Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 23, 2009

Suljen ihanan soittorasian...

En näemmä voi sille mitään, että otsikkoon pukkasi taas yksi laulu, mitä on tullut töissä aika monta kertaa laulettua. ;) Se vain tuli mieleen ihan ensimmäisenä, kun aloin otsikkoa miettiä, joten antaapa olla tuossa. :)

Sain eilen ihan yllätys-yllätys-postia Lennulta! :) Lennu vihjaisi tuossa syksyllä synttäreitteni aikoihin, että jotain pisteltyä lahjaa voisi olla tulossa mutta vähän myöhässä, ja nyt tämä sitten lienee jonkinlainen yhdistelty synttäri- ja joululahja. ;) KIITOS paljon Lennu, on ihana yllätys! :)Lennu taitaa tuntea minut sen verran hyvin, että tietää minun ilahtuvan eniten käyttöesineistä kuin varsinaisista koristeista. :) Minulla onkin jo näitä samanlaisia rasioita sinisenä ihan täynnä tavaraa - nappeja, nauhoja, ristipistotarvikkeita... kaikenlaista. Mutta enhän minä ole niihin ehtinyt mitään koristetta päälle pistelemään, kun menivät heti käyttöön. ;) Ihana omistaa nyt yksi rasia vihreänäkin ja näin kauniisti koristeltuna - kyllä tämänkin sisälle varmasti jossain vaiheessa jotain pikkutavaraa pääsee. :)Kanteen Lennu on pistellyt pätkän tuttua joululaulua - varsin ihana lahja musiikki-ihmiseltä musiikki-ihmiselle! :) Viimeistelykin on niin kaunis, ihana rasia kerrassaan! :)

Mieheni ehdotti jo sisältöäkin tähän rasiaan. Minä nimittäin kerään sellaisia veivattavia soittorasian koneistoja, ja jos sattuisin löytämään "Jouluyö, juhlayön" jostain, niin kuulemma voisin sen laittaa tämän rasian sisälle. Laitetaan mietintään - voi kyllä olla että tämä ehtii sitä ennen täyttyä kaikesta pikkusälästä... ;)

Tämä taitaakin olla ainoa joululahja, jonka saan tänä vuonna, joten yllätys oli sitäkin mieluisampi - kiitos! :)

12 kommenttia:

 1. Mukavan lahjan olet saanut, kaunis ja käytännöllinen.

  Rauhallista Joulun aikaa!

  VastaaPoista
 2. Ootpa saanu upean joululahjan, tuota ei voi lipastoon piilottaa! Sievänpirteät tossut edellisessä postauksessa :)

  VastaaPoista
 3. Marille hyvää Joulua toivottelen!!!

  VastaaPoista
 4. Rauhallista ja leppoisaa joulua.

  VastaaPoista
 5. Hieno lahja!
  Hyvää joulua perheellenne ja kiitos tästä vuodesta. Käsityörikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiva rasia!

  Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 7. Komia on loota ja muutkin tekeleet.
  En vain ole ehtinyt niitä viime aikoina kehua, sillä leipomista ym. puuhaa on ollut kiitettävästi. En ole ehtinyt muutamaan päivään edes neuloa, mutta toivottavasti ehdin joulun pyhinä edes jotain tehdä.

  VastaaPoista
 8. Toivotan Sinulle ja läheisillesi oikein suloisia ja leppoisia päiviä yhdessä!

  VastaaPoista
 9. Kiva kun tykkäsit :) Oli mukava pistellä tätä sinulle. Ihanaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)