Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Pienten jalkojen lämmikkeeksi

Leppoisan lauantai-illan päätteeksi sain pääteltyä langanpäät pikkuisista jämälankasukista:


Pikkusukat
Tehty ajalla: 4.-5.12.2009
Malli: Perussukka
Lanka: Novita Nalle Colori maastonvihreä (833), Nalle luonnonvalkoinen (010) + lisäksi noin metrin pätkä Novita Woolia pinkkinä (533) ja noin puolen metrin pätkä Woolia turkoosina (377)
Langankulutus: 26 g
Puikot: 3 mm sukkapuikot
Koko: Vauvan, kengännumero noin 20
Muuta: Sädekavennus kärjessä, tavallinen vahvistamaton kantapää, johon testasin ainaoikeaa kantalapun reunaan. Ainaoikeaa myös jalkaterän sivussa. Jämälankaraidoitus. Sukat menevät hyväntekeväisyyteen seurakunnan kautta.

Siinäpä nämä sukat, ja taas tuli kulutettua kolme eri jämälankaa viimeistä senttiä myöten pois, ja tuota luonnonvalkoista on sitten vain lisänä, että sai edes jotain järkevää aikaan pikkunöttösistä. :) Nämä päätyvät Lämmitä lähimmäistä -keräykseen, josta päätynevät eteenpäin tarvitsevalle. Noihin hyväntekeväisyystempauksiin on välillä aina ihan kiva osallistua, tempauksia ja tarvitsevia on vain niin paljon, ettei millään pysty kaikkiin tekemään, joten valitsen sitten aina sopivan tilaisuuden tullen jonkun itselle läheiseltä tuntuvan kohteen. Tämä tuntuu sikäli hyvältä keräykseltä, että sen järjestää paikalliset seurakunnat ja avuntarvitsijat ovat täällä omassa kaupungissa. Eikä tarvitse alkaa postitella neuleita mihinkään. Vien nämä sukat ja aiemmin valmistuneet neljä pipoa todennäköisesti ensi viikolla Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherranvirastoon, jos vain löydän sen jostain - virasto on nimittäin muuttanut eri osoitteeseen sen jälkeen, kun olen siellä viimeksi käynyt asioimassa joskus toistakymmentä vuotta sitten... ;) Tuonnehan voi toimitella neuleita vielä 14.12. saakka, joten olen ihan hyvissä ajoin liikkeellä. :)

Huomenaamulla tänne pompsahtaakin ajastuksella pitkän pitkä postaus, joten toivottelen tässä vaiheessa vain hyvää yötä kaikille yökukkujille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)