Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 22, 2009

10 vuotta sitten...

Muistatko, mitä teit 10 vuotta sitten tähän aikaan? Minäpä muistan. :) Nimittäin 10 vuotta sitten, sunnuntai-iltana 22.8.1999 klo 18.00 minä olin sokkotreffeillä. :)

Tarina toki juontaa hieman kauemmas. Voisin kertoa pitkät pätkät siitä, miten saman vuoden keväällä valmistumiseni jälkeen muutin vieraalle paikkakunnalle töihin, tunsin oloni yksinäiseksi vailla oman ikäistäni seuraa jne. Ennen kaikkea tuntui, että elämästäni puuttui Se Yksi Asia. Kesä -99 oli aika toivotonta aikaa, toisaalta kovin työntäyteistä, mutta vapaa-aikana iski yksinäisyys. Ja sitten erinäisten tapahtumien seurauksena päätin sen kesän heinäkuun lopulla pistää ilmoituksen Sinkut.netiin. Sitten odoteltiin vastauksia. Plääh, pari vastausta tuli, ja nekin tyyliin: "Moi, näin sun ilmoituksen, kirjoittele jos kiinnostaa." No ei paljon kiinnostusta herätä, jos ei kirjoittaja kerro mitään itsestään. Se siitä yrityksestä, joten päätin luopua toivosta löytää itselleni Miehen. Huom. Ikää minulla oli silloin hurjat 21 v, eli ihan liian myöhäistä löytää ketään. ;) Siltä se siis tuntui ainakin silloin.

Kunnes kun perjantaina 13. päivä :) elokuuta samana vuonna tarkistin sähköpostin, olinkin saanut pitkän mailin. Mieheltä, joka asui viereisessä kaupungissa eli vain 5 km päässä minusta. Ja joka kertoi itsestään rehellisesti ensimmäisessä mailissaan sellaisia asioita, joita ei välttämättä ensi esittelyssä kerrota. Mutta se kolahti. :) Vaihdoimme sähköposteja noin viikon ajan, taidettiin kerran puhua puhelimessa ja muutama tekstiviesti lähetellä. Sovittiin tapaaminen sunnuntai-illalle 22.8. klo 18.00. Romanttisesti tapaamispaikkana läheinen Shellin kahvio. ;) Joka kyllä on siisti paikka, kun se sijaitsee kasitien varrella, ja on varsin suosittu ruoka- ja kahvipaikka. Mutta huoltsikka silti. ;)

Kun jo kävelin kohti Shelliä, sain vielä tekstarina sokkotreffikumppanini tuntomerkit. Olin edellisenä yönä ollut ystävättäreni luona yökylässä, ja hän oli "pelotellut" minua, että ajattele, jos se onkin sellainen yököttävä, ja luetteli sitten kaikki hänen mielestään yököttävät tuntomerkit. Tekstiviestistä päätellen vastassani oli juuri sellainen mies, ja kun hänet siellä Shellillä tapasin, niin kaikki ystäväni luettelemat tuntomerkit passasivat treffikumppaniini, ihan vaatetusta myöten. ;) Mutta tuumasin vain, että ainakaan minun ei tarvitse pelätä, että ystäväni koettaisi tavoitella tätä miestä minulta. ;) Sitä paitsi, ei hän minusta ollut mitenkään pahan näköinen, itse asiassa hänen hymykuoppansa olivat aika ihanat (ja nyt 10 vuoden päästä voin todeta, että ne ovat myös herkästi periytyvää laatua :) ).

Eihän se ilta sinne Shellille päättynyt, vaan uskaltauduin kohta tuon tuntemattoman Miehen auton kyytiin. Käytiin ajelemassa meren rannalla, minä vein hänet kirkkoon, jossa soittelin hänelle uruilla Bachia (eikö sitä kaikki teekin ensitreffeillä? ;) ), sitten jossain vaiheessa ajelimme kaupunkiin, ja tuli nälkäkin, joten päädyimme ostamaan ruokaa grillin autoluukulta. Ja sitten mietittiin, että syödäänkö tässä parkkipaikalla - vai mennäänkö Miehen luokse syömään. Päädyttiin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. :)

Jottei tarina veny ihan turhan pitkäksi, niin kerrottakoon, että olen niillä samoilla sokkotreffeillä vieläkin. :) Mukavat treffit nämä ovat olleet, vaikka kymmenen vuoden jälkeen ei välttämättä voi puhua enää sokkotreffeistä, kyllä ne silmät ovat tässä ajassa jo vähän raottuneet. ;)

10 vuoden takaiset muistelot jatkunevat tässä syksyn aikana, sillä vielä tämän vuoden puolella ehdimme viettää kihlauksen 10-vuotispäivää sekä 10-vuotishääpäivää. :) Kun siellä Shellillä rakkaus leimahti, niin se oli sitten pikaista menoa... ;)

Kiitos Rakas Mieheni tästä ensimmäisestä yhdessäolon vuosikymmenestä! :)

30 kommenttia:

 1. Vau, hieno tositarina. Minun ja mieheni sokkotreffeistä tuli 9.4.09 10v täyteen ja tänä vuonna siis vasta menimme naimisiin. Kihlauduimme tasan vuosi sokkorteffeistä. treffi, kihla ja vihkipäivä ovat siis samoja, vuosi vaan vaihtelee. Eka poika syntyi muutaman päivän ennen ko. päivää. Laskettu oli 3.4.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon ensimmäisestä vuosikymmenestä! On teillä kyllä ihana tarina. Meillä on vähän samantapainen, netissä tavattiin (vastasin Samin ilmoitukseen) ja kirjoiteltiin pari kuukautta. Ja ensitreffit oli sitten romanttisesti Sodan ja rauhan tien Isonkyrön opastuskeskuksen avajaisissa, olin sen näyttelyn rakentanut ja kun Sami näki minut eka kerran, keekoilin kansallispuvussa 1700-luvun tapahtumien keskellä... :D

  VastaaPoista
 3. Onnittelut teille!
  Ihana tarina. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun jaoit tarinanne meille!! Onnea kovasti :)

  VastaaPoista
 5. Hauska kertomus, onnea teille:)

  VastaaPoista
 6. Vautsis, onnea!!

  Meillä on muuten tänään 15-v kihlajaispäivä, ja 15-v-hääpäivä muutaman viikon kuluttua. Mut me kypsyteltiin kyl vähän pitempään kuin te ;)... nimittäin oltiin tunnettu 10-vuotiaista asti :D.

  VastaaPoista
 7. Onnellisesti päättynyt sokkotreffit voisi sanoa:) Onnittelut ja suloista yhdessäoloa edelleen toivoen, leenuliini

  VastaaPoista
 8. Tuulan blogista olen tänne tieni löytänyt ja aina välillä poikkean katsastamassa kuulumisesi.

  Ihana tarina! Kiitos kun jaoit sen meidän kanssa :)

  Minäkin muistan, missä olin 10v. sitten - kaksi päivää vanhan kuopuksen kanssa sairaalassa, lapsi teholla ja vanhempien sydän sykkyrällä odottaen tietoa miksi...No, keuhkokuume pikkuisella ja hyvän hoidon ansiosta ilonamme on tänä päivänä 10-vuotias neiti.

  Mukavia elokuun päiviä sinulle, toivottelee kaimasi :)

  VastaaPoista
 9. Olipa mukava päivä sinulla 10 vuotta sitten =) Niinhän se on, että heti sen tietää milloin oikea kolahtaa kohdalle. Onnea - myös tulevaan!

  VastaaPoista
 10. Ihana kirjoitus! Ja onnea 10 vuodesta ja onnea myös tulevaisuuteen :) Mekin on tavattu alkujaan netissä ja siitä parin viikon päästä kasvotusten ja noista treffeistä tulee myös kymmenen vuotta ens keväänä :) Sormuksia ei oo toistaiseksi näkyny minkäänlaisia ;)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea :D ! Meidän ensitapaamisella katottiin muuten telkkarista Levyraatia ;p Muistitko sen?

  VastaaPoista
 12. Kiitos kauniista kertomuksesta ja onnittelut!

  VastaaPoista
 13. Oikein paljon onnea teille molemmille. Hauska juttu Minä olen mieheni kanssa tavannut aprillipäivänä.

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea!
  Ihana tarina, kuin sadusta. Onneksi ei ollut satu, vaan täyttä elämää.
  Toivon Teille monia monia kymmeniä yhteisiä vuosia!

  VastaaPoista
 15. Hauska mutta jotenki niin ihana tositarina. Ite en varmaan ois tuollaseen uskaltautunu. Onnea seuraaville vuosikymmenille.
  Me tavattiin miehen kans häissä, laulettiin yhessä hääpärille kirkossa, vaikkei tunnettu toisiamme. ;) Siitä se lähti sitten...

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 10-vuoden yhteisestä taipaleesta ja onnea seuraaville kymmenille vuosille. :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos ihanasta tarinasta, sopi hyvin sunnuntaiaamuni hiukan haikeisiin tunnelmiin. Mitä rakkaus ja romantiikka oikeasti onkaan. Ihania tulevia yhteisiä vuosia koko perheellenne!

  VastaaPoista
 18. Onnea teille todella paljon! Kaunis tarina tapaamisestanne, tulipa samalla muisteltua oman miehen kohtaamista...

  VastaaPoista
 19. Lämpimät onnittelut,halaukset tästä ekasta vuosikymmenestä! Oi kuinka ihana tarina Ja ihanat sokkotreffit,kun yhä jatkuu ja jatkuvat läpi elämän!!

  VastaaPoista
 20. Onnea ensimmäiselle ja tuleville vuosikymmenille!

  VastaaPoista
 21. Onnittelut teille kahdelle :))

  VastaaPoista
 22. Onnitteluni kaikille yhteisille vuosille ja -kymmenille; menneille ja tuleville!

  VastaaPoista
 23. Onneksi olkoon täältäkin :)

  VastaaPoista
 24. Onnittelut täältäkin! Onnea riittäköön vielä seuravallekin kymmnenvuotiskaudelle! ;) Mukava oli lukea tarinanne ja neuletapaamisessa sanomani "mitä sitä selvässä asiassa on miettimistä" (tai jotain sen tapaista) vahvistui. Meillä muuten on joulukuussa 41v-hääpäivä, siihen teillä on vielä melkoinen matka.

  VastaaPoista
 25. Oi mahoton miten sydäntä sykyttävän ihana tarina!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)