Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, joulukuuta 05, 2009

Kiitos enkelistä! :)

Leenuliini antoi blogilleni tällaisen:



Paljon kiitoksia tästä ihanasta enkelistä! :)

En taida tällä kertaa jakaa tätä kenellekään eteenpäin, mutta toivottavasti kaikille täällä vierailijoille tämä enkeli huokuisi samanlaista rauhaa, mitä minä aistin tästä kauniista kuvasta. :)

Minulla onkin ollut koko syksyn ajan hyvin rauhallinen olo. Vaikka eihän lapsiperheessä koskaan ole varsinaista "rauhaa", ja touhua riittää aina, mutta silti olen suhtautunut kaikkeen tohinaankin aika rauhallisesti. Töitäkin olen saanut tehdä leppoisaan tahtiin ja tehdä työstäni ihan omannäköistäni. :) Nyt päivien lyhetessä ja hämärtyessä rauhan tuntu on vain lisääntynyt - ja sitä myöten myös onnellinen olo. :) Loppuvuosi taitaa sujua tässä syksyäkin verkkaisemmin, sillä töiden ja kaiken muunkin suhteen on alkanut tahti hiljentyä. Tällä viikolla oli periaatteessa vuoden viimeinen työviikko, mutta käyn vielä ensi viikolla tekemässä yhden illan, koska torstain ryhmillä jäi tässä syksyn aikana yksi kerta välistä, niin heidän kanssaan opetan vielä viikon pidempään. Mutta kyllä tässä on jo lomaan asennoitunut olo, tammikuussa sitten joskus loppiaisen jälkeen jatketaan hommia. :) Nyt voi vaan tehdä kaikessa rauhassa noita käsitöitä tai ihan mitä muuta tahansa huvittaakaan, kunhan välillä siinä sivussa muistaa ruokkia jälkikasvua. ;) Ihanaa, kun ei ole mitään kiireitä - ihan niin kuin ei tuolla kuvan enkelilläkään. :)

Tänään ajattelimme mennä poikien kanssa kaupungille lastentapahtumaan, voisiko sen paremmin tätä lauantaipäivää viettääkään. :) Käsityörintamallakin on taas jotain melkein valmista, joten ehkä vielä tänä iltana pääsen sitä vilauttamaan. Kiitos ihanista kommenteistanne teille kaikille! :)

Hyvää itsenäisyyspäivän aattoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)