kivalta. Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla kaikki käy nopiaan, niinkuin tuo kehruun oppiminenkin, hienoa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)