Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, joulukuuta 24, 2009

Ehkä paranemaan päin...

Tänään on ollut vähän parempi olo kuin eilen. Kyllä 13 tunnin yöunet tekivät ihan terää! :) Suolainen ruokakin maistui aamupäivästä, samoin itse keitetty sokeriton mustikkakiisseli, mutta äsken ei oikein päivällinen tahtonut mennä alas. Makeiden kanssa tökkii niin pahasti, että kun olen blogikierroksella nähnyt kuvia tortuista tai pipareista, niin on alkanut mahassa kiertää... Muuten on kyllä olo ollut ihan ok tänään, eli uskoisin parempaan päin tämän taudin olevan menossa omalla kohdallani. Ei ole kyllä muullekaan perheelle tänään oikein ruoka maistunut; kuopuksella mahatauti alkoi eilen illalla ja esikoinen valitteli äsken pahaa oloa. Toivottavasti ei nyt koko perheeseen tarttuisi! Lapset ovat kyllä muuten olleet ihan pirteitä ja virkeitä, ei ole kuopuksen tahtiakaan haitannut, vaikka leikkien tohinassa on välillä maha toiminut aktiivisesti. ;) Minäkin olen tässä tehnyt käsitöitä koko päivän. Jouluaaton hartauteen oli tarkoitus lähteä, mutta ei paljon kannata lähteä tautia levittämään, joten kuuntelin hartauden nettiradiosta, samalla virkaten noita isoäidinneliöitä. :) Sama jouluevankeliumi se sielläkin luettiin. :)

Tänä vuonna minulla ei ole esiteltävänä käsityölahjoja. Niin monena vuonna olen kummilapsia pehmeällä paketilla muistanut, että nyt oli kirjalahjan vuoro. Pojat sen sijaan muistivat omia kummejaan pehmeillä lahjoilla, ja jos nyt joku kummi on täällä kurkkimassa, eikä ole omaa pakettiaan avannut, niin äkkiä silmät kiinni. ;)Sininen on kuopuksen tekemä ja punaiset tietysti esikoisen tekemiä, kun punainen on hänen lempivärinsä. :) Pojat siis märkähuovuttivat nämä kuusenpallot, minä laitoin niihin nuo kultaiset piippukranssit ripustuslenkeiksi, ja sitten pojat saivat villan kuivuttua pursottaa kimalleliimaa vähän koristeeksi.

Meilläkin oli tonttu pyörähtänyt sillä aikaa, kun kuopus nukkui päiväunia, isi oli kuntosalilla ja minä ja esikoinen tietokoneella. Keittiön pöydän alle oli ilmestynyt kahdeksan pakettia, joista kolme oli kuopukselle, neljä esikoiselle ja yksi yhteinen molemmille pojille. Kiitos vain tontuille muistamisesta!

Minä taidan pitkästä aikaa kaivaa ristipistot esille ja viettää pienen ristipistomaratonin... edellisestä on jo tosi tosi monta kuukautta.

Mukavaa aattoillan jatkoa! :)

3 kommenttia:

  1. Mukavaa joulunaikaa ja paranemisia. Teeppä nyt ahkerasti käsitöitä, jos suinkin pystyt, niin jää tauti taka-alalle.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset sinisestä joulupallosta. Pallo on jo kuuseen ripustettu. Sininen pallo muistuttaa meitä nyt vuosikausia pienestä hymyilevästä palapelisankarista.
    Mukavaa joulukuun jatkoa, kohta me taas tavataan toisenlaisen juhlan merkeissä.

    T. Katja ja muut

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)