Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, joulukuuta 15, 2009

Sininen hetki

Talvisen iltapäivän sininen hetki:Tänään on nautittu jälleen ihanasta talvipäivästä. On reippailtu pirtsakassa pakkassäässä ja saatu punaiset posket. :) On ihasteltu lumisadetta ikkunasta. Ja nyt eletään sitten tätä lumoavan kaunista sinistä hetkeä. :)

Nautin näistä kiireettömistä päivistä, hetkistä jolloin saa hengähtää, jolloin on aikaa itselle, perheelle ja käsitöille. Jotenkin sitä itsekin pysähtyy, kun luonto on pakkasen myötä seisahtunut. Hiljaiset hämäränhetket ovat niitä parhaita. :)

Olen kuullut hiljaisuuden tasan kerran elämässäni. Siis ihan oikean hiljaisuuden. Vaikka nytkin on rauhallista, kuulen silti tietokoneen hurinan, kellon tikityksen, näppäinten näpytyksen, ulkoa autonhurinaa... Toistakymmentä vuotta sitten olin viettämässä erästä tammikuista pakkasviikonloppua Lapiosalmella keskellä ei-mitään. Oli -30 ja risat pakkasta, nousin aamulla puoli kuudelta ja talsin keskelle metsää. Siellä pysähdyin, ja kun oli niin kylmää ettei luonnossa mikään liikkunut, ei käynyt edes tuulenvire, eikä mikään muu elävä olento ollut itseni lisäksi vielä hereillä - siellä kuulin ihan oikean hiljaisuuden. Siellä oli ihan oikeasti rauha. :)

Sinisenä hetkenä pakkaspäivänä pääsee aika lähelle hiljaisuutta ja rauhaa. :)

Rauhallista tiistai-iltaa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Siniset hetket ovat ihania! Niistä nauttiminen tähän vuodenaikaan vain onnistuu harvoin, kun arkisin lähtee töihin jo ennen aamunkoittoa ja tulee vasta pimeällä takaisin kotiin ja töissäkin ikkunasta ulosvilkuilu jää välillä kovan kiireen keskelle.

  Joten kiitos ihanasta kuvasta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kirjavinkistä, yritän ottaa siitä vaarin, kunhan ehdin!
  - Täälläkin on ihanaa pakkaskeliä, kiva-kiva!

  VastaaPoista
 3. Illalla kotiin tullessani kuului narskunta kenkien alta. Sekin on aika hauska ääni :)

  Rauhallista iltaa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Olikin kyllä kaunis lumisade minustakin iltapäivällä ja koivut ja pensaat ovat nyt niin kauniin lumisia tuossa miedänkin pihalla.Ihanaa kun saatiin oikea talvi!

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Siniset hetket ovat kauniita...

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavan sinisen hetken olet saanut vangittua kuvaan ;D

  VastaaPoista
 7. Mää tykkään sinisistä hetkistä myös. Kauniin kuvan olit saanut napattua:=)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)