Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Messuille?

Oulun Kädentaitomessut ovat ensi viikonloppuna la-su 10.-11.10.2009, molempina päivinä näkyvät olevan auki klo 10-17. Olen itse menossa messuille sunnuntaina, toivon mukaan pääsen heti klo 10 matkaan, ja aion kiertää niin kauan kuin vain oma ja seuralaisen kroppa kestävät. :)

Onko joku tulossa messuille sunnuntaina? Jos on, niin hihkaisehan kommenttilaatikkoon, olisi kiva vaikka sopia treffit, jos paikalle on tulossa blogituttuja. :) Hihasta/ponchosta/huivin hapsusta/jostain-muusta-en-ole-vielä-päättänyt-mitä-puen-ylleni ;) saa myös nykäistä, jos tunnistaa minut messuilla. :)

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

  1. Minä ainakin toivottavasti pääsen messuille. Eiköhän tämä vatsatauti ole siihen mennessä talttunut.. ;oP

    VastaaPoista
  2. Harmi kun me ollaan koko perheellä tulossa Ouluun vasta parin viikon kuluttua. Me varmaan pyörähdetään siellä Toppilan teletappikukkuloiden leikkipuistossa, joten pidänpä silmät auki siltä varalta että satutaan yhtä aikaa ulkoilemaan.

    VastaaPoista
  3. Mie aion tulla lauantaina aamulla messuille. Ois kiva kyllä nähdä muitakin polkkaajia!

    VastaaPoista
  4. Olen luultavasti sunnuntaina liikkeellä. :)

    VastaaPoista
  5. Minäkin meinasin tulla lauantaina kun täältä lähtee linja-auto sinne messuille, mutta harmittavasti tuli samaan aikaan kokous josta en voi olla poissa.

    VastaaPoista
  6. Hei
    minäkin tulen, jos ei flunssa tästä pahene. Mihin sovitaan treffit (oletan Ouluhallin olevan niin iso, ettei siellä noin vain tapaa)

    VastaaPoista
  7. Hei Mari,

    oomn menossa messuille lauantaina. Mukavia messuja.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)