Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 14, 2009

Inhokkilangan kosto ;)

Minähän olen nimennyt Cottonellan kaikkien aikojen inhottavimmaksi inhokkilangakseni. Kun nyt sitten viimein tartuin siihen uudelleen, Cottonella päätti nähtävästi kostaa minulle. Sillä olen ihan totaalisesti jäänyt tuohon virkkaukseen koukkuun! :D En vaan voi laskea koukkua ja Cottonellaa käsistäni, ihan pakko vielä virkata yksi rivi, sitten vielä yksi mallikerta, sitten vielä kerä loppuun ja vielä toinenkin kerä ja... Anteeksi, Cottonella, että olen sinua julkisesti arvostellut ja moittinut! Voisitko nyt anteeksipyyntöni jälkeen hellittää vähän koukuttavasta otteestasi, että sormeni saisivat hetken levätä virkkaamisesta? ;)



Tässä olisi nyt sitten tunikan etukappale yhdistettynä takakappaleeseen olkasaumoista, yhdistäminen siis tehtiin etukappaleen viimeisellä kerroksella. Pikaisesti se tämäkin lopulta valmistui, kun ei vaan malta laskea koukkua käsistään. ;)

Ja sitten hihat... :)

Ihanaa pakkasviikkoa kaikille! :) Muistakaa pukeutua lämpimästi - minulla pukkasi tänään hiki pintaan, kun taisi kuitenkin kaksi 7 veljesneuletta päällekkäin toppatakin alla olla vähän liioittelua... ;) Tosin minua harvemmin voi syyttää alipukeutumisesta, minullahan on ollut toppahousut ja toppatakki käytössä jo lokakuun alusta lähtien. :D Vielä ei ole kuitenkaan kaksien toppahousujen ilma, mutta ehkäpä sekin vielä nähdään. :) Kyllä on kivaa ulkoilla, kun pakkanen paukkuu! :)

7 kommenttia:

  1. Hui minusta tuntui kylla aika kylmaltä kun ei ole vielä pakkasiin tottunut!
    Hienoa jälkeä -tunikasta tulee varamaa sievä --mulla taas on pakkoneulontaa mutta syystä että sain viimeviikolla kutsun kummipojan 21.12 valmitujaisiin ja otin liian kovan urakan--käypi ihan työstä.

    VastaaPoista
  2. Sinullahan on hurja vauhti päällä tunikan kanssa! :)
    Mukava on minustakin pakkasilma! Sehän on vain pukeutumiskysymys siinä ulkoilu.

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin Cottonellasta aikoinaan. Neuloin siitä monta puseroa. En muista virkanneeni siitä mitään. Hyvin näyttää sopivan virkkaukseenkin.

    VastaaPoista
  4. Minäkin tykkäsin Cottonellasta, neuloin sillä monen monta puseroa aikoinaan ja virkkasin päiväpeitonkin...

    Liekö pirteä pakkasilma vai olenko viimein nuhasta toipunut vaiko molemmat, mutta oli tosi mukava lenkkeillä koiran kanssa tänään. Ilman tuota kylmän kalseaa viimaa tosin pärjäisin ihan hyvin :-)

    VastaaPoista
  5. No, onkos tullut kesä... Eli virkkauksestasi tulee kesäpusero?
    Kivalta näyttää.

    VastaaPoista
  6. Tunikasta tulee varmasti kaunis! Kaksi 7-veikkaa kuulostaa kyllä aika hurjalta;) Minulla on kyllä kaveri, joka pitää pitkiä kalsareita noin juhannukseen asti, joten...

    VastaaPoista
  7. Kyllä se Cottonella varmasti antaa sulle anteeksi kun noin kauniisti pyysit. Ihan vaan piruuttaan voi pitää sinua koukussaan kunnes toppisi on valmis:-)

    Lunta, pakkasta ja aurinko - Ihanaa!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)