Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 23, 2009

Akku lopussa ;)

Juuri eilen kirjoittelin valtaisasta virtapiikistä, joka minuun on iskenyt, tai oikeastaan sitä virtaa on ollut yllinkyllin koko syksyn ajan. No, nyt sitten on vissiin akut vähissä. ;) Viime yönä ymmärsin kyllä mennä jo suht' ajoissa nukkumaan, mutta uni ei vaan tullut, vaan kieriskelin ja pyöriskelin sängyssä aamuyöhön asti, ja luita kolotti kovasti. Parin tunnin nukkumisen jälkeen heräsin aamulla siihen, että oli huono olo, ja pian siinä aamun aikana tulikin tarkistettua pöntön pohjalta, mitä eilen olin vatsaani nielaissut. Sattui tämä mahapöpö sikäli huonolle päivälle, että tänään oli tarkoitus tehdä viikkosiivous. Yleensähän meillä siivotaan aina perjantaisin, mutta pitkällisen perheneuvottelun tuloksena sain taivuteltua isännän siihen, että tällä viikolla tehdään tavallinen viikkosiivouksemme jo keskiviikkona. Isäntä olisi kyllä mieluummin siivonnut perjantaina kuten tavallista, mutta minä olen sitä mieltä, että vaikkei joulua kummemmin vietettäiskään, niin sen verran pyhäpäivää voi kunnioittaa, ettei silloin ainakaan siivota. ;) No, aamulla oloni oli sen verran hutera, että alkoi pahasti jo vaikuttaa siltä, että se viikkosiivous tosiaan tehdään vasta perjantaina, mutta kun sain mahalaukkuni tyhjäksi, niin tuumasin, että eiköhän tässä nyt aina sen verran tolpillaan pysy, että pysyy luutu kädessä. Isäntä sitten jatkoi siivoilut loppuun töistä tultuaan. Sain vielä hänet suostumaan siihen, että meillä on parilla pöydällä nyt joululiinat ja keittiön apupöydällä pikkuinen minikuusi ja seimiasetelma. Sen enempää ei joulu sitten kodissamme näykään - jouluvalmistelut kestivät siis ehkä sen 5 minuuttia, mitä pojilta kesti kuusen koristelussa. :D



Mahatauti jatkuu edelleen, päätä särkee ja on tosi hutera olo. Tässä tilanteessa olen tosi tyytyväinen, ettei meillä ole mitään kummempia joulusuunnitelmia, sillä harmittaisihan kovin, jos nyt sairastumiseni vuoksi menisi kaikki suunnitelmat pieleen. Nyt on pikemminkin tilanne päinvastainen - pyhien aikaan on oikein hyvä hetki sairastella, kun ei ole mitään menoja, mitä tarvitsisi alkaa perumaan. :) Ja kun en ole viikkotolkulla kokkaillut enkä leiponut - tai siis en ole kokkaillut ja leiponut lainkaan pyhiä ajatellen - niin ei harmita sekään, ettei pysty mitään syömään, kun tällä hetkellä pelkkä ruuan ajatteleminenkin etoo. Toisin sanoen, vaikka fyysinen olo on juuri nyt mitä kurjin, niin mieli on silti valoisa ja levollinen. :) Tämä on kuitenkin taas vain väliaikainen juttu, ja kaikenlaiset pikkupöpöt kuuluvat elämään. :) Sitä osaa ihan eri tavalla sitten arvostaakin niitä päiviä, jolloin ruoka taas maistuu, kun on muutaman päivän asustellut vessassa. ;)



Vilauttelen vaihteeksi keskeneräistä käsityötä. Niin kauan kuin akussa on vähän virtaa, tämä tuskin mitään hurja vauhtia edistyy. Äsken päättelin muutaman langanpään ja virkkasin viisi ketjusilmukkaa, että kyllä tässä aina kuitenkin jotain jaksaa silloin, kun on vähän parempi hetki. Nämä palaset ehdin virkata eilisen aikana, ja huomannette varmaan jonkinmoisen logiikan, mitä olin tässä ajatellut. Mutta sitten viime yönä, kun uni ei tullutkaan, tulin tehneeksi päässäni pieniä laskelmia todeten, ettei tuo valkoinen lanka taida riittääkään kaikkien palasten reunustamiseen. Joten kehittelin uuden suunnitelman, jossa ei kyllä haittaa, vaikka näitä on jo tämän verran tehtynä. Katsotaan, miten sen suunnitelman käy... :)

Kiitos taas kerran kommenteistanne ja joulutoivotuksistanne! :) Minä en toivottele vielä jouluja ennen kuin 25.12. ;) Ja juuri nyt en varmaan kauheasti jaksa blogikierroksillakaan kommentteja jättää, jos yleensä tässä koneella istuskelen. Mutta mukavaa keskiviikkoiltaa teille kaikille - voikaa hyvin! :)

8 kommenttia:

  1. Joulurauhaa ja käsityörikasta uutta vuotta 2010 :)

    VastaaPoista
  2. Pikaista toipumista ja leppoisaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista ja rauhallista Joulua!
    Aikasemmas postaukses ihanat palatossut =)

    VastaaPoista
  4. Pikaista toipumista ja leppoisaa joulunaikaa sinulle ja rakkaillesi! :)

    VastaaPoista
  5. Ei se varmaan haittaa hirveesti vaikka se viikkosiivous jäis yhden kerran vähän vähemmällekin.
    Paranemisia ja hyvää joulunaikaa sinulle ja lapsosille.<3

    VastaaPoista
  6. Pikaista paranemista ja rauhaisaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
  7. Paranemisia ja hyvää joulua.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)