Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Puikoilla tänään

Näin lauantaipäivänä puikoillani kilisee...



... punaista, vihreää ja valkoista. Näissä oli langat toissapäivänä tosi pahasti sotkussa, siksi piti keriä tuollaisiksi pieniksi palloiksi, joita kuopus tykkää käydä aina vähän nakkelemassa, ja sitten on taas langat solmussa. ;) Lapaskuuhun olisi tarkoitus saada näistä vielä toinenkin lapaspari, kun yhden olen vasta tässä kuussa tehnyt. Nämä kyllä valmistuvat vielä ennen kuun loppua. :)

Ihanaa lauantaita! :)

6 kommenttia:

  1. nättiä kierreraitaa oot tehny suuhun. Mulla on nyt kans jokin kirjoneulekärpänen purassu, myös lapasia tekemässä, on muuten ihan ihkaensimmäiset kirjoneulelapaset, en vaan oikein tiedä kelle ne tulee. mut värit on ihanat! Kirjoneule koukuttaa kummasti, ikinä en oo(mukamas) kirjoneuleesta välittäny, mut nyt ei malta pysyä puikoista erossa.... ;)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen tuo reunus.
    Minäkin tykkäisin tehdä kirjoneuletta, mutta kun lankojen selvittämiseen menee puolet ajasta niin hermot menee hätäiseltä...

    VastaaPoista
  3. Hei. Miten taitava neuloja täältä löytyikään. Ja mukava blogi. Taidan jäädä seurailemaan, jos sopii. :)
    Sanna

    VastaaPoista
  4. Sielläpä on tulossa taas kauniin väriset lapaset! :)

    VastaaPoista
  5. Ja nämähän värit näyttävät niin jouluisilta :)!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)