Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

10 vuotta sitten... osa 2

Kaksi ja puoli viikkoa sitten muistelin minun ja mieheni ensitapaamista, kun siitä tuli silloin kuluneeksi tasan 10 vuotta. Tänään puolestaan vietämme kihlautumisemme 10-vuotispäivää. :D

Niin, varsin nopeastihan kaikki tapahtui, kun alkuun päästiin. ;) Olimme tunteneet vasta kolme päivää, kun istuimme syömässä paikallisessa pikaruokalassa, ja juuri kun olin haukkaamassa juustohampurilaisestani, mies tokaisi: "No, joko me mennään kihloihin?" Vastaukseksi hän sai röhimistä, kun meni hampurilainen väärään kurkkuun... ;) Kuitenkin sen jälkeen aloimme ihan vakavasti pohtia asiaa. Minun piti myös huomauttaa, että kihlaus on lupaus avioliitosta, eikä vain "seurustelun virallistaminen", kuten mies oli siihen asti luullut. Sanoin siis, että jos minä nyt tähän sinun kosintaasi vastaan kyllä, niin siinä on sitten sama alkaa suunnitella häitäkin. :) Sen kummempaa kosintaa minulle ei koskaan esitettykään, vaan aika pian tuon päivän jälkeen kävimme kultasepänliikkeessä ostoksilla, ja sormukset vaihdettiin tietysti 9.9.99. :) Sattui niin sopiva päivämäärä käsille, ettei sitä voinut mitenkään ohittaa muuten kuin kihlautumalla. ;)

Niin alkoi myös häiden suunnittelu, ja vaikka itse olisin voinut ajatella hääpäivää vasta vaikka seuraavalle keväälle, niin mies meinasi, että ei me niin kauan kyllä odotella. ;) Muistaakseni olimme tunteneet toisemme tasan kuukauden, kun marssimme kirkkoherranvirastoon hakemaan kuulutukset ja varaamaan kirkon ja papin. :) Siinä vaiheessa minulla oli jo puikoilla hääpukunikin... :)

Tänään on tosiaan kulunut 10 vuotta "rengastamisesta". Sen kummempia juhlia tänään ei ole luvassa, sillä päivä taitaa kulua suunnilleen niin, ettemme ehdi miehen kanssa toisiamme juuri nähdäkään. Mutta ollaanhan tässä jo toisiamme aika monta vuotta katseltukin, että meneehän se juhlapäivä näinkin. :)

19 kommenttia:

  1. Onnea! :)
    Minullekin tämä on juhlapäivä kun synnyin tasan 31 vuotta sitten. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tämä teidän tarinanne on vaan mukavaa luettavaa edelleenkin! Onnellista kihlapäivää siis!

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon juhlapäivän johdosta. Teillä on ollut tosi nopeaa toimintaa ;D

    VastaaPoista
  4. Halaukset,söpöt ,suloiset Onnentoivotukset!

    VastaaPoista
  5. Onnea!

    Ja heh, mä olen saanut kommentteja, että miksi piti hosua ja hoppuilla naimisiinmenon kanssa, vaikka me kuitenkin seurusteltiin ennen vihkimistä melkein puolitoista vuotta. Esitettiin aika epähienoja tiedusteluja, että onko "käynyt vahinko", kun näin kova kiire oli. Eihän se ole hoppuilua, jos on varma.

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa!

    Montaa yhteistä vuotta toivotan täältä!

    VastaaPoista
  7. Onnea ja mukavia yhdessäolovuosia eteenkinpäin <3

    VastaaPoista
  8. ONnittelut kihlapäivälle ja myös rukin saannista! Seurasin rukkiasiaa karvain mielin ja olen puolestasi hyvin onnellinen!

    VastaaPoista
  9. Onnea kihlapäivänä!

    Ei mekään olla kihlapäivää juhlittu. Hyvä kun minä muistan tosin rakas mies "muistaa" kumminkin kun sillä on kaikki tärkeät päivät kännykässä hälyttämässä.:) Hääpäivää ollaan kyllä joka vuosi enemmän tai vähemmän juhlittu. Hääpäivä ja lastemme syntymäpäivät ovatkin mielestäni oman elämäni tärkeimpiä päiviä... ja aihetta aina juhlaan onkin..lapseni ovat ihania nuoria ja parempaa miestä en olisi voinut löytää!

    VastaaPoista
  10. Onnea! Ja runsaasti yhteisiä vuosia tästä eteenpäin!

    Tuo 9.9.99 on hauska päivämäärä. Minun tytär täytti silloin yhdeksän vuotta. Tytär on syntynyt 9.9.90. Radio Kiss FM lahjoitti tyttärelle 99 cd:tä

    VastaaPoista
  11. Mitäs sitä turhaa miettimään kun se oikea osui kerran kohdalle :) Hyvää merkkipäivää!

    VastaaPoista
  12. Onnea kihlapäivän johdosta. Meillä on ollut tänään esikoisen 10 v juhlat.
    Poika syntyi laskettuna päivänä 9.9.1999.

    VastaaPoista
  13. Onnea onnea! :) Meillä kesti 2,5 vuotta seurustelun alusta kihlaukseen ja 2,5 vuotta tulee kihlauksen alusta ensi kesän häihin...

    Kommentti edelliseen postaukseesi: tämä kone ja blogit ovat vaarallisia yöunien kannalta. Tähän juuttuu. Kun tietokonepöydän ääressä on muka niin kiva neuloakin, ohjetta on hyvä lukea näppiksen päältä jne... Surkeus.

    VastaaPoista
  14. Onnitteluni!
    JUhlahetken voi viettää muulloinkin, kun juuri oikeana päivänä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)