Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Haastejuttua ja paljastuksia

Sari haastoi kaikki oupsilaiset tekemään pari meemiä. Aistimeemin olen jo tehnytkin, mutta teenpäs sitten tämän toisen, kun se ei ole vielä täällä käynyt.



Tunnustukseen liittyy haaste kertoa itsestään seitsemän asiaa, joita muut eivät vielä tiedä. Hmm... olen varmaan lätissyt bloggaajahistorian aikana itsestäni jo kaiken mahdollisen, mutta koitetaan keksiä jotain:

  1. Vihkisormuksessani on seitsemän timanttia.
  2. Olen pudonnut kerran liikkuvan auton kyydistä. 
  3. Teen ristipiston eripäin mitä yleensä ohjeissa neuvotaan, eli teen alemman piston näin: \  ja päällimmäisen piston näin: / .
  4. Olen aina ollut hyvä matikassa; pääasiassa matikka oli minulla koulussa 10, muutamissa todistuksissa välillä 9. Siitä huolimatta valitsin lukiossa lyhyen matikan, josta kyllä sitten kirjoitin laudaturin. Olen aika matemaattinen ihminen, tykkään mitata asioita numeroilla, esim. pidän tarkkaa kirjaa lankavarastostani, tarkkailen säännöllisesti painoani, tykkään laskea kaikenlaisia juttuja jokapäiväiseen elämään liittyen...
  5. Matemaattista ajattelua lienee sekin, että olen ollut aina hyvä myös musiikin teoriassa, joka on "musiikin matematiikkaa", siinäkin joutuu samanlaista lasku- ja päättelytaitoa joskus harjoittamaan. Musiikin käytäntöpuoli onkin sitten jäänyt vähän heikommalle, vaikka olenkin siihen nähden ihmeen pitkälle elämässäni päässyt. :)
  6. Juon päivittäin tosi paljon vettä. Siitä en kylläkään pidä kirjaa, mutta arvioisin vettä uppoavan minuun enemmän kuin suositellut 3 litraa päivässä. En kuitenkaan juo enää nykyisin ämpärillistä päivässä, kuten tein joskus pahimpina syömis(juomis?)häiriöaikoinani... Ilman vesipulloa en poistu kotoani minnekään, koska ei voi ikinä tietää, milloin jano yllättää. :)
  7. Tykkään poksumuovista. :) Siis kuplamuovista, mutta sanon sitä poksumuoviksi, koska niitä kuplia on kiva poksutella. :) Tosin nykyään en raaski enää poksutella, koska haluan säästää poksumuovit sitä varten, että niitä oikeasti vielä tarvitsee johonkin. Joskus noin 10 vuotta sitten sain kuorolaisiltani joululahjaksi jotain, mikä oli kääritty poksumuoviin, ja kun avasin kuoroharjoituksissa paketin, hihkaisin ensimmäisenä: "Jee, poksumuovia!" :D Mummut katsoivat minua vähän hitaasti, että onko tuo kuoronjohtaja ihan sekopää... ;) Saman vuoden jouluaattona meille oli sitten tuotu kotiin paketti yhdeltä kuorolaiseltani, paketissa oli konvehtirasia, mutta sen ympärille oli kääritty ainakin rullallinen kuplamuovia; kuorolaiseni oli ystävällisesti ajatellut, että minulla on joulunpyhinä vähän tekemistä, kun saan poksutella niitä kuplia rikki... ;)
Tykkään yleensä meemeistä, mutta tähän oli vaikea keksiä seitsemää kohtaa. ;) Kirjoitin aluksi tähän jotain ihan muuta, mutta sitten tuumasin, etten halua niitä asioita sittenkään (vielä) paljastaa koko maailmalle. :)

En haasta tätä enää eteenpäin, mutta ken haluaa napata itselleen, olkoon hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)