Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, elokuuta 06, 2009

Torstai on postipäivä :)

Torstait ovat yleensä kivoja päiviä, koska silloin tulee aina paljon postia. :) Meille kun ei tule mitään lehtiä tilattuna, paitsi Novita neljästi vuodessa sekä Pirkka ja anopin lahjaksi tilaama Valitut Palat kerran kuussa, niin pitää ottaa ilo irti ilmaisjakeluista. Yleensä niiden välissä tulee vain mainoksia, mutta torstaisin tulee paitsi Forum myös Rauhan Tervehdys, ja huomaan torstaisin istumassa yleensä pitkään lukemassa kumpaakin lehteä.

Mutta tänään tuli noiden lisäksi vähän muutakin kivaa postia. Nimittäin Margarethalta. :) Minähän kuulun siihen Margarethan kerhoonkin, jossa tulee joka toinen kuukausi esite, mistä voi antaa tulla joko sen kuukauden käsityön tai sitten tilata jotain muuta tai olla kokonaan tilaamatta mitään. Yleensä perun sieltä aina kaiken mahdollisen, olen tainnut vain sen liittymiskirjontatyön sieltä ostaa. Joskus annoin tulla yhden kuukauden kirjontatyön, mutta laitoin sen takaisin, kun muutin mieltäni enkä sitä sitten halunnutkaan. No nyt sitten oli viime kerhoesitteessä yksi kivanoloinen työ, jonka halusin, ja silloin kesäkuussa menin netin kautta sen tilaamaan. Valitsin siitä ihan oikein yhden kappaleen tuota työtä enkä mitään muuta, mutta se kone alkoi herjaamaan, että käsityön valinta puuttuu, ja vaikka kuinka yritin uudestaan, niin aina sama juttu. Annoin sitten koneen herjata ja painoin vain OK, ja jäin jännittämään miten käy. :) No hyvin kävi, sillä tänään sieltä tuli ihan oikea käsityö, mikä oli tarkoituskin tulla. :)


Kun on vuodenaika-aihe tarjolla, niin minähän en voi vastustaa... :) Voi, kun tämäkin on niin ihanan näköinen - millä ihmeen ajalla minä kaikki nuo vastustamattomat ostokseni ehdin pistellä? ;) Tämä vuodenaikamalli olisi tarkoitettu siten, että siihen olisi voinut tilata tuommoisen lämpötilamittarin myös, ja siihen sitten kiinnitettäisiin aina uusi kirjontatyö sen mukaan, mikä vuodenaika on meneillään. Mutta tuumasimme isännän kanssa, ettei meillä ole tuolle lämpömittarille ainakaan tarvetta, joten minä tilasin vain pelkät mallit, ja katsotaan nyt sitten, mihin ne sijoitan. Voi olla, että näistä tulee tauluja tai sitten jotain muuta. :) Siis sitten joskus.


Kaupanpäällinenkin tuli, mutta tämä ei kyllä houkuttele minua yhtään. Ensinnäkään en tykkää tontuista enkä pukeista, ja toisekseen meillä ei lähetellä joulukortteja, ja tämähän on siis joulukorttipakkaus. Mutta ehkäpä tälle joskus tulee käyttöä, tai saatanhan sen vaikka antaa pisteltäväksi jollekin toiselle, joten odotelkoon sopivaa kohdetta. :)

Meillä olikin tänään aamupäivällä täällä vähän tohinaa, kun meillä kävi jääkaapin korjaaja. Taas kerran olen niin onnellinen siitä, että asumme vuokralla, enkä haluaisi pois vuokralta muuttaakaan (eikä kyllä onneksi tarvikaan). Nimittäin se on vuokra-asumisen yksi parhaita puolia, että kun joku laite simahtaa, niin riittää yksi puhelinsoitto tai tässä tapauksessa netissä tehty vikailmoitus, ja hetken kuluttua on jo korjausmies paikalla, eikä itse tarvitse maksaa mitään. :) Nyt jääkaappi toimii taas, ja näyttikin olevan iso remontti. Jotain kaasua täällä suhauteltiin, joten on pitänyt pitää lapset evakossa. Vaikka sitten ulkona ollessa kirkas auringonpaiste laukaisi minulla migreenin, että ei sekään hyvä vaihtoehto ollut. No, eiköhän nuo höyryt täältä kohta haihdu, ja pääasia on että jääkaappi toimii. :)

Vielä Margarethaan palatakseni, onko jo jollekin tullut Margarethan syyskuvasto? Tänne kun ei ole vielä tullut.

Touhukasta torstaita! :)

11 kommenttia:

 1. Mulle tuli Margarethan kuvastopaketti eilen, mutta en vain ole ehtinyt niitä vielä selailla.Täytynee tunnustaa, että mulla on nuo pistelyt jääneet muutamana vuonna ihan unholaan. Viimeiset pistelyt olen tainnut tehdä 3 vuotta sitten........

  VastaaPoista
 2. Iloista torstaita myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Minä ajattelin just eilen, että täytyypä käydä kurkkimassa mitä tuolla Margarethassa on tarjolla. Tuo pistely minun kohdalla hyvistä aikomuksista huolimatta on aina vaan jäänyt:)

  Torstai on postipäivä myös täällä. Minulle on tullut paketti Hobby Hallista; tilasin tarjouksesta kynttiläkruunun tuonne lasikuistille. Täytyypä käydä hakemassa!

  Hauskaa torstaita sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Eilen tuli Margarethan kuvasto. Illalla selasin lehteä, enkä löytäny itselleni mitään. Tai siis mä tilaan halvammalla muualta, lähinnä ulkomailta. Jos sulle ei tule kuvastoa, voin tämän kuvaston sinulle lähettää. En tarvitse tätä lehteä. En oo tilannu Margarethalta moneen vuoteen, silti lehti tulee aina.

  Johanna

  VastaaPoista
 5. Minullekkin on tullut joskus toi kuvasto. Ihana toi pukkikortti. :)

  VastaaPoista
 6. Taas tänne oli tullu milojoona postausta sinä aikana ku en oo konneelle ehtiny. Ja kilipailuaki oli ollu tai bongausta, ohi meni kaikki kiva. ;) Sä oot niin ahkera kirjottelija, harmi vaan ku ei ehi käyä konneella ku pari kertaa viikossa jos sitäkään. No aina käyn kaikki lukemassa sitte jäläkijunassa.

  VastaaPoista
 7. Uusin kuvasto tuli jo monta päivää sitte, mutta ei ollu mitään mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 8. Tuli minullekin uusin kuvasto, edellinenkin on vielä avaamatta. En viitsi itseäni kiusata niillä kauniilla malleilla. Ihmettelen vaan, että kauankohan ne lähettää sitä kuvastoa kun en ole tilannut ainakaan viiteen vuoteen mitään sieltä.

  VastaaPoista
 9. Heippa!

  Ajattelin kysyä neuvoa sinulta, kun sä taida tuntea hyvin langat. =) Aion joskus syksyllä tai talvella ottaa projektiksi virkatun vauvapeiton. Mulla olisi pari hyvää ohjettakin niitä varten. Millaista lankaa sä suosittelisit ja minkä kokoista virkkuukoukkua? Olen virkannut pääasiassa pöytäliinoja ja muita pitsisiä juttuja, joten Novitan paksummat langat ovat mulle oudompia. Mutta eikös Novitalla ole jotain lankaa, jota erityisesti suositellaan vauvavaatteisiin yms.?

  VastaaPoista
 10. Jälkimmäiselle Anonyymille vastaan, että Novitan Wool on nimenomaan vauvalankaa, siihen suositus on 3-3,5 mm puikot/koukku. Sitten vielä jossain Anttilassa ainakin myydään Novitan Bambinoa, joka on ohuempaa, olisiko 2,5 mm koukulle/puikolle sopivaa. Niin ja sittenhän Novitalla oli joku kampanjavauvalanka tässä keväällä, en muista sen nimeä, mutta se taitaa olla ihan keinokuitulankaa.

  VastaaPoista
 11. Miä jo pelästyin, et toi Marharetha -kuvasto on tullu/ tulossa. En nimittäin saa millään pidettyä itteäni kurissa. Jotain tekee mieli tilata, mut kun noi min pistelyt on ihan onnettomassa jamassa jo ennestään.
  Kylläpä siä oot moninkertanen tätyskä! Onnea vaan siitä. Minulla on vain yks veli ja sil kaks lasta. Ei sen puoleen ihan kiva sekin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)