Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, lokakuuta 17, 2009

Syksyn taikaa :)

Taikajakku on vähän edennyt siitä, mitä viimeksi vilauttelin.



Nyt on jakun helmapyöryläinen suunnilleen puolessavälissä menossa. Kivastihan tuo etenee, vaikka tuntuu, etten ole kauheasti ehtinyt ja jaksanut neuloakaan. Ihan itsekseen tuo varmaan on neuloutunut... ;)

Ehkäpä sitä neuleaikaa nyt tulee vähän lisää, kun eilen alkoi syyslomaviikko. :) Tiedä sitten, miten se näkyy meidän perheessä muuten kuin että mulla ei oo ens viikolla töitä eikä tenavilla muskaria. Varmaan tässä arjen pyörityksessä viikko menee, ei ole sen kummempia suunnitelmia. Ja hyvä niin, sillä arkihan se on kaikkein mukavinta! :) Tuntuu kyllä ihan hölmöltä, että nyt on jo syysloma, kun vastahan minä pääsin töissä vauhtiin. ;) Sitten lomaviikon jälkeen on taas samanmoinen muutaman viikon työpätkä, ja sitten on taas yli kuukauden mittainen joululoma. Eihän tässä ehdi töitä tehdä ollenkaan, kun koko ajan pitää olla lomalla! :D (palkattomalla sellaisella tietysti, koska olen sivutoiminen tuntiopettaja, toim. huom.) Hurjasti minä kyllä töistäni tykkään, ja siitä tulikin taas mieleeni, että lauantai on mulla ollut yleensä tuntien suunnittelupäivä, joten ehkäpä sen verran vielä palaan töiden pariin tässä ennen "lomailua", että suunnittelen lomaviikon jälkeiset tunnit. Meinasi melkein unohtua. :) Niin, ja juu sellaista töihin liittyvää tässä on suunnitteilla syyslomallekin, että ajattelin tulla viuluni kanssa ulos kaapista ja opetella viikon aikana yhden kappaleen soittamaan niin hyvin, että kehtaan syysloman jälkeisenä maanantaina ottaa viulun töihin mukaan ja ihan oikeasti soittaa ihmisten edessä. :) Viimeksi olen soittanut oikeasti mitään viululla lukiossa ollessani, mutta nyt ajattelin ettei pieni lisähaaste olisi yhtään pahitteeksi. ;) Itse asiassa haluaisin soittaa viulua enemmänkin (kuin kerran vuodessa 5 minuuttia), mutta siihen meni motivaatio silloin aikoinaan, joten koitan nyt tällä tavalla motivoida itseäni taas soittamaan. :)



Syksy näyttää taas kauneuttaan: lehti puussa ja lumi maassa. :) Aamulla otin tämän kuvan parvekkeeltamme elätellen toiveita, että lunta sataisi vielä lisääkin. Eilen oli niin ihanaa katsella lumisadetta ja maan valkenemista. :)



Nyt päivällä kuitenkin näyttää siltä, että lumi taasen sulaa. Mutta on tämä syksy niin kaunista ja värikästä aikaa ilman valkoista lumikerrostakin. :) Tykkään syksystä, satoi sitten vettä tai lunta! :) Niin, ja on syksy ihana vaikka paistaisikin. ;)

Nautitaan tästä kauniista syksyisestä viikonlopusta! :) Mukavaa syyslomaa niille, keillä se on edessä ja ihastuttavaa viikonlopun jatkoa kaikille muillekin! :)

10 kommenttia:

  1. Otin saman neuleen puikoille. Minulla on lankana mohair. Saa nähdä mitä tulee. Etusijalla on kuitenkin Vilman neule joka on mukana sairaalassakin ja luulen siellä ehtiväni neuloa.

    Hyvää lomaviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Hyvää syksyä, blogissani on sinulle tunnustus/haaste, jos vaan haluat ottaa sen vastaan, ei oo pakko ;P.

    VastaaPoista
  3. Mukavaa syyslomaa sinulle ;) Novitan talvi-lehteä on tutkailtu täälläkin ahkerasti.

    VastaaPoista
  4. Katselin juuri kateellisena sun lumikuvia kun vilkaisin ulos ikkunasta ja täällä Turussa sataa just räntää! Voiko joku olla kateellinen lumesta?

    VastaaPoista
  5. Voi miten positiivisia kommentteja Novita-lehdestä! Osaisipa sitä itsekin ajatella noin myönteisesti...
    Täällä on palkaton syysloma jo vietetty mutta lunta ei ole näkynyt :D

    VastaaPoista
  6. hyvännäköinen taikajakku tulossa. :) t. toinen syksy-fani. :)

    VastaaPoista
  7. En tiedä, onko samanlainen ohje ihan pilkulleen. En ole tutkinut. Joitakin ohjeita olen katsonut sillä silmällä, enkä ole ihan samanlaista nähnyt. Kuten sanoin, minulta tätä ohjetta pyydettiin ja minä olen sen itse itselleni vihkoon ylös laittanut. Niin tokihan minä sen annan muittenkin käyttöön. Mistään lehdestä en ole sitä ottanut kuitenkaan.

    VastaaPoista
  8. Kotosalla mekin taidetaan olla koko loma.
    Minusta taas nuo "maisemakuvat" on ankeaakin ankeammat, asfalttitietä ja lunta, tuossa ei puiden vähäinen ruska auta yhtään.. ;o)

    VastaaPoista
  9. Hei Mari! Laitanpa tännekin vastaukseni harmistuneeseen kommenttiisi: Siis, sehän on harmi, että pahoitit mielesi. Se ei tietenkään ollut tarkoitukseni, mutta vaikka minäkin pidän syksystä, lähinnä alkusyksystä, INHOAN tätä aikaa, jolloin puista on jo lehdet melkein tippunut, maa on märkä ja ruma, ohut floskainen, välillä pois sulava lumikerros siellä täällä. Minusta siinä ei ole mitään kaunista, edes täällä maalla saati kaupungissa.
    Mikä tietysti tärkeintä, itse olet maisemaasi tyytyväinen. ;o)
    Hyvää syyslomaa teillekin! ;o)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)