Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Harjoitus tekee mestarin?

Paljon kiitoksia moninaisista toppikehuista! :) Niitä on ollut ilo lukea - ja toppia on tullut kyllä pidettyä päälläkin sen valmistumisesta saakka. :) Tänään sen kaverina on vihreä taikajakku, vaikka punainen villatakki sopisi kyllä paremmin, mutta kun punaiset villasukat on pyykissä. ;) Passaa tuo punainen toppi kyllä vihreänkin kanssa, kivaa vastavärien leikittelyä. :)

Toppi tosiaan valmistui torstai-iltapäivällä, ja piti sitten äkkiä keksiä joku uusi käsityö työn alle, että sain otettua sen työmatkalle bussiin mukaan. Vaikkakin menomatkalla oli niin täysi bussi, etten pystynyt kaivamaan käsityötä lainkaan esille. Kummiskin siinä sitten pikapikaa ennen lähtöä laitoin alulle Cottonellasta virkattavan tunikan, ja ohjetta tuli vilkaistua jotenkuten. Onneksi en ehtinyt torstai-iltana ja perjantaina paljonkaan tehdä, sillä perjantai-iltana, kun toppia oli tehty vajaat kolme mallikertaa ja noin puolitoista kerää (tämä on todellinen lankasyöppö! :) ), hoksasin että olin tehnyt tavallisia pylväitä pitkien pylväiden sijaan. Siis on tuossa mallissa tavallisiakin pylväitä, mutta myös pitkiä pylväitä, ja ne on merkitty eri symbolein tietysti, mutta kun oli se töihinlähtö silloin ihan käsillä, niin en jotenkin rekisteröinyt tätä seikkaa. Niinpä sitten perjantai-iltana purin ensimmäiset parikymmentä senttiä takakappaletta, lukuunottamatta ensimmäistä riviä, ja siitä sitten aloin virkata uudestaan. No sittenpä se alkoikin näyttää jopa vähän paremmalta, eli kannatti purkaa. :)



Kun siis perjantai-iltana homma pääsi varsinaisesti vauhtiin, niin takakappale tuli virkattua käytännössä vuorokaudessa. Älyttömän nopea tätä on kyllä tehdä, kun on paksua lankaa ja paksu koukku, ja tuntuu että koko ajan saa olla ottamassa uuden kerän esille, kun yksi kerä riittää ehkä pariin mallikertaan. :) Lankalaihiksen tavoite näyttäisi tulevan koko ajan lähemmäksi... ;)

Lumoavaa Lucian päivää ja aurinkoista kolmatta adventtia! :) Minä jatkan virkkaamista... ;)

7 kommenttia:

  1. Tosi kaunis malli kyllä! (Ja eihän sitä purkuuta voi välttää. Aina sitä silloin tällöin tulee. Mutta eipä juuri joudu katumaan, kun sen viitsii tehdä.)

    VastaaPoista
  2. Onpa nätti malli! Ja nopea tehdä, näemmä :-)

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka ihana kaunis punaisesta topistasi tuli!Tällämenolla sinä kyllä ylität langankulutustavoitteesi:) Kaunis työ on nytkin tekeillä. Minä täällä olen väsynyt,mutta onnellinen. Kaksipäiväiset myyjäiset ovat ohi ja hyvä menekki oli.

    VastaaPoista
  4. Tuosta tulee varmasti ihana! Ja kuten arvelinkin, tulee nopeasti valmista ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva toppi tosiaan. Ja kiva blogi. Olen kyllä noteerannut vierailusi, mutta nyt vasta hoksasin tehdä vastavisiitin. Ei muuta kuin mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)