Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 21, 2009

Perinteitä kunnioittaen

Ullan uusi ekstranumero on ilmestynyt "Mummojemme neuleet". Jos ette ole vielä käyneet tutustumassa, niin sinne mars! :)

Muutama tuttu perinteinen malli tuolta löytyi, mutta monta uuttakin. Suosikkejani ovat:

Tuonnepa siis kurkkimaan sitten, kun on taas lapas- tai sukkamalli hakusalla. :) Perinteiset neuleet on kyllä syytäkin dokumentoida, etteivät vaan joudu unholaan. Kiitos Ullan väelle ja ohjeiden tekijöille näiden aarteiden säilyttämisestä ja jakamisesta! :)

Minullakin on virkkuukoukulla varsin perinteinen malli, tai itse asiassa kahden perinteisen mallin yhdistämistä - toinen näistä löytyy muuten tuosta Mummo-Ullastakin, mutta neulottuna. ;)

4 kommenttia:

  1. Sattuipa hyvään aikaan tämä postaus. Olin juuri miettinyt tekeväni vähän erilaiset lapaset ja nuo Talvikit on niin kauniit, että päätin tehdä ne. Ja tietenkin täytyy tehdä myös sukat lapasten kaveriksi. Kiitos hyvästä vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Täällä taas! :) Pitääpä käydä tutustumassa tuohon Ullaan, josta mulle jo vinkattiinkin. Olen ihan pihalla kaikesta nettiasioista, kun toista viikkoa olin kännykkäsurffailun varassa.

    VastaaPoista
  3. Kiitti vinkistä, enpäs olisi muuten huomannut käydä Ullaa kurkkaamassakaan! Koskahan noiden pariin ehtisi, perinnemallit kyllä houkuttavat ajattomuudellaan... (Ne hameetkin olivat hauskoja siellä.)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)