Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Uusi Ulla :)

Juuri, kun olen toipunut ihastuksesta uuden Novitan suhteen - kyllä, viikonloppu on edelleen mennyt lehteä hypistellessä ja uusista neuleista haaveillessa - niin eiköhän vain Ulla pläjäytä lisää kivoja malleja ilmoille! :) Tein pikasilmäyksen uusiin malleihin, ja tässä suosikkini:

Kirjoneuleista minua ihastuttaa Tähtilapaset, koska olen ihan heikkona vanhoihin perinteisiin kirjoneulekuvioihin, joista tähtikuvio lienee klassikoista klassisin. :) Samaa klassisuutta on myös Norskit-lapasissa, joissa myös on tähtikuvio. Vellamo-sukat ovat vekkulit, kun ne ovat periaatteessa ihan perus-raitasukat, mutteivät sitten kuitenkaan. :)

Palmikotkin houkuttelevat: Karisma-lapaset ovat aivan ihanat! Ruostekenno-kämmekkäistä tykkään myös; ovat muuten vähän samantapaiset, mitä omat Hunajakenno-kämmekkääni, jotka tein viime tammikuussa ihan "omasta päästäni", tai siis tuo kennopalmikkokuviointi on vissiinkin sama. :) Musica-lapaset minun on varmaan ihan pakko tehdä jo pelkästään nimen vuoksi. ;) En kyllä huomaa, miten nuo lapaset liittyvät musiikkiin, mutta ehkä se puikkojen kilke noita neuloessa on musiikkia korville tai jotain. :)

Kaisla ja Korinpohja-kämmekkäätkin ovat molemmat ihan kivoja, sellaisia perusjuttuja, jotka varmaan neuloo illassa. Noihin saisi hyvin 7 veljes -jämiä upotettua. :) Uddevalla-kämmekkäät ovat hauskasti erilaiset, kun niissä on tuo kiva lenkki keskisormen ympärillä. Hyvältä pikkuneuleelta vaikuttaa tuokin!

Sukkaohjeista ihastuin melkein kaikkiin! :) En osaa päättää kyllä suosikkiani, mutta ehkä kolme parasta sukkaohjetta minusta ovat ihanat pitsiset Verso-sukat, hauskat Kiemura-sukat ja veikeät Poimusukat; näistä nuo kaksi jälkimmäistä ilahduttavat minua siksi, että ne on paksulle sukkalangalle ja nuo pitsisukat vaan ovat niin kauniit. Serpentes ja Perusviuhka-sukat ovat myös ihan kivan näköisiä. :)

Siis ihania ohjeita tosi paljon! :) Ullasta tulee kyllä käytyä aina kurkkimassa ohjeita, mutta yleensä yhtä numeroa kohden löytyy 3-5 kivaa mallia. Tämä taitaa olla minun makuuni paras Ulla tähän mennessä! :) Kiitos mallien suunnittelijoille ja lehden tekijöille! :)

6 kommenttia:

  1. Nou hätä! En minä sitä luullutkaan, että sitä sitä luulisit. Heh mitä toistoa. Ja juu hyvä on, että joku jaksaa noita perinnemallejakin aina välillä muistiin kirjoittaa, oli siinä nimittäin taas niin suuri työ. Ehkä sen joku kunnon nörtti vähemmälläkin työllä saisi tänne väännettyä. Vaan en minä.

    Sen verran innostuin itsekin taas vanhasta ohjeesta, että piti aloittaa sama malli ohuemmasta sukkalangasta, Wollmeisesta. =)

    VastaaPoista
  2. Itse kanssa ihastuin Ullan ohjeisiin. Aivan ihania sukkia, niin paksummalle kuin ohuemmallekin langalle. Aluksi vain selasin läpi ne Ullan ohjeet ja katsoin, että kivoja on. Mutta kuin luin sinun blogistasi Ullasta ja katsoin, mistä ohjeista eniten pidit, niin löysin itsellenikin uusia suosikkeja. Kirjoitat niin ihanan positiivisesti, että innostun jo ihan blogisi lukemisesta näistä uusista ohjeista!

    VastaaPoista
  3. Ehdinhän sinun blogia lukemaan:) Blogien lukeminen ja bloggaaminen on vähän jäänyt vähälle, kun koira tuli taloon viime viikolla.

    Tuossa uudessa Novitassa oli oikein kauniita malleja. Uutta Ullaa en ole vielä ehtinyt selata.

    Minulla on taikajakun kappaleet neulottu, enään olisi kappaleiden yhteenompelu, viimeistely ja napin hankinta edessä.

    Mukavaa syyslomaviikkoa teille!

    VastaaPoista
  4. Heippa! Kun aloin miettimään niiden mustien sukkien neulomista niin ekaksi malliksi mulle tuli mieleen Ullassa olleet Saltkråkanit (noinko se kirjoitetaan) kun ne on niin kauniit. Mutta onneksi muistin, että olit kirjoittanut niiden vaikeasta mallikerrasta ja tulin tietty heti lukemaan uudestaan sen postauksen. Hyvä juttu, sillä jätän suosiolla sen mallin helpomman väriselle langalle. Vaikka eipä kai se mustakaan ole kuitenkaan niin paha neulottava kuin yleisesti luullaan. Ja mikä parasta, siinä ei näy edes virheet niin selvästi :D

    Mutta nyt lukemaan Ullaa. Siellä on varmasti taas jotain kiinnostavaa. Meillä kun ei ole tulostinta niin laitan aina miehelle sähköpostilla linkit, mitä pitää tulostaa ja se inhoaa Ullaneuleiden tulostamista kun niillä on työtulostimissa jotenkin asetukset niin, että se joutuu aina kovasti muokkaamaan noita juttuja. Mutta varmaan saa taas tänään Ullaneulepostia :)

    VastaaPoista
  5. Minustakin oli Ullassa monia houkuttavia ohjeita ainakin Karismat, Versot, Kiemurat, Serpentesit ja Ruostekennot pitäisi tehdä. ;)

    VastaaPoista
  6. Minäpä en oo vähään aikaan Ullassa pyörähtänykään, enkä siis ollu huomannu mitään. Täytyypä käydä katsastamassa.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)